PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jeśli ktoś się ruszy albo coś powie,
wyrwę młodemu oko i nakarmię nim ojca.
I DOPIERO WTEDY ZACZNIEMY.
Możecie oddychać, mrugać oczami i płakać.

1. Dlaczego Negan patrzy na ofiarę mówiąc o Carlu?
2. Teoria z cieniem na Ricku dobra... to ktoś po jego prawej.
3. Przerażenie w oczach Ricka - w wyliczance przed nim był Carl i Negan... zawrócił.
4. Negan zdziwiony, że jeszcze trzyma się na nogach.
5. Producenci mówią w wywiadach, że jest podpowiedź w filmie i że to ktoś z 5 z Atlanty.
6. Zabić przywódcy nie może, żeby grupa nie straciła spójności (ma pracować), ale chce ukarać, a do tego widzi wkurzonego "małego zabójcę", który może być niepokorny.

ocenił(a) serial na 3
amp_litude

To na pewno ktos z trójki : glen 40% daryl 40% i abraham 20%

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

poproszę wzór, na podstawie którego to obliczyłeś

ocenił(a) serial na 6
amp_litude

2 kolejne podstawy mojej teorii:
1. Morgan rozmawiał z Rickiem w aucie, że to zabijanie zemści się na nim i to niedługo (lub coś w tym stylu, było bodaj w poprzednim odcinku)
2. Rozmowa Carla z Enid: chcesz ich spotkać, liczysz na to.... a co jeśli nie wrócisz... spróbuj przeżyć

ocenił(a) serial na 3
amp_litude

Mialem racje :) gine gleen i abraham. Info z the spoilong dead :)

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

wszystko będzie jasne w październiku
te wszystkie spoilery robione są przez "gwiazdy" Internetu, żeby nakręcić kasę na YT - jednemu gościowi udowodniłem, że jego sensacyjna teoria jest bezpodstawna to mi usunął posta i dalej nabija kasę na narajanych małolatach, którzy łykają wszystko jak pelikany
a aktorzy to co najwyżej mogą podpuszczać dla żartu w mediach społecznościowych,
bo odszkodowania zapisane w kontraktach na wypadek wyjawienia fabuły muszą być gigantyczne

ocenił(a) serial na 9
amp_litude

Bzdury kompletne. Carl po prostu nie mógł zginąć bo jest głównym bohaterem na dłuższą metę XD Do tego twórcy nie mogą pozbawić się takiej ilości materiału (relacja Negan- Coral) i ukrócić jego życie już teraz. Bredzisz.

ocenił(a) serial na 6
Fass_

Twoje mocne argumenty mnie powaliły, leżę i kwiczę!

ocenił(a) serial na 8
Fass_

Twoje argumenty są śmieszne xD To Glenn czy Abraham tez nie mogą zginąć? :D