Zmieniam ocenę z 7 na 5, za całkowicie nudy sezon 2, pozdrawiam.
No niestety drugi sezon był troszkę nudniejszy niż pierwszy ale zawsze tak jest :) zobaczymy co wykombinują w trzecim sezonie już nie mogę się doczekać :)
Nawet jeśli pójdą w stronę komiksu to zanim pojawił się gubernator to była paplanina więc pewnie i tak samo będzie więc osoby narzekające na brak akcji niech teraz dadzą sobie spokój z serialem. Jeśli chodzi o akcje to sprzątnięcie więzienia z zewnątrz jak i wewnątrz oraz akcja z Alexem nie pamiętam imienia tego murzyna i tego psychopatę Thomasa. Więcej akcji nie będzie bo na końcu ma się dopiero pojawić gubernator.
Bez przesady, ostatnie 2 odcinki zdecydowanie podciągają poziom (zapewne dzięki kolejnym nawiązaniom do fabuły z komiksu), więc nie jest aż tak źle. Cóż, kwestia gustu...
Fajnie obejrzeć serial w klimacie zombie, ale co poza tym? Marne dialogi, ogólny niedosyt i wtórność kolejnych odcinków.
Dla mnie ten serial skończył się na drugiej serii.
Prawde piszesz. z niezlego serialu zrobili telenowele. 90% przegadane o niczym. Zmienili scenarzystów? Skonczyly sie pomysly? Sam nie wiem co kto skopał ale zrobił to bardzo wyraźnie.