PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

komiks

ocenił(a) serial na 9

a czy ktos moze mi powiedziec banalna rzecz-czy w polsce ukazal sie sie komiks twd?

ilonek_3

Tak ukazał. Na razie chyba nie wszystkie tomy.
http://www.taurusmedia.pl/index.php?idn=katalog_tytul&seria=zywe_trupy

ilonek_3

Po polsku ukazały się wszystkie z dotychczasowych 14nastu tomów. W USA premiera 15 tomu będzie miała miejsce 20 grudnia tego roku.

ocenił(a) serial na 7
zieeew

Swoją drogą ładną mają przebitkę cenową. Z $3 do około $13 patrząc na kurs.

SgtMaze

ceny jak na "Batorym" drożej niż za dobrą książkę troszkę kpinę sobie robią i jeszcze weź za przesyłkę zapłać

Tibn

Chyba kpisz, koszty druku komiksu są wyższe niż książki. W Polsce komiksy mają mikroskopijne nakłady bo większość ciągnie na potęgę skany z netu, stąd takie ceny. Poza tym jest wiele sklepów internetowych, które sprzedają z 20-25% upustem.

Witcher

to podaj jakiś
książka ci się zwróci w jakimś sensie bo znajdziesz na nią wielu czytelników
z komiksami jest inaczej bo większość twierdzi że to infantylne hobby ... ja uwielbiam komiksy ale po prostu nie stać mnie na nich uwielbianie kiedyś za gówniarza zbierałem a teraz nie miałbym z kim nawet się wymieniać ...

SgtMaze

Jaką znowu przebitkę? W USA poszczególne tomy kosztują od 10 do 15 dolarów.

ocenił(a) serial na 8
ilonek_3

Komiks miażdży. Kiedy już zżyjesz się z którymś z bohaterów...bam, zostaje zabity. Ekipa i otoczenie zmieniają się co chwilę. Naprawdę polecam.

ocenił(a) serial na 8
Torain

Zgadzam się w 100% z Tobą!
W komiksie nie możesz być nigdy pewny co się wydarzy kto zginie. Nie ma zmiłuj się!
Polecam komiks, to co wydarzy się dalej ( patrząc na aktualne wątki w serialu ) jeśli serial dalej będzie trzymał się komiksu, to akcja ze stodoła to nic w porównaniu z tym co wydarzy się potem