dlaczego oceniacie serial po 2 odcinakch?? a moze te dwa odcinki byly najlepsze a pozniej bedzie lipa...
po 2 odcinkach serial jest na 8 jesli chodzi o moje zdanie ale oczywiscie go jeszcze ni eoceniam:) wiec nie rozumiem ludzi ktorzy go oceniaja po 2 czy 1 odcinku:)
Dla ciebie cały serial to te wszystkie 6 odcinków (1. seria ma właśnie tyle, nie 8 jak twierdzisz), a dla innych to, co wyemitowali do tej pory. Jak zwał tak zwał, jest to tak nieistotna sprawa, że strasznie fejluję odpisując na to. Głupi ja :(
tak wlasnie glupi:) bo mi nie chodzi ze 8odcinkow bedzie tylko ze po 2 odcinkach obejrzanych jest na 8/10 :) troszeczke trzeba sie wczytac w to co ludzie pisza;p ale ja nie oceniam serialu po dwuch odcinkach;]
kazdy ma swoje zdanie.kazdy ocenia wg swoich wlasnych upodoban, lecz uwazam ze po obejrzeniu calego serilau mozna by oceniac ale zawsze ocene mozna zmienic. a nie orientujesz sie czy bedzie 2 seria??
ocene na FW wystawia sie po to, żeby pomóc innym w podjęciu decyzji czy warto coś oglądać czy nie ? za pewne filmów które mają punktacje 2 nie oglądasz ale takie, które maja 8 już wydają sie ciekawszym kąskiem :)
jeśli ktoś obejrzał 2 odcinki to je ocenia i tym samym zachęca lub zniechęca innych do oglądania i dobrze.
ale zaraz napiszesz że sie nie zgadzasz bo aby coś ocenić trzeba obejrzeć do końca ... więc dobrze poczekajmy jakiś czas do końca serii i wtedy będziemy oceniać ... ale zaraz zaraz, a co jeśli będzie więcej odcinków ? więc sezonów ? co jeśli serial okaże sie wielkim sukcesem i TV podpisze kontrakt na wyprodukowanie i wyemitowanie kolejnych 5 sezonów w czasie 3 lat ... tak tak to wtedy wrócimy ocenić serial za 3 lata ... albo weźmy taki supernatural, 1 odcinek wyemitowany w połowie 2005 roku i do tej pory powstają nowe odcinki, czyli na chłopski rozum serial się nie skończył .... tego tez nie powinniśmy oceniać ?
Avenger ja wyrazilem swoje zdanie:) zakladajac ze tylko bedzie 1 srria skaldajaca sie z 6 odcinkow. lecz w dalszej czesci wypowiedzi masz racje. zapowiada sie ciekawie i fajne by bylo jakby nie skonczylo sie na 6 odcnkach jednej serii czyz nie tak??
albo nawet tajemnice smallvile czy losty to do tzw usranej smierci trzeba bylo by czekac zanim obejrzy si ewszystki serie i dopiero oceniac.
a gdzi eogladacie serial ?? na necie czy sciagacie czy w tv??
Zgadzam się w 100% :)
Swoja drogą, Stargate było kręcone przez 10 lat. Idąc tokiem rozumowania autora tematu,długo musieliby czekać na ocenę ;)
@przemo1988(rocznik? ;) )- skoro wyemitowano 2 odcinki,to ocena dotyczy TYCH 2 odcinków. To chyba logiczne ?
Na ocenę całej serii jeszcze mamy czas.
Mark Twain kiedyś powiedział "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Przemyśl to...
coraz mnie zaczynam wierzyc z ludzka inteligencje;] zapytalem dalczego oceniacie otrzymalem odpiowiedz io ty;p a nie tu z jakimis " i co z tego" zero spinki ludzie;]
Kurcze na razie serial oceniam na 9, jeśli następne odcinki bedą słabsze to zmniejszę notę. W czym problem?
hehe smieszne;p przeciez to samo napisalem ze mozna zmienic note . ludzie ogaru troche;]
No to po grzyba sie pytasz dlaczego oceniam po 2 odcinkach? Na razie go oceniam na tyle. Poźniej moze zmienie ocene
a czy ja Ci osobiscie tylko Tobie zdalem pytanie?? nie musiales na nie odpowiadac:)