PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177770
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zwiastun 3 sezonu

ocenił(a) serial na 7

3 minuta 28 sekunda, widać tam szwendacza, czy aby to nie był Daryl:)...taki podobny:)

maximus01

Może link do tego zwastunu?

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Chodzi o zwiastun z comic con, na pewno go widziałeś http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y

Nie mam pojęcia czemu ludzie ubzdurali sobie, że ten zombiak to Daryl. Abstrahując od faktu, że w ogóle go nie przypomina, naprawdę myślą, że gdyby to naprawdę był on, producenci zdecydowaliby się to pokazać w zwiastunie? LOL.

ocenił(a) serial na 4
BeeBee61

Odnoszę wrażenie, że niektórzy naprawdę mają coś z oczami, a co najważniejsze z racjonalnym myśleniem. Jedna osoba puści plotę w eter, a milion innych podłapuje temat i go rozpowszechnia, nie zastanawiając się czy ma ona rację bytu. Jak sama zauważyłaś inny wygląd czy ubiór, nie wspominając o fakcie, że byłby to ogromny spoiler. Poza tym, nie podejrzewam, aby twórcy chcieli się go pozbyć w początkowych odcinkach i to w dodatku w tak prozaiczny sposób.

ocenił(a) serial na 5
tomb2525

Niestety, większość ludzi ma to do siebie, że są bezmyślnymi lemingami.

Ja również nie wierzę, że pozbędą się Daryla tak szybko. Nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja ;]

maximus01

Debilizm. Tyle razy było wałkowane, że to nie Daryl.

ocenił(a) serial na 6
naza

jeśli uśmiercą Daryla, przestaję oglądać ten serial. zdecydowanie jest najbardziej interesującą postacią i hmmm, pociągającą. c;

ocenił(a) serial na 7
naza

widze ze rozpętałem wojnę, lecą inwektywy forumowej inteligencji, ja nie powiedziałem, że to Daryl, tylko że jest podobny, poczekamy zobaczymy i troche kultury w dyskusji PAJACE:)

ocenił(a) serial na 5
maximus01

Nie ma to jak upominać się o kulturę, aby zaraz nazwać kogoś pajacem.
I nie piekło, tylko spam, ale to już norma, że od czasu do czasu przyłażą takie typy ''ja nic nie wiem, więc naspamię tu jakimś głupim tematem i zdziwię się, że ludziom się to nie podoba'' .

ocenił(a) serial na 7
BeeBee61

a co złego jest w słowie PAJAC:) wpisz w google:)

maximus01

Gdzie wy ty widzicie Daryla? O_o Ani troche podony, bardziej jużbył podobny do Randala po uśmierceniu przez Shana

ocenił(a) serial na 7
MrArther

jest jest, taki w niebieskiej koszuli, zobaczycie że to ŁON:)

ocenił(a) serial na 4
maximus01

A nie przyszło Ci do głowy, że to najnormalniejszy w świecie więzień? Nie wydaje mi się aby nasza grupka od tak na samym początku wskoczyła w więzienne ciuszki. No przynajmniej nie Daryl.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

oczywiscie ze mozesz miec racje

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

lo, no raczej. daryl ma przecież PONCZO. :-D