PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

idealny

użytkownik usunięty

to jest pierwszy serial, który zaczęłam ogląda, zawsze będzie dla mnie lepszy od pozostałych, spodziewam się, że w nowym sezonie śmierć dopadnie Glenna tak jak było w komiksie, a moje serce pęknie pewnie na setki kawałeczków... Głównie dlatego, że go lubie, ale także dlatego, że Maggie z dzieckiem zostanie sama

ocenił(a) serial na 3

już Ci mówie :)
1 odcinek - w wyliczance ginie abraham, daryl próbuje zaatakować negana ale zostaje pobity i odwieziony do sanktuarium. Negan ponownie wylicza (nauczka aby nie przeszkadzać) i wtedy pada na glenna. Zabiera go na sam srodek i leje po mordzie mówiąc przy tym ze będzie tyle bił, aż oczy mu wyjdą na wierzch.
2 odcinek- przedstawienie santkuarium (siedziby negana) , wątek negana , dwighta i daryla. Rozpacz w aleksandrii.
3 odcinek- carol i morgan. Królestwo, ezekiel i tygrys.
4 odcinek- pierwsza wizyta negana w aleksandri, zbawcy biorą co chcą przy tym dobrze się bawiąc. Rick trzyma luccille i chodzi za neganem.
5 odcinek- wątek hilltop, jezus. Zbawcy forsują bramę hilltop. Osiedle walczy z zombiii. Sasha i Maggie.
6 odcinek- dwy tygodniowy wypad heata i tary. cały odcinek poswięcony im :)
7 odcinek- okazuje się ze pod koniec odc 4. carl chował się do furgonetki negana. odcinek poświecony relacji negan- carl i rozpacz ricka.
8 odcinek (midseason finalle) - powrót carla, 2 wizyta negana w alkesandrii, śmierc spencera ( wczoraj nagrywali tą scenę :) ) i próba ataku ricka na negana (kończy się nie powodzeniem)- tak wogóle to własnie tą scene akcji kręcą dziś do póznej nocy :)

druga połowa to już pewnie all out war.
ps byłem nie daleko atlanty jak kręcili do 4 odc to niestety drogi były zablokowane :(
zródło: the spoiling dead :)

użytkownik usunięty
mateuszz27

dziękuję bardzo, przynajmniej wiem co mnie czeka, szkoda, że moja nadzieja co do tego, że może jednak oszczędzą Glenna została całkowicie zniszczona eh, wiedziałam, że to wydarzenie będzie ważne i będzie miało wpływ na wiele rzeczy, jednak mimo to cząstka mnie miała nadzieję, że może to zmienią

ocenił(a) serial na 3

twórcy sobie wymyślili ze jak najpierw padnie na abraham to wiekszość odetchnie z ulgą jeśli chodzi o glenna. hehe niezle :D

użytkownik usunięty
mateuszz27

Jakbyś nie napisał też bym czuła taką ulgę, okrutni są

ocenił(a) serial na 3
mateuszz27

aha i maggi poroni ;p

użytkownik usunięty
mateuszz27

NIE NO JAK MOGŁEŚ TO NAPISAĆ! Najpierw facet, potem dziecko... Przesrane, ale cóż, w końcu to the walking dead

ocenił(a) serial na 3

tak i zmieni się w twardą bitch :D