PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
ocenił(a) serial na 8
kinoman989999

Nie wiem jak wam ale mi się strasznie nie podobało, koniec może i ciekawy ale początek masakrycznie nudny. Fragment z zombie przechodzącymi autostradą nie był jakoś bardzo straszny ale został tak przedłużony że całość mogła by być jakieś 20 min krótsza.

użytkownik usunięty
rafi172

nie wiem mi się tam podobała całość bardzo.

ocenił(a) serial na 9

stado zombie na plus zdecydowanie, jedna z najlepszych akcji w calym serialu. mnie wkurzaly te "gadki" do jezusa...

użytkownik usunięty
kinoman989999

mnie wkurzała ta blondi co się upierała o broń a nie nauczyła się do tej pory jej obsługiwać

ocenił(a) serial na 9

no typowa blondynka :P

ocenił(a) serial na 9
kinoman989999

ogolnie tak sie wkrecilem,ze z marszu moglbym obejrzec caly 2 sezon :D

ocenił(a) serial na 9
dodektrn

dlatego nie lubie seriali ogladac bo nigdy sie nie moge doczekac nastepnego odcinka. a w ten sie wciagnalem jak cholera

ocenił(a) serial na 9
kinoman989999

Seriale strasznie wciągają szczególnie taki jak ten z chęcią obejrzałbym już kolejne odcinki gdyby były :D a zakończenie świetne.

ocenił(a) serial na 9
TimmyT

szczegolnie,ze w serialach daja takie zakonczenie ,ze juz totalnie nie mozesz sie doczekac nast odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
kinoman989999

na jakiej stronie są już napisy?

ocenił(a) serial na 9
puciek69

napiprojekt

ocenił(a) serial na 10
TimmyT

poda ktos dokładna nazwe napisów ? z kropkami itd

ocenił(a) serial na 9
SethfromCerber

Ściągnij sobie program Napiprojekt, potem tylko prawy na film i pobierasz napisy.

ocenił(a) serial na 9
SethfromCerber

Wpisz w google ,,napisy the walking dead 2" wejdź w trzeci wynik, tam też są napisy do wszystkich odcinków.