ten koles grajacy szeryfa jest tak pokrecony , ze lol, smiejecie sie z chucka norrisa , ale tyen typ jest dno
np w 6 odcinku ,2 sezonu puszczalska lori mowi mu na koniec spalam z shanem a on tylko przewraca oczami i nic w 7 odcinku juz nawet nie ma powrotu do watku , co to za facet, ani w ryj , czy zarabanie shana, kazdy normalny facet chyba by nie pozwolil na takie robienie sie w rogi ,
W takim świecie, to że jego przyjaciel miał romans z jego żoną w czasie gdy on był niby martwy to najmniejszy problem... ;p
Tego nie można nazwa "robieniem się w rogi" ;p bo był według nich martwy ;p
Postaw się na miejscu Shane'a i Lori ;p co być zrobił? ;p musieli jakoś wyładować swoje seksualne potrzeby, a zbyt wiele możliwości nie mieli ;p
to ze musieli , mogli ale nie z soba jesli kogos znasz pol zycia a potem jesli nawet twoj facet ginie w wypadku samochodowym to znaczy ze jak ci sie zachce to tuz po stypie dajesz dupe jego kumplowi , bo co niepocieszona jestes, myslalem ze jesli ludzie sie kochaja, to po takiej stracie inaczej sie zachowuja, ale ty swoja odp , dalas juz o sobie zdanie,
Ty byś nie wziął jakby tobie ukochana zginęła a ładna laska rozkraczyła by się przy tobie. "Dałaś już o sobie zdanie" :D
heuuehe DZIĘkuje za komplementy prawdziwy z ciebie wartościowy przykład człeka
Nie puszczam się ale obrażam ludzi gdy maja inne zdanie, jakby mi żona się puściła bym zabił i gościa któremu dała.
Nie mecz sie, bo to kolejny średnio rozwiniety osobnik o inteligencji i poziomie emocjonalnym na niezbyt zaszczytnym poziomie. Oszczedzisz sobie problemu z bezowocnymi kłótniami z kimś kto jest za głupi by podać lub zrozumieć jakiś argument.
Oj roger19855 ale z ciebie prymityw a na dodatek przygłup. Nie dość że klniesz na prawo i lewo jakby cię ktoś tutaj od najgorszych wyzywał to na dodatek każesz się komuś w rozmowę nie wtrącać mimo tego, że prowadzona jest ona na forum publicznym gdzie każdy ma prawo się wypowiedzieć. Gdzieś ty się chłopie uchował. A polski jak leżał tak leży dalej.
kij ci do tego , a wtracsz sie do romzowy bo jestes pala ktora nic nie robi tylko sledzi forum na filmweb
Idź ty się chłopie lecz na nogi bo na głowę już za późno. Nie masz zielonego pojęcia z kim masz do czynienia gówniarzu który ledwo podstawówkę skończył wnioskując z twoich wypowiedzi. Weź się lepiej za książki. A jakbyś nie zauważył inteligencie jest to forum publiczne więc mam prawo się wypowiedzieć,
Ale po co sie denerwować tak? Teraz bedzie chłopaczek miał satysfakcje tylko z tego.
Ale kto powiedział że ja się denerwuję?? :D Skądże znowu a jeżeli dla niego satysfakcją jest robienie z siebie przysłowiowego idioty w internecie to ja nie wnikam. Poza tym strasznie mnie wkurzają takie odzywki i aż czuję że muszę odpisać :D
W 10 odcinku wrócono do tej kwestii i Rick wszystko wyjaśnił Shane'owi. Wg mnie postąpił słusznie, nikt nie cofnąłby czasu, musiał się z tym pogodzić, zamiast robić wokół tego aferę. Choć Shane, będąc na jego miejscu, na pewno by ją zrobił:P
w sumie to za bardzo nie miał wyboru - co miał zrobić, uchlać się w barze z przyjacielem?
no tak przyjaciel to ten co pukał żonkę, a do baru za daleko i za niebezpiecznie ;D
poza tym jest syn i dziecko w drodze i nie zostawił by jej przy drodze z hasłem pusciłas się to radz se sama ;P
mimo, że to wszystko wygląda jakby był mega cio*ą to musi miec w cholerę siły by się z tym na swój sposób pogodzić z tym wszystkim i żyć dalej - jakoś żadna babka która została przy zyciu nie pasuje mi do niego ;)
ale co będzie dalej zobaczymy
NO PEWNIE, ŻE TAK, POWINIEN CHODZIĆ NA SIŁKĘ, ROBIĆ MASĘ I RZEŹBĘ I LAĆ PO RYJACH.A NIE DAWAĆ "ROBIĆ SIĘ W ROGI"
Zabił Shane! Już się bałem o to, że daryl go wyręczy. No ale jednak podaje broń i nóż w nerę. Zemścił się za rżnięcie jego żonki. Teraz czas na puszczalską Lori. pozdro roger
mowilem , takie cos wczesnij czy pozniej konczy sie tak ale prawde mowiac zabilbym na jego miejscu lori
dla mnie jest prosta matematyka, su...ka nie da ,pies nie weznie, su....ka dala, dla mnie juz nie jest kobieta tylko su....ka
Nie odpowiedziałaś na pytanie. Pewnie traktujesz to jako retoryczne. Chciałabyś aby był w tobie. Więć idz dalej mizać się z jego plakatem. Bo o takich jak ty jest mowa.
Coś mi się wydaje, że imiona wszystkich dziewczyn, które zna, kończą się na .jpg.
Akurat ja tego aktora poznałam jeszcze za czasów pierwszej części ''Świętych'', więc jakby co, to Norman.jpg :)
A tak poważnie, to zdjecie Normana Reedusa na avatarze o niczym nie świadczy, za to Twoje posty są typowe dla internetowego frustrata.
Nie toleruje ludzi głupich, a Ty wypowidasz się na tym forum jak jakiś oszołom. Proste.
Dziękuje do zastosowania się do tego polecenia laska wywalaj , bo mnie wku..rwiasz. Wreszcie :)
zero kultury chamstwo i prostactwo się szerzy wśród łysych dresiarzy ! biedne dziecko z patologicznej rodziny :(
Niech cie tylko dorwę to pokaże ci co to znaczy patologia jak będziesz miał obitą facjate.
Masz szczęście że dzieli nas paręnaście kilometrów bo bym cię zabił śląski prostaczku.