PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Skąd oni mają tyle amunicji i benzyny?
Chociaż amunicję jeszcze mogę zrozumieć bo trochę jej uzbierali (ale chyba nie na tyle żeby można było sobie urządzić strzelnice na farmie- dla mnie każda kula by się liczyła).

Z benzyną to trochę przegięcie. Jeżdżą tu i tam, nawet 18 mil w jedną stronę :)
Chyba na tej farmie mają większe złoża ropy niż w Arabii Saudyjskiej.

ocenił(a) serial na 4
dragon_33

Amunicji nawet trochę mieli. Rick zabrał większość z posterunku. A odnośnie benzyny. Mogli sobie ściągnąć z aut na autostradzie. Sporo wraków tam było.

ocenił(a) serial na 7
dragon_33

Amunicja to raczej tylko to co uzbierali po drodze i z torby. Pamiętajmy, że w części stanów broń jest praktycznie w każdym domu, więc nie jest to niemożliwe.
Co do benzyny j/w można ściągać z autostrady. Zakładając, że w pobliżu została porzucona chociaż jedna cysterna (np przy jakiejś stacji) to mogą mieć bardzo duże zapasy benzyny. Nie wiem jak to wygląda ze stacjami w stanach dokładnie, ale przynajmniej część powinna mieć możliwość przejścia na ręczne pompy.

ocenił(a) serial na 6
dragon_33

Ten serial jest za mocno naciągany.

jukatos

nie mają benzyny.... jeżdżą na ropie ;>

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Nie no co Ty, zombie są prawdziwe.

ocenił(a) serial na 4
mareczekp2

Gdyby zombie istniały naprawdę, to dopiero by się przekonał jakie życie było by naciągane :D

ocenił(a) serial na 8
tomb2525

Ja się akurat nie czepiam benzyny itd. Najlepszy serial/film o zombie jaki widziałem.

ocenił(a) serial na 6
mareczekp2

Serial może tak. Film 28 godzin/tygodni lepszy.

ocenił(a) serial na 7
mareczekp2

Najlepszy film o zombie to wciąż Noc żywych trupów:)

Dealric

chcesz wiedzieł skąd mają amunicje i benzyne? teraz narzekają, że szukali dziecka przez kilka odcinków- tak by narzekali, że jeżdżą i szukają paliwa cały czas