PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

w teaser http://www.youtube.com/watch?v=DIBCIi2Kgz8
w 20 sek widać jak Morgan strzela do Glenn więc jest pewnie że Morgan powróci

babri12

ciekawe kto będzie miał ten wypadek samochodowy ..

ocenił(a) serial na 8
babri12

A gdzie ty tam Morgana widzisz? Dla mnie to zamazane nie wiadomo co. Już na tym forum padły stwierdzenia, że to Lori, Shane. A teraz Morgan.

Torain

murzyn strzelający do Glenna w 20 sek to twoim zdaniem Lori ?

ocenił(a) serial na 8
babri12

A potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Torain

ja pisze że w 20 sek widać jak byk Morgana a ty mi tu wyskakujesz że ja czytać nie umiem ze zrozumieniem

ocenił(a) serial na 8
babri12

G*wno za przeproszeniem widać. To może być każdy. Ktoś obcy mógł ich zaatakować (po co Morgan miałby strzelać do Glenna?). Napisałem że ludzie tu twierdzili że to Lori. A nie, że ja uważam że to Lori. Teraz rozumiesz?

ocenił(a) serial na 7
Torain

Dokładnie, g*wno widać a nie Morgana, to może być T-Dog lub ktokolwiek inny.

bob_Lazar

Jak obejrzy się na pełnym ekranie w rozdzielczości 480 to widać, że osobnik ten jest na bank czarny i ubrany w jakiś czarną lub granatową koszulę, tak też ubrany był Morgan. Więc IMO szanse że to on są dość wysokie :) a czemu strzela do Glenna to zagadka.

elfka77

A ja wam polecę z takim stwierdzeniem że to może być Tyreesse. I jest to bardzie prawdopodobne, gdyż Kirkman zapytany o tę właśnie postać nie zaprzeczył, jakoby miało by jej nie być. Poza tym można już przeczytać np. na Wikipedia że on będzie.

ocenił(a) serial na 8
kamil10025

T-Dog ma na imię Tyreesse.

ocenił(a) serial na 8
Torain

Hmm, na wikipedia pisze, że T-Dog ma na imię Theodore. A na 200% pamiętam, jak Dale powiedział do niego Tyreesse.

ocenił(a) serial na 8
Torain

Ok, sprawdziłem na szybko w napisach. Jednak powiedział Theodor. Nie wiem, czemu to sobie ubzdurałem.

Torain

Czyli opcja Tyreesse nadaj funkcjonuje :D. Ja bardzie jestem skłonny uwierzyć że to ta postać niż Morgan. Ale pożyjemy zobaczymy