nie sądziłem, że doczekam dnia kiedy w TV będzie można obejrzeć serial o zombiakach :D póki co bardzo mi się podoba, zobaczymy jak się dalej rozkręci. efekty są spoko, a całość nabiera zupełnie nowego wymiaru w formacie HD- tutaj Turbodekoder może pokazać swoje pełne możliwośći :D
Masowe reklamy serialu w mediach.
Ten serial to nieporozumienie, gra aktorska żenująca, pierwszy sezon tragedia, przewidywalny, nudny, ciągnie się jak flaki w oleju.
2 sezon sobie daruje, zawiodłem się strasznie. Teraz już wiem aby nie sugerować się ocenami na filmwebie, z odcinka na odcinek miałem nadzieję że coś się zacznie dziać, jednak nagle zastał mnie koniec sezonu.
Kompletnie nie polecam, no chyba że ktoś na prawde nie ma co robić.
Nikt Cię nie zmusza do oglądania ani marnowania czasu. Mi się serial bardzo podoba- traktuje go jako serial "dramatyczny" z zombiakami w tle nie odwrotnie. Jeżeli liczyłeś na sieczkę to nie Twoja bajka. Pozdrawia serdecznie
wybiegłem trochę do przodu i obejrzałem drugi odcinek, muszę napisać, że serial dalej mi się podoba i jeśli utrzyma ten poziom stanie się moją stałą pozycją na FOX HD
Nie liczyłem na sieczkę.
Miałem po prostu nadzieję, że tak "reklamowany" serial będzie chociaż dobry - jest żenujący.
Oj coś Twoja opinia kłóci się z Twoją oceną, przypomnę ocena 9 to "rewelacja" a tak został serial oceniony przez Ciebie:) Ja oceniłem na 7 "dobry" i tak też podchodzę do tej produkcji. W odpowiedzi na wcześniejsze posty traktuję ten serial jako dramat licznych zachowań zwykłych ludzi nieprzystosowanych do życia w nowym świecie. I choć niektóre rozmowy są za bardzo naciągane to jednak potrzebne aby widz zrozumiał co dzieje się w głowach bohaterów. Pozdro