Jeśli ktoś się ruszy albo coś powie,
wyrwę młodemu oko i nakarmię nim ojca.
I DOPIERO WTEDY ZACZNIEMY.
Możecie oddychać, mrugać oczami i płakać.
1. Dlaczego Negan patrzy na ofiarę mówiąc o Carlu?
2. Teoria z cieniem na Ricku dobra... to ktoś po jego prawej.
3. Przerażenie w oczach Ricka - w wyliczance przed nim był Carl i Negan... zawrócił.
4. Negan zdziwiony, że jeszcze trzyma się na nogach.
5. Producenci mówią w wywiadach, że jest podpowiedź w filmie i że to ktoś z 5 z Atlanty.
6. Zabić przywódcy nie może, żeby grupa nie straciła spójności (ma pracować), ale chce ukarać, a do tego widzi wkurzonego "małego zabójcę", który może być niepokorny.
2 kolejne podstawy mojej teorii:
1. Morgan rozmawiał z Rickiem w aucie, że to zabijanie zemści się na nim i to niedługo (lub coś w tym stylu, było bodaj w poprzednim odcinku)
2. Rozmowa Carla z Enid: chcesz ich spotkać, liczysz na to.... a co jeśli nie wrócisz... spróbuj przeżyć
wszystko będzie jasne w październiku
te wszystkie spoilery robione są przez "gwiazdy" Internetu, żeby nakręcić kasę na YT - jednemu gościowi udowodniłem, że jego sensacyjna teoria jest bezpodstawna to mi usunął posta i dalej nabija kasę na narajanych małolatach, którzy łykają wszystko jak pelikany
a aktorzy to co najwyżej mogą podpuszczać dla żartu w mediach społecznościowych,
bo odszkodowania zapisane w kontraktach na wypadek wyjawienia fabuły muszą być gigantyczne
Bzdury kompletne. Carl po prostu nie mógł zginąć bo jest głównym bohaterem na dłuższą metę XD Do tego twórcy nie mogą pozbawić się takiej ilości materiału (relacja Negan- Coral) i ukrócić jego życie już teraz. Bredzisz.