PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

lepszyn OD RICKA!

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem jak wy moi kochani bo jestem zaciętym fanem sztywniaków... Jednakże ja mam trochę inną koncepcje co do przetrwania. O to moje wersje odnośnie obozu w Aleksandrii- skoro horda zombiaków jest lepsza od biernego czekania i mogę przybić Rikowi piątkę. A czy nie lepiej byłoby np, w obliczu hordy uciekać? jasne że nie, a np polać z tego muru benzyną czy smołą lub innym łatwo palnym środkiem. albo wziąć ostre dzidy czy noże i ścinać to barachło przez pierwszą kratowaną bramę. byłoby to po cichu i z efektem, niech każdy z mężczyzn zadźgałby 100 sztywnych i horda szybko by zniknęła... pozostaje problem ludzi, pułapki wszelkiego rodzaju... i mają przecież broń, z której podczas napadu ludzi mało kto skorzystał. A daleko patrząc to mogli by już twórcy serialu pomyśleć nad jakimś rozsądnym zakończeniu a nie uśmiercaniu po kolei uczestników z 1 i 2 seri;( SĄ PORTY SĄ JACHTY I MOTORÓWKI, SKOŁOWAĆ BENE NA ZAPAS I RUSZYĆ W CO NAJMNIEJ TRZY EKIPY NA ŁODZIACH, NIECH DWIE SIĘ ZEPSUJĄ, TRZECIA MUSI DOTRZEĆ!. A WYSPA DOKŁADNIE PRZEMYŚLANA NAWET JEŚLI BĘDZIE POSIADAŁA ZARAŻONYCH TO ŁATWIEJ ICH WYBIĆ NIC TKWIĄC W KONTYNENCIE. Wyspa równa sie owoce, ryby, warzywa ewentualnie uprawy, dzikie świnie, drób itd. pozostaje tylko problem wewnętrznej hierarchii i znalezienia antidotum :)