PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177546
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

trochę za szybko

ocenił(a) serial na 7

reżyser stał się więxniem ograniczen które przyjął dla pierwszego sezonu, który jest po
prostu za krótki. akcja zbyt szybko pędzi do prodzu w ostatnim odcinku.

keeveek

No ... za wiele akcji to tam nie ma ;)

ocenił(a) serial na 7
pancerq

chodzi mi o to , że ledwo wchodzą do kompleksu, jedzą jajka, biorą prysznic i już musza wypierdalać bo zaraz wybuchnie ;p

ocenił(a) serial na 6
keeveek

A jak było w komiksie?

misiek2k4

Nie było.

ocenił(a) serial na 7
misiek2k4

nie interesuje mnie to. serial dość mocno odbiega od komiksu. poza tym oceniam go jako serial, którego pierwszy sezon skończył się zbyt gwałtownie, po prostu.

ocenił(a) serial na 8
keeveek

Popieram, lubie wszystko o tematyce zombie, ale tutaj nie widac pomyslu. Jest motyw gangu i zaraz nie ma, jest kompleks i nie ma. Szczerze mowiac liczylem na wiecej, ale maja jeszcze czas do 2 sezonu na poprawe ;)

ocenił(a) serial na 7
Bogus Linda

no myślę że ten chaos właśnie wynika z tej pierwszej koncepcji w której serial miał tylko 6 odcinków. za dużo starano sięp okazać naraz. Mam nadzieję, że to się poprawi i relacje między bohaterami, szukanie schronu itp będzie lepiej przedstawione.

ocenił(a) serial na 8
keeveek

Takie samo wrażenie odniosłem po obejrzeniu. Pierwsze 2 odcinki były powolne, a tu nagle pod koniec 5 kompleks CDC, w 6 to już sprint do mety - czyli wielkiego wybuchu. Wszystko przez to że (moim zdaniem) producenci bali się że serial będzie mało popularny i w razie czego na 6 odcinkach 1 sezonu się skończy, przez co straty nie będą za duże, a tu niespodzianka... Rekord otwarcia, ostatni odcinek obejrzało 6mln ludzi czyli wogóle najwięcej i co teraz?