PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Miał wyjść dobry serial o zombie, a wyszedł serial o pogadankach, a akcja dopiero pod koniec.

ocenił(a) serial na 9
saimon13

Nie wiem, czy można tu mówić o serialu o zombie. jak dla mnie, na pierwszy plan wysuwają się relacje międzyludzkie i to one są tu najważniejsze.

ocenił(a) serial na 3
limonka.

Widocznie saimon nie pomyślał że podczas epidemii zombie ludzie potrzebowali by między innymi wzajemnego wsparcia i kontaktu... Myślał że oni by tylko latali z kałachami i "szczelali" do skutku...

ocenił(a) serial na 8
Pieniak3

Poza tym to nie jest serial o zombie. Tylko o życiu ludzi w świecie opanowanym przez zombiaki. A to jest zdecydowana różnica.

ocenił(a) serial na 8
_EemuU_

Ponadto serial jest produkowany przez stację AMC której główny slogan brzmi "Story Matters Here".

ocenił(a) serial na 2
Pieniak3

Jak Cię gonią zombie, to najpierw napi****lasz z kałacha, a potem ewentualnie dopiero masz czas się rozckliwiać. Twardym trza być, a nie miętkim ;)

ocenił(a) serial na 9
saimon13

A serial o zombi pokazywał by nam świat z perspektywy zombie?? Czy cały czas o zombie chodzącym i robiącym wrrrr?? Czy serial o ludziach zabijających zombie, zaraz serial o ludziach nie może być, więc pozostaje jeszcze serial o zombie zabijających ludzi i robiących wrrr...

Fabuła zapewne w każdym wypadku była by rozbudowana jak inteligencja zombie, czyli taka wrrr

:)

Natalia16191

Jak dla mnie serial bardzo fajny, sa małe błędy w scenariuszy ale moze w 2 sezonie sie poprawi