PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177588
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zmieniam Ocene

ocenił(a) serial na 7

Zmieniam ocenę z 7 na 5, za całkowicie nudy sezon 2, pozdrawiam.

LegendeN

No niestety drugi sezon był troszkę nudniejszy niż pierwszy ale zawsze tak jest :) zobaczymy co wykombinują w trzecim sezonie już nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) serial na 6
nira_89

oby poszli bardziej w komiks

Mati_Hardcore

Nawet jeśli pójdą w stronę komiksu to zanim pojawił się gubernator to była paplanina więc pewnie i tak samo będzie więc osoby narzekające na brak akcji niech teraz dadzą sobie spokój z serialem. Jeśli chodzi o akcje to sprzątnięcie więzienia z zewnątrz jak i wewnątrz oraz akcja z Alexem nie pamiętam imienia tego murzyna i tego psychopatę Thomasa. Więcej akcji nie będzie bo na końcu ma się dopiero pojawić gubernator.

ocenił(a) serial na 6
LegendeN

Bez przesady, ostatnie 2 odcinki zdecydowanie podciągają poziom (zapewne dzięki kolejnym nawiązaniom do fabuły z komiksu), więc nie jest aż tak źle. Cóż, kwestia gustu...

ocenił(a) serial na 10
laik_filmowy

Jak on daje ludzkiej stonodze 10 to już nie ma pytań :D:D:D

LegendeN

Fajnie obejrzeć serial w klimacie zombie, ale co poza tym? Marne dialogi, ogólny niedosyt i wtórność kolejnych odcinków.
Dla mnie ten serial skończył się na drugiej serii.

ocenił(a) serial na 6
LegendeN

Prawde piszesz. z niezlego serialu zrobili telenowele. 90% przegadane o niczym. Zmienili scenarzystów? Skonczyly sie pomysly? Sam nie wiem co kto skopał ale zrobił to bardzo wyraźnie.

ocenił(a) serial na 5
LegendeN

Przestałem już oglądać ten serial, opera mydlana i nic więcej. Niestety schrzanili go, nuda(bohaterowie wcale nie przyciągają a ich żmudne przedstawienie wzbudza do wymiotów).