SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Co myślicie o zakończeniu 2 sezonu? I wgl macie jakieś pomysły co to był za ninja xD ten co
ocalił Andree? Bo to było dziwne o.O i jeszcze chyba miał na łańcuchu dwóch zombie -
jeszcze większe zdziwko! Macie jakieś pomysły kto to mógł być i dlaczego go te zombie nie
atakowały z tyłu i po co mu one były? o.O xd hahaha
c0 tY G@DosZ t000 j3St n!njUtsSsSsU z w!0Sk! L!śC!@ oD n@RuToooo
!gn0r@nc! XD XD XD XD <3<3<3 w00t w00t rotfl lol lolers lolz
ej, ale to że nie czytałam komiksu to chyba nie znaczy, że nie mogę oglądać serialu... i to że nazwałam tą postać "ninja" to nie znaczy że jestem cholernym pokemonem. tak napisałam "ninja", bo to pierwsze co mi przyszło na myśl kiedy zobaczyłam ową zakapturzoną postać, a jak już wspomniałam wcześniej z komiksem niestety styczności nie miałam..
poprostu mam ochote zniszczyć galaktyke gdy setny raz czytam to samo pytanie, chyba 500-setne na forum ^^
lol nie musisz mnie przepraszac, przeciez ja sobie robie tylko jaja w tym momencie, nie bierzcie wszystkiego tak powaznie, przepraszam jesli sie jakos zle przez to poczulas czy cos, myslalam ze sie kapniesz co do intencji moich wpisow ^^
no cóż... moje przeprosiny to był sarkazm, ale przecież trudno się skapnąć jak się tylko czyta i nie słyszy np. tonu głosu :)
nabrałam się... nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;'O -echooo- -echoo- -echooo---
po prostu oceniacie ludzi po tym co napiszą, nawet nie wiedząc co właściwie mieli na myśli... z resztą z trudem przeczytałam wasze posty, nie mówię w tym języku...
to pytaj w bardziej ludzki a nie infantylno dziecinny sposób ;) Potraktują Cię powaznie, (może nawet jak zadasz durne pytanie w ten sposób wtedy tez Cię potraktują poważnie :P
Sama ich tym językiem jakiego użyłaś sprowokowałaś:
wgl
xd
xd hehehe
^^ w pełni rozumiem ich reakcję ;)
Kontekst moja droga kontekst, i okoliczności w jakich się ich używa ;)
Każdy może ich używać i normalni i nienormalni ^^
Masowe używanie emotic, wyrażeń pokroju "lol" czy "zdziwko" oraz problemy z dobrym składaniem zdań świadczą o osobie która pisze takie posty. Nie dziw się, że został wyśmiana.
Przestańcie się w końcu czepiać! Nie każdy musi być do bólu elokwentny.... Niech sobie pisze co chce, a jak wasz oczy bolą to nie odpisujcie albo nie wchodźcie na temat ^ ^ "
W komiksie występowała ta postać ( bardzo ciekawa zresztą ). Mógłbym Ci opowiedzieć co to i kto to ale mogło by to zepsuć nieco oglądanie serialu...
Są chyba już 3 tematy o ostatnim odcinku, ale po co w nich pisać, lepiej naśmiecić własnym tematem, a co!
jak już napisałam marganie000 - serdecznie z całego serca przepraszam za założenie tego tematu, nie wiem jak mogłam to zrobić.. no cóż, jestem tylko człowiekiem.
laska nie przesadzaj, to sa tylko glupie zarty, nie bierz tego do siebie, powaznie by bylo gdyby ktos zaczal obrazac lub wyzywac, mnie jak ktos atakuje w poscie zawsze staram sie to zartem obrocic lub pobawic w trolla, zamiast przepraszac trzebabylo napisac, ze zrobisz jeszcze 50 takich ;D -hugs-
taaa ;P sarkazmu nie można wyrazić przez pisanie... następnym razem napiszę obok w nawiasie jakie uczucie chcę wyrazić... ;D
za każdym razem jak będę używać sarkazmu gdzieś na filmwebie to napiszę dla ciebie dedykację, ;D
jestem wzruszona tą chwilą i dziękuję wszystkim tutaj zebranym a w szczegolnosci mojej rodzinie i przyjaciolom bez ktorych nigdy nie dokonałabym tego wszystkiego ;'O
EJ TO CO TO W KONCU ZA NINDZA BYL?
2 SEZON JEST ZALOSNY, MOZE NIE CALY ALE JEDNAK XD
ej, jaki ten odcinek był badziewny, mało zombiaków ustrzelili, nic nie wybuchło i tylko gadali i gadali"
a no fakt, szopa przecież miała najwięcej dialogów potrzebnych do tłumaczenia : (
kurde to faktycznie :( nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji :( czasem tak sie zdąża ze wszystko jest przeciwko nam :( -hugs-
to na koncu " :3 " to som cucuszki?
jeszcze 2 stopni powiadasz, wiec kim jestes?
bo nie astronautom i raczej nie internautom