PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

nie...

ocenił(a) serial na 5

Jestem fanem filmów o zombie, jestem fanem komiksowego oryginału ale nawet to nie ratuje tego filmu.

Tendencja spadkowa od całkiem dobrego pierwszego odcinka aż do odcinka 4 (z 6) - później już nie miałem sił oglądać.

ocenił(a) serial na 6
szym1

dokładnie, flaki z olejem

ocenił(a) serial na 9
sunseeker

pierwsze dwa odcinki dobre, jak wszedl pod czolg, potem kiedy przedzierali sie przez tlum zombie usmarowani flakami, caly czas napiecie a w nastepnym odc cos sie popsulo, akcja dziala sie w lesie, jeszcze mogli jagody zbierac, nudy, chociaz dialogi niczego sobie.
co mi utkwilo w pamieci to piekna scena lowienia ryb przez dwie kobietki na jeziorze i ich rozmowa, dobre ujecia.
jedno jest pewne: film nie jest emocjonujacy, brakuje mu "tego czegos". oby to sie zmienilo w 2 sezonie bo to jedyny serial o zombie jaki mamy. wyboru nam nie zostawiaja...

ocenił(a) serial na 8
coraloft

Wybór zawsze jest. Nie podoba się to nie oglądam. Prościej się nie da. No i ogólnie po co się męczyć skoro można czas spędzić innaczej.

ocenił(a) serial na 8
coraloft

to nie jedyny serial o zombie jaki mamy. jest jeszcze DEAD SET któremu z czystym sumieniem wystawiłem maksymalną notę. jest to co prawda mini serial, ale zawsze...