3 minuta 28 sekunda, widać tam szwendacza, czy aby to nie był Daryl:)...taki podobny:)
Chodzi o zwiastun z comic con, na pewno go widziałeś http://www.youtube.com/watch?v=ShQz68Zkb3Y
Nie mam pojęcia czemu ludzie ubzdurali sobie, że ten zombiak to Daryl. Abstrahując od faktu, że w ogóle go nie przypomina, naprawdę myślą, że gdyby to naprawdę był on, producenci zdecydowaliby się to pokazać w zwiastunie? LOL.
Odnoszę wrażenie, że niektórzy naprawdę mają coś z oczami, a co najważniejsze z racjonalnym myśleniem. Jedna osoba puści plotę w eter, a milion innych podłapuje temat i go rozpowszechnia, nie zastanawiając się czy ma ona rację bytu. Jak sama zauważyłaś inny wygląd czy ubiór, nie wspominając o fakcie, że byłby to ogromny spoiler. Poza tym, nie podejrzewam, aby twórcy chcieli się go pozbyć w początkowych odcinkach i to w dodatku w tak prozaiczny sposób.
Niestety, większość ludzi ma to do siebie, że są bezmyślnymi lemingami.
Ja również nie wierzę, że pozbędą się Daryla tak szybko. Nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja ;]
jeśli uśmiercą Daryla, przestaję oglądać ten serial. zdecydowanie jest najbardziej interesującą postacią i hmmm, pociągającą. c;
widze ze rozpętałem wojnę, lecą inwektywy forumowej inteligencji, ja nie powiedziałem, że to Daryl, tylko że jest podobny, poczekamy zobaczymy i troche kultury w dyskusji PAJACE:)
Nie ma to jak upominać się o kulturę, aby zaraz nazwać kogoś pajacem.
I nie piekło, tylko spam, ale to już norma, że od czasu do czasu przyłażą takie typy ''ja nic nie wiem, więc naspamię tu jakimś głupim tematem i zdziwię się, że ludziom się to nie podoba'' .
Gdzie wy ty widzicie Daryla? O_o Ani troche podony, bardziej jużbył podobny do Randala po uśmierceniu przez Shana
A nie przyszło Ci do głowy, że to najnormalniejszy w świecie więzień? Nie wydaje mi się aby nasza grupka od tak na samym początku wskoczyła w więzienne ciuszki. No przynajmniej nie Daryl.