PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wgl to "szok" to brzmi "şok" trochę się pomyliłam

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tak pomyślałam że się pomyliłas. My to przecież weteranki tureckiego ha ha.
Nie chciałam Cię pouczać to z sympatii

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj to cała wyprawka. Super ze się udało.
A co do kontraktu na miłość będzie 2 sezon we wrześniu na tvpuls.
I jeszcze wiadomość: na film box od 19 września będzie mój polecany Ezel.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No i zaczęłam oglądać kontrakt .chce się zorientować. jak mi się spodoba to zobaczę przed 2 sezonem te 19 odc.
Narazić całkiem całkiem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No ja stanęłam na 20 odcinku kontraktu na miłość i dalej jakoś jak zobaczyłam tłumaczenia amatorskie to przestałam oglądać bo nie dało się zrozumieć co kto mówi bo było opis nie konkretny dialog że zeynep: djdnd ,fatih:+#+#+ tylko dali opis "zeynep powiedziała to i to do tego i tego " i mnie odrzucił taki tłumaczony tekst.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dadzą we wrześniu w tv to sobie poglądamy. Będziemy miały o czym pisać jak się nam AV skończy ha ha.
Narazie wygląda niezle wiec zobaczę kilka odc.
Zrobię dobie przerwę z Ezelem taki ostatni odc był przykry ze chętnie sobie cis zmienię

ocenił(a) serial na 9
Elza49

2 sezon dopiero wiosną 2017 roku na Pulsie choć znając tą telewizję to mogą zmienić zdanie. Od 5 września będzie nowy serial Sila i To moje życie powtórki od pierwszego odcinka a później podobno następna seria.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

W gazecie wyczytałam ze kontrakt będzie w tvpuls 2 sezon we wrześniu. Coś się pewnie skończy i to dadzą.
A w Şili gra główna rolę Firuze ze WS

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tv puls przynajmniej nie ucina odcinków

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie . To ucinanie odc jest okropne. Jak się ogląda po turecku to jest tam jakiś kawałek historii. A po te 40 minut to kończą bez sensu.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A z Pulsem to różnie bywa. Ludzie szczególnie się proszą o Sekret, którego nie oglądałam. Puls napisał że w wakacje. Wakacje minęły a tego serialu dalej nie ma i raczej nie będzie. Niektórzy są tak na nich źli bo widać po komentarzach ale Puls nic sobie z tego nie robi. Strona TV Puls - my widzowie wysyła wiadomości chyba do Pulsu i to oni napisali że jednak wiosną 2017 roku a we wrześniu będzie tylko Sila i To moje życie. Ja śledzę głównie stronę TV Pulsu na fb i stronę kontraktu stworzoną przez te osoby co dodają odcinki z napisami na cda. Teraz czekam aż pojawi się odcinek 29 z napisami ;)

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Ale mamy jeszcze AV i się trochę tym poekscytujemy. Ja tak się ta AV denerwuje ze szok. Czekam niech ten serial się skończy. Naogladalam się po parę razy tych odc i po polsku i po turecku i po rosyjsku. I mam za każdym razem mieszane uczucia co do tej historii i co do tego jaki jest scenariusz i jak oni grają. czy wszystko się zgadza ze scenariuszem i czy mam racje że ta historia jest o wielkiej prawdziwej i dozgonnej miłości.

Elza49

Dziewczyny, a wrzucicie poniżej tytuły piosenek z AV które lubicie? Ja mam już na swojej playliście:
Yara Bende, Sila
Aklimda Sorular Var, Tugba Yurt

Polecacie coś jeszcze?

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Tez lubie te utwory. Ale podrzucę jeszcze kilka
Bengu-Unut beni (Nur w autobusie po wygnaniu przez Aytül)
Dilek Kavraal-Kahraman(na jachcie)
Pirihanu-İstanbul'da (odc 1 w samochodzie)
Mustafa Ceceli- Hüsren (Yiğit nad morzem)
Mehmet Erdenu-Açıyı sevmek our mu (odc 4 w kawiarni gdy Nur prosi yiğita rozwod)
No to tyle ze znanych- reszta to soundtrack Jenerika.

Elza49

Najlepszy ten soundtrack, muszę poszukać gdzieś. Dzięki!

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Wrzuć na Google: asla vazgeçmem dizi müzikleri mp3 indir. Wyskocza różne utwory z AV. Wybierz sobie yenereka. Ja wszystkie posciagalam na telefon.
Powodzenia

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Ale trzeba poczekać na oficjalne informacje. Na razie mają ramówkę do 16 września. Może po pod koniec września znowu coś zmienią. Oni jeszcze częściej zmieniają zdanie niż twórcy Tylko z tobą. A jeśli chodzi o te odcinki z napisami to mi nie przeszkadzają bo liczy się to że można się trochę pośmiać. Nie wiem jak wam ale mnie ta 2 seria po tych paru odcinkach bardziej się podoba niż pierwsza.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

No ja dopiero zaczęłam oglądać. Niewiele nam do powiedzenia. Ale was chętnie poslucham(poczytam)
No ale trochę mi zejdzie zanim dogoadam do końca 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

A mnie się coraz bardziej podoba "miłość na wynajem" jestem już na 7odcinku i może dziś dojde do 10 odcinka nawet za bardzo nie ma co przewijać niektórych wątków bo można się usmiac

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja właśnie skończyłam film turecji "zapach truskawek" i smię stwierdzić że to pierwszy normalny turecki film z normalnym ludzkim zakończeniem i tylko 23 odcinki 2 godzinne

ocenił(a) serial na 9
dankab

Z tego co widziałam miłość na wynajem ma koło 60odcinków pierwszego sezonu a serial jeszcze się nie skończył.kontrakt na miłość też jest pogmatwany jak wyżej wymieniony serial i nasze Av.jedynie sezon na miłość był dla mnie jednym z normalniejszym serialem tureckim jaki oglądałam i przynajmniej obejrzałam bez emocji tak jak oglądam kontrakt i miłość na wynajem..a przy Av całe emocje się włączają u mnie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Coś z nami zrobił ten serial. Możemy powtórzyć za yigitem i Nur z 1 odc: "coś się z nami stało"
I każda z nas, a może też każdy kto na tym forum pisze, wpadł w pułapkę s-p. Przecież tyle seriali oglądamy i nic. Tylko jak włączę choćby klip z AV to od razu palpitacja serca się włącza.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Właśnie.to ja tak nawet nie miałam oglądając 1x "1000 i jedną noc" a tam więcej się działo..ale końcówkę tego serialu zepsuli choć odcinek finałowy oczekiwanym byl

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. Ja bardzo lubiłam Onura bo w ogóle Halit fajny aktor jest . Ta scena w hotelu za kase to on zagrał że głowa mała. Pamiętasz że starali się wszystkie intrygi rozwiązać . Nawet okazało się że Eda trula Sz i dlatego ona ba tym ślubie poronila. Ale te rozwiązania były jakieś płaskie. Po pristu okazslo sie ze pewne fakty były i kto był winien.
Boje się że tak też splaszczą AV. I niby się wyda i co z tego ....
Ale bym już chciała żeby ten serial nadali i żeby się skończył. Coś wyczytałam ze wkrótce uwolnią 1 fragman. Ale na razie znalazłam zakryte reklamą

maja9128

Też tak mam i łapię się na tym ,że zanim zacznę oglądać nowy odcinek już jestem podminowana .Wniosek z tego ,że tego serialu nie da się spokojnie pooglądać . Niestety w nim nic nie idzie po naszej myśli .Same intrygi , bezkarność , zło które jest rozgrzeszane, wybaczane ,a nawet /nagradzane /. Na przeciw temu nasi bohaterowie coraz bardziej tłamszeni . My chcemy żeby byli razem ,żeby było widać tą miłość ,a tu nic z tego .I żal serce ściska i nie możemy się z tym pogodzić .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No właśnie ten żal i bezsilność. I to ze stworzyli parę ktora darzymy ogromną sympatią i nic nie możemy zrobić żeby im pomóc

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja chce zachowanie dawnego Yigita z 1 sezonu który dążył do rozwiązania zagadek i ukarania winnych miał tyle dowodów np na wybuch jachtu ale mimo wszystko uwierzył iclal i ciotce.a wyszło na Nur..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydin wszystkim :-)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No fakt. dążył do wyjaśnienia ale jednak wierzył ciotce i İclal. Mimo to nie przekreślal Nur . Ona też przdciez uwierzyła w sprawie jachtu . Ciotka uratowała İclal.
A iclal to nieodrodna córeczka mamusi. Tylko ze jej pomysły są tyle samo okrutne co do końca nieprzemyslane. Zawsze wahają pomocy innych.
I tu wkrscza ciigka. Ciotka to zło wcielone. Te jej pomysy by rozdzielić yigita i nur nie mają sobie równych.
Te s-p mają ogromną wyobraźnię i niespodziewane akcje które wymyślają to są wprost porażające w swoim okrucieństwie, jednak wyjaśnienia ciotki i zachowania İclal są przemyskane i wiarygodne.
Dlatego trudno się dziwić że wyjaśnienia ciotki przekonują yigita. Nur tez nie pomagała mu początkowo cala winę zrzucać na niego. Bo ja oszukał a ciotka walczy tylko o swoje dziecko . Tak mu mówiła .
No a teraz on walczy o swoje dziecko?? I ciotka i İclal "pomogą" mu skutecznie obwinic nur i się od niej odsunąć.
Zobaczymy jaki rodzaj scenariusza wybrał faruk. Jak bardzo szanuje widzów. Sam twierdzi ze to z szacunku dla widzów taki wybrał i dlatego są 3 odcinki. wiec się okaże. Nie mamy możliwości nic zmienić tylko czekać .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A tobie jak idzie oglądanie" kontraktu na miłość?"

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dzisiaj mnie czeka wizyta u ortopedy :)..ostatnio babcia mnie rozwaliła :/ na maxa że moje tłumaczenia nic nie dały :) ona swoje ja swoje :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Mnie się jeszcze jeden scenariusz przyszedł do głowy..Nur trafia do aresztu tak się zle czuję ma typowe symptomy ciążowe że stresu trafia do szpitala w którym Yigit jest i widząc ja mięknie mu serce ,chce się dowiedzieć jaki powód był trafienia nie do szpitala i wtedy dowiaduje się o jej ciąży i nie wie on co zrobić ,a kiedy chce ja odwiedzić ona go wyrzuca z bólu że uwierzył że mogła skrzywdzić merta..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj pomalutku! Wczoraj był dzień bez laptopa. Ale dziś podgonie troche jak wrócę do domu. Tam siądę przy tv to będzie mi łatwiej. Teraz pędze na busa.
A tak w ogóle to mi się wydaje ze obejrzę ten kontrakt. Nawet jak mnie wkurzy to lubię tego aktora. Gra w grzechu Fatmagül i tam mi się najbardziej podobał z tej trójki bogatych facetów od gwałtu. Dla niego pooglądam. Dziewczyny nie znam i narazić mnie nie poraża urodą. Ale może z czasem...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ta króciutko z drogi. Trochę trzęsie ha ha
Podoba mi się Twój scen. Juz się nie możemy doczekać.

Tak dla rozluźnienia. Też dla Anki. Posłuchajcie sobie piosenki Tarkan'a Pare pare. Jest z królowej nocy ale ostatnio widziałam na yt klip z yiğit i Nur z tą piosenką w tle. Mnie się b . podoba

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No juz w domku
Coś zjem i do tv. Jak tam wersje scen.? Ja to do Twojej Maju bym dodała ze to Cahit się spotyka z nur w szpitalu bo on nadal przychodzi do elmas. yiğit wyjechał z Turcji ale Cahit go informuje on wraca a nur nie chce go widzieć. Wtedy yiğit potajemnie wynajmuje jej najlepszego adwokata. A to ojciec nur . I jak??

Elza49

Wszystko jest możliwe .Ja myślę , że F będzie żądać od I zadośćuczynienia za to , że oddała jej Y , a gdyby F założył ten podsłuch , to może zdradzi się w rozmowie tel co zrobiła N . A kobietą z którą rozmawiała F może będzie Hazal .N oddała jej cały majątek K , ale czy ona jej wybaczyła , w końcu przez N została pobita i straciła faceta . F mimo , że nie widziała N od dzieciństwa doskonale orientowała się jak żyje iże jest modelką . Może to H zależy żeby ich rozdzielic .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Ha ha coraz lepiej.!! Ale piszcie dziewczyny całe imiona bo długo myślałam o które imię na F chodzi. Ale w końcu załapałem. Nj fakt. Gdyby Fikret zażądała zapłaty to mogło by się wydać ze to ona truła Nur..
Podoba mi się

Bogusia53

Dodam jeszcze ,że gdy F dowiedziała się o istnieniu I , wpadła na pomysł że nie dość , że ich rozdzieli to jeszcze coś na tym ugra . Co miała na myśli nie wiadomo ,to się może okaże .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

My we dwie piszemy najlepsze scenariusze :) nie byłby głupi pomysł z cahitem i odwiedzinami..leżały na tym samym oddziale więc pewnie przechodząc koło sali zobaczy w niej Nur..ona będzie spać..wtedy cahit dzwoni do Yigita i go informuje o tym..ale nie mam pomysłu na reakcje Yigita może ty wymyślisz wątpię że po wypadku na mercie wynajalby jej adwokata myślę że sam by zaczął "śledztwo". wątpię też w to że przyszedł by do niej do szpitala myśląc że ona potracila merta..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Bogusia tutaj wszystko jest możliwe..a ja załamałam się oglądając "milosc..." achjh czy w każdym tureckim serialu muszą być intrygi rodziny przeciwko zakochanym ????ja tego nie rozumiem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To może wypisze skróty imion co wy na to ??
Fi~fikret
F-fatih
Fir-Firat
N-Nur
A-aytul
C-cahit
Y-Yigit
E-Elmas
Em-Emin
Yar-yaren
Yag-yagmur
Mogą takie być skróty imion będzie łatwiejsze do napisania i przynajmniej będzie wiadomo o co chodzi bo pisząc F to kilka imion można stwierdzic

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A nie sądzisz że dziecko z Nur to dostateczny powód by Yigitowi zmiękło serce??
Może i zacznie własne śledztwo ale też wynajmie adwokata. Przecież nie może pozwolić "by matka jego dziecka" siedziała w więzieniu. Może to utarty slogan ale moim zdaniem na Yiğita działa najlepiej. Jeszcze pomyślę nad dalszym ciągiem. Ale Bogusia też ma dobry pomysł z tym szantażem İclal przez Fikret. Nie sądziaż?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I myślę że ten szantaż się sprawdzi,ale sądzę że iclal się otrzasnie i nie da sobą szantażować wiedząc że mogła doprowadzić do śmierci dziecka i tu może i ona wynająć adwokata kiedy fikret przyzna jej się że to ona trula Nur.i iclal głupia nie jest i może nagrać przyznanie się do fikret i może to iclal będzie ja wtedy szantażować a że iclal zaczęło zależeć na firacie to myślę że yigitowi pomoże bez wiedzy matki.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja sądzę że widząc smutna i w złym stanie Nur może zmiekczyc jego serce,ale czy Nur będzie chciała mu wybaczyć ? Jeśli by się sprawdził mój scenariusz to Yigit też by się obwinial że nie zabrał siła Nur do szpitala widząc że jest z nią coś nie tak

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No to i moje zdanie takie było. Zresztą ci fani którzy wytkneli farukowi że kończy serial w 3 odcinkach tez to napisali. Że nie zabrał nur do lekarza chociaż z İclal latał do lekarza jak tylko kichnęła.
Już widzę że my we trzy to byśmy scen napisały. I Yigit i Nur byliby razem zło by byli ukarane a İclal za pomoc dla Nur nagrodzona Firatem. Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Kto wie co s-p wymyśla

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zobaczycie ze będzie dobrze. Mam przeczucie.
Yigit i Nur będą dlugo oddaleni ale za to powrót.... !!!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że to właśnie tutaj się ta czesc wróżby się spełni co do rozłąki.a my wykrakalysmy że coś musi się stać mertowi by Nur z yigitem będą razem i może będzie szczęśliwe zakończenie ale będzie potrzeba czasu na to wszystko.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nasze przewidywania są prorocze I TEGO SIĘ TRZYMAJMY!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No właśnie aż dziwne a jak ci idzie oglądanie kontraktu jak ci się podoba?