PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177538
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

małe pytanie

ocenił(a) serial na 10

dlaczego oceniacie serial po 2 odcinakch?? a moze te dwa odcinki byly najlepsze a pozniej bedzie lipa...

po 2 odcinkach serial jest na 8 jesli chodzi o moje zdanie ale oczywiscie go jeszcze ni eoceniam:) wiec nie rozumiem ludzi ktorzy go oceniaja po 2 czy 1 odcinku:)

przemo1988

Dla ciebie cały serial to te wszystkie 6 odcinków (1. seria ma właśnie tyle, nie 8 jak twierdzisz), a dla innych to, co wyemitowali do tej pory. Jak zwał tak zwał, jest to tak nieistotna sprawa, że strasznie fejluję odpisując na to. Głupi ja :(

ocenił(a) serial na 10
marakeusz

tak wlasnie glupi:) bo mi nie chodzi ze 8odcinkow bedzie tylko ze po 2 odcinkach obejrzanych jest na 8/10 :) troszeczke trzeba sie wczytac w to co ludzie pisza;p ale ja nie oceniam serialu po dwuch odcinkach;]

przemo1988

Prawda. Brak przecinków mocno gubi. Pozostała część mojej odpowiedzi jest jednak trafiona.

ocenił(a) serial na 10
marakeusz

kazdy ma swoje zdanie.kazdy ocenia wg swoich wlasnych upodoban, lecz uwazam ze po obejrzeniu calego serilau mozna by oceniac ale zawsze ocene mozna zmienic. a nie orientujesz sie czy bedzie 2 seria??

ocenił(a) serial na 10
przemo1988

ocene na FW wystawia sie po to, żeby pomóc innym w podjęciu decyzji czy warto coś oglądać czy nie ? za pewne filmów które mają punktacje 2 nie oglądasz ale takie, które maja 8 już wydają sie ciekawszym kąskiem :)
jeśli ktoś obejrzał 2 odcinki to je ocenia i tym samym zachęca lub zniechęca innych do oglądania i dobrze.

ale zaraz napiszesz że sie nie zgadzasz bo aby coś ocenić trzeba obejrzeć do końca ... więc dobrze poczekajmy jakiś czas do końca serii i wtedy będziemy oceniać ... ale zaraz zaraz, a co jeśli będzie więcej odcinków ? więc sezonów ? co jeśli serial okaże sie wielkim sukcesem i TV podpisze kontrakt na wyprodukowanie i wyemitowanie kolejnych 5 sezonów w czasie 3 lat ... tak tak to wtedy wrócimy ocenić serial za 3 lata ... albo weźmy taki supernatural, 1 odcinek wyemitowany w połowie 2005 roku i do tej pory powstają nowe odcinki, czyli na chłopski rozum serial się nie skończył .... tego tez nie powinniśmy oceniać ?

ocenił(a) serial na 10
Avenger

Avenger ja wyrazilem swoje zdanie:) zakladajac ze tylko bedzie 1 srria skaldajaca sie z 6 odcinkow. lecz w dalszej czesci wypowiedzi masz racje. zapowiada sie ciekawie i fajne by bylo jakby nie skonczylo sie na 6 odcnkach jednej serii czyz nie tak??

albo nawet tajemnice smallvile czy losty to do tzw usranej smierci trzeba bylo by czekac zanim obejrzy si ewszystki serie i dopiero oceniac.

a gdzi eogladacie serial ?? na necie czy sciagacie czy w tv??

ocenił(a) serial na 4
Avenger

Zgadzam się w 100% :)
Swoja drogą, Stargate było kręcone przez 10 lat. Idąc tokiem rozumowania autora tematu,długo musieliby czekać na ocenę ;)
@przemo1988(rocznik? ;) )- skoro wyemitowano 2 odcinki,to ocena dotyczy TYCH 2 odcinków. To chyba logiczne ?
Na ocenę całej serii jeszcze mamy czas.
Mark Twain kiedyś powiedział "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Przemyśl to...

lokapal_2

zgadzam się z poprzednikami. sama też oceniłam po 2 odcinkach.. i co z tego?

ocenił(a) serial na 10
booogna

coraz mnie zaczynam wierzyc z ludzka inteligencje;] zapytalem dalczego oceniacie otrzymalem odpiowiedz io ty;p a nie tu z jakimis " i co z tego" zero spinki ludzie;]

przemo1988

Kurcze na razie serial oceniam na 9, jeśli następne odcinki bedą słabsze to zmniejszę notę. W czym problem?

ocenił(a) serial na 10
funny

hehe smieszne;p przeciez to samo napisalem ze mozna zmienic note . ludzie ogaru troche;]

przemo1988

No to po grzyba sie pytasz dlaczego oceniam po 2 odcinkach? Na razie go oceniam na tyle. Poźniej moze zmienie ocene

ocenił(a) serial na 10
funny

a czy ja Ci osobiscie tylko Tobie zdalem pytanie?? nie musiales na nie odpowiadac:)

ocenił(a) serial na 7
przemo1988

To już trzeci taki temat - był już wcześniej wyczerpany - poszukaj sobie.