PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

ciekawy serial

ocenił(a) serial na 9

1 odc bardzo dobry, 2 już nie aż tak dobry ale nie jest źle, denerwuje mnie tylko żona głównego bohatera, nie lubię tej aktorki - grała w PRISON i jakoś mi nie podeszła

ocenił(a) serial na 4
slawobig

1 odcinek był średni... takie 5/10

drugi jeszcze gorszy... 4/10

a postać żony głównego bohatera - czyt. przysłowiowa Bicz i jego pseudoprzyjaciel psuje cały klimat,

ja osobiście bardzo się zawiodłem no ale nie pozostaje nic jak oglądać dalej... a nóż się coś zmieni

peeszet

Zawsze jest szansa, ze niedlugo zone glownego bohatera zjedza szwedacze:)) Tez mi nie podeszla, ani ona ani jej watek.

pietkiesiaa

żona powinna na samym początku zginąć.

aronn

Ten serial jest na podstawie komiksu i żonie jak na razie z tego co wydali w komiksie śmierć nie grozi.

ocenił(a) serial na 7
aronn

Nie martw się na nią przyjdzie czas, ale dużo później. Wiem bo czytałem komiksy wszystkie jakie wyszły. Problemem może być to, że reżyser trochę zmienia wydarzenia, które miały miejsce w komiksie, lecz "żonka"i tak powinna zginąć.

tym25r

Dobrze, że czytałem komiks, bo inaczej taki spojler ostro by mnie wkurzył.

ocenił(a) serial na 9
tym25r

@tym25r
Też mógłbym powypisywać, kto do jakiego momentu przeżyje i kto z kim kiedy "ten tego" w komiksie, ale do jasnej ciasnej TAKIE spojlery to zbrodnia.
Nie róbmy sobie jaj z ludzi, którzy nie czytali komiksu i chcieliby sobie po prostu obejrzeć serial.