PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Elza49

To było piękne..polacy zawsze marudzą...źle ,że zimno,źle ,że gorąco..i tak w kółko itp..doszłam do 11 odcinka" kontraktu na miłość" i zaczyna mnie denerwować coraz bardziej.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tzn wkręcasz się czy po prostu coś z tym serialem nie tak??
Ja jestem na 26 odc Ezela i nadal daje się oglądać. Pierwszy etap zemsty wykonany ale czy autor planu szczęśliwy???
Maksyma z Ezela: "jeśli wchodzisz na ścieżkę zemsty najgorszą rzeczą jest możliwość że twoja historia się powtórzy. I jeśli nawet usuniesz ze swojej drogi wszystkie kamienie, możesz nie być w stanie iść dalej".
Fajne są w tym serialu przemyślenia bohatera i rady jego mentora .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

W tym rzecz że ten serial "kontrakt.." jakiś dziwny jest ciągle jakieś próby porwan para zakochanych z fikcyjnym ślubem itp dziwne to wszystko aż czasem nie chce mi się tego oglądać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja myślę że w tych tureckich serialach zawsze jest coś poplątanego do kwadratu. Może oni się w tym lubują. Może chcą żeby w filmach było tyle różnych zawiłości i nieprawdopodobieństw
Jakich prawdziwe życie nie dostarcza. Nie wiem ale jak patrze na te seriale to tak to wygląda. Może nasze s-p wcale nie są odosobniony przypadkiem i tylko w naszym pojęciu coś z nimi nie tak....

Elza49

Obejrzałam ostatni odcinek Ezela i powiem, że pragnęłabym trochę innego zakończenia tej historii (łudziłam się że będą razem, ale nie w taki sposób). Nie mniej jednak i tak miłość okazała się silniejsza od wszystkiego.
A słowa które przytoczyłaś piękne, głębokie i prawdziwe.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Jest tam tyle głębokich przemyśleń ze nawet czasem niedostatki tego serialu (bo też się zdarzają) wcale nie rażą . A moim zdane aktorzy grają tu świetnie. Każda postać ma w sobie wyraźny rys charakteru i nawet ci źli potrafią wzruszac.
Polecam wszystkim.

Elza49

O co to to nie. Kończę sezon na miłość (zostało mi 8 odcinków) i nic więcej tureckiego. Dość! Po tym wracam do moich amerykańskich seriali bo też zaniedbałam cale wakacje. Dla własnego bezpieczeństwa nawet nie sprawdzam co to za seriale polecacie :D

ocenił(a) serial na 9
mija_

Akurat 8 odcinków drugiego ostatniego sezonu sezonu na miłość.i w sezonie wszystko miłość przezwycieza ale tutaj pokazują z kolei że ayaz wierzył öykü a nie własnej matce ale to też dzięki przyjaciołom tak się działo..ale po 10 odcinkach kontraktu na miłość to ten serial jest tak samo popierzony na 50sposobów jak asla

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No moja droga ja nie oglądam juz żadnych sfiksowanych seriali tureckich. Ale możesz mi wierzyć że historia opisana w Ezelu to nie gorsza niż w amerykańskich serialach . Jest tu miłość i zemsta i mafia i źli którzy poyrsfia pokazać człowieczeństwo i dobrzy którzy wcale znów tacy dobrzy nie są i niegłupia fabuła i akcja i mądre przemyślenia.
Jak dotąd z seriali tureckich ten oceniam najwyżej. Ale nie musisz go oglądać. Ja nikogo na tureckie seriale po AV nie namawiam. Może to już zmęczenie materiału. Tyle że ja Ezela oglądam bez wstrętu.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No ja po 12 odcinkach kontraktu jakoś to powoli strawiam ta fabułę opisana w tym serialu nie jest najgorsza ale i nie najlepsza a wątki w ciągu 4 odcinków 4x się powtorzyly..aż już znudził mnie wątek porwan itp

A ty jakie amerykańskie seriale oglądasz podaj tytuly

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Raczej kryminałki typu "kryminalne zagadki....." i tu plejada miast np Majami, Los Angeles, NY itd. Poza tym podobał mi się serial Kamuflaż.
Kiedyś bardzo się interesowałam serialem Lost ale też końcówka im nie wyszła. Ja myślę że jak tak bardzo coś nanawijaja ( i to ne tylki w Turcji w Stanach tez) to potem trudno jest znaleźć sensowne rozwiązanie zagadek.
Poza tym oglądam czasem różne niewielkie odcinkowo produkcje. Ale jak wiesz ostatnio to się zakręcilami na tureckie seriale i tak trwam. Jak skończę Ezela to popatrze co nowego w amerykańskich serialach i może się skuszę na zmianę . Może Moja coś podrzuci bo pisała ze ogląda.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hmm polecam jeszcze kryminał "criminal minds"zabójcze umysły świetny wyszedł teraz nowy serial z tym tytułem zabójcze umysły poza granicami można tam spotkać aktora grającego w kryminalnych zagadkach NY.hmm polecam jeszcze serial Lucyfer i arrow hmm ja oglądam tyle seriali że wszystkich nie zdołam wymienić :) a jak sobie przypomnę to na pewno napisze

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O tak zabójcze umysły oglądam lucyfeera tez. No to zestaw mamy podobny teraz na axn są te nowe odc "poza granicami". Czasem aż spać nie można jak się je poogląda w nocy.
Jest też taki serial Profil o średnio zrównoważonej profilerce. Tez oko zaczepiam.
No to nie ma co narzekać. Jakiś sobie radzimy. Ha ha.
Ale Ezela i tak polecam

Elza49

Ja oglądam masę seriali aż nie sposób je wymienić. Z takich na prędce to np. tak jak pisałyście Lucifer, Ray Donovan (uwielbiam), Gotham, Blindspot - serial mega!, Arrow, The Flash, The 100, The Walking Dead, Z nation, z komediowych New Girl, 2 broke girls i oczywiście The big bang theory. Zakończone już how I meet your mother :) Świetny jest też Orphan Black , Scream, The girlfriend Expierience. Oczywiście The Killing z pierwowzorem Forbrydelsen. Daredevil i wymieniać mogę pewnie bez końca :)

mija_

Jeszcze Hannibal mój kochany , zapomniałam. Świetny serial ale wiadomo takie klimaty trzeba lubić tak jak i zombiaki. Ja uwielbiam a mój mąż dla odmiany nic w tym ciekawego nie widzi, za to jest fanem Gry o tron, której znowu ja nie lubię bardzo

ocenił(a) serial na 9
mija_

The killing to tez mój ulubiony. Bardzo mi się podobał jeszcze jak był w Ale kino. No więc jest co robić. A grę o tron to tez zaczęłam oglądać ale nie skończyłam. Zajęłam się turczyzna a nie mam czasu cały dzień przy internecie siedzieć.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dziewczyny ja znalazłam przez przypadek komedię romantyczną oczywiscie Turecką, biłam się z sobą czy znów oglądać coś Tureckiego. No ale się przemoglam tytuł "Zapach truskawek" i nie żałuję film lekki śmieszny fajnie się ogląda. Jest on o bogatej młodzieży Stambułu a główna bohaterką jest biedna dziewczyna ktora przeżywa rozne perypetie ze snobami.

dankab

Zakończony już? I co najważniejsze dużo odcinków? I jest gdzieś z lektorem? Jak coś w stylu sezonu na miłość to jeszcze w wolnej chwili bym mogła polukać ;)

ocenił(a) serial na 9
mija_

Ja zaczęłam oglądać . Nawet nieźle się zaczyna. Jak skończę Ezela pewnie zerkne.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hehe ja już żadnych seriali tureckich!! Kontrakt na miłość jest moja ostatnia telenowela turecką.gorzej bo jej nie zakończyli :-/ może przestanę oglądać i zobaczę resztę odcinków jak to zakończą :/

maja9128

Jeśli macie ochotę to można obejrzeć film DELIBAL. Cały film trwa ok. 2 godziny. Fajna historia o miłości pewnego studiującego muzyka do ambitnej studentki socjologii. Miłość piękna ale choroba psychiczna dwubiegunowa bohatera sprawia, że popełnia samobójstwo, nie chcąc zranić ukochanej kobiety. Być może przypadnie Wam do gustu. Tym bardziej że to nie serial.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Ja już dawno żadnego filmu nie oglądałam..lecę na serialach bo więcej się dzieje w nich niż w filmach.choć druga czesc filmu iluzja mnie zaskoczyla pozytywnie ale aktor grający Harrego Pottera jakoś mi nie pasował do roli jaka grał.może przez jego kształt oczu wyglądający jakby był naćpany

maja9128

Dziewczyny tylko mi się zdaje albo mam jakąś dziwną wersję odcinka ale czy w sezonie 2 nie stało się coś z głosem Ayaza? Wcale jak nie jego.. :-/

mija_

Prawdopodobnie w I części był dubbingowany, ponieważ jego akcent był niezbyt doskonały, Zaleciałości z niemieckiego. A w II części głos jest Serkana. Tak gdzieś wyczytałam.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Trochę dziwny miał głos i ruch warg nie przypominał jego głosu..w drugim było ok..ja nadal nie mogę znaleźć do ściągnięcia piosenki z sezonu na miłość jak ayaz śpiewał z ta dziewczyna na urodzinach öykü.
Wrr agilde- haberin yok bo bym sobie z niej dzwonek zrobila na telefon

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wpisz w wyszukiwarkę algilde haberi yok mp3 indir . Ja ściągnęłam bez problemu.
A tak w ogóle to witam wszystkich Günaydın.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

O super to sobie ściągnę dzięki. Günaydin wszystkim. Tak sobie przypomniałam jeszcze seriale które oglądam i oglądam jeszcze serial "scorpion","forever"którego zawiesili w usa i nie wiadomo kiedy wróci ten serial na antenę w tv usa.i fajny też był serial "pułapki umysłu " to mogę polecić na pewno.jest jeszcze program naukowy o tym samym tytule co ostatni wymieniony serial co też polecam można dużo się z niego nauczyć

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja się coraz bardziej przekonuje do tego serialu " kontrakt na miłość" tylko szkoda że główni bohaterowie śpią razem w łóżku a nawet całusa w usta nie było :-/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A nasi zaczynają chyba kręcić Çamel wrzucił ba swojego ig zdjęcie z planu . Nasz ukochana Aytül w tle. Stronka cmlvnl

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A niech będzie kręcone byle szybko skończyli.sezon pierwszy kontraktu super

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No to zachęciłas mnie. Ile odc ma Sezin 1?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

19..drugi też jest,ale jest do 28 odcinka przetłumaczone na napisy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A w sumie drugi sezon kontraktu liczy 40 odcinku

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No to znowu jak asla. Nie wiadomo jak się skończy i brak tłumaczenia
Może po prostu lepiej poczekać jak się skończy cały serial i będą napisy . Bo tak to będzie jak z asla i tylko nerwy co dalej i kiedy...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No właśnie też miałam tak zrobi.ale ten serial leciał na tv puls.więc pewnie po wakacjach wróci na antenę tego programu.ale fakt jestem ciekawa ile sobie sezonów zrobią..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No wg gazet po sezonie na miłość na być jakiś nowy serial na tv puls chyba Sila. Wiec nie wiem jak to z tym powrotem będzie. A kiedy on był na tv puls? Może coś przeoczykam

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Mnie od razu kontrakt się spodobał chociaż zaczęłam oglądać od ok. 3 odcinka. Według najnowszych informacji TV Puls puści ten serial dopiero wiosną 2017 roku. Jeśli chodzi o odcinki w Turcji to serial ma łącznie 59 odcinków i raczej już chyba nie będą robić następnej serii bo w 59 odcinku na końcu wszyscy machali jakby do publiczności i był napis po turecku son co według tłumacza google oznacza koniec. Ja czekam na dalsze odcinki z napisami na cda chyba że Puls puści wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jeszcze na TV Puls leciał serial To moje życie ale po parunastu odcinkach przestałam go oglądać tym bardziej że Puls podzielił go na odcinki godzinne. Tam głównie cały czas fabuła krąży wokół morderstwa i podmienienia dwóch dziewczyn. W serialu często pojawia się tak jakby spowolnione tempo co mnie denerwuje ale to chyba jest tylko po to żeby były te 2 godzinne odcinka. Do tego serial jest bardzo długi bo w Turcji seria zakończyła się na 100 odcinku i kręcą chyba następną. Może i fabuła nie jest taka zła ale według mnie za dużo odcinków zrobili i to chyba popsuło ten serial. Jeśli ktoś bardzo lubi tureckie seriale szczególnie takie dramatyczne to może obejrzeć.

pati5601

Tv puls ma tylko jeden wielki minus.. Uwielbiają powtarzać w kółko to samo. Jak dali teraz sezon na miłość znowu to ich fb aż wrzał, bo widzowie mają pretensje, że zamiast wykupić kontynuację czyli drugi sezon to powtarzają pierwszy.. Ale tu akurat się cieszę, bo gdyby nie ich powtórki to nie trafiłabym na ten serial :)

ocenił(a) serial na 9
mija_

A ja dzięki tobie uśmiałam się do łez na tym serialu sezon na miłość.teraz oglądam inny turecki o którym już pisałam i też jest świetny fabuła inna niż wszystkie już dwa sezony ma nadal trwa więc nikt zakończenia nie zna

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No tak mnie zachecilyscie ze chyba obejrzę ten kontrakt. A przynajmniej zacznę i się zorientuje co w nim tak pociąga. Ha ha.
Dobranoc wszystkim

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Rozwój miłości pokazany inaczej niż w av i kiraz..

maja9128

Witajcie!

Od kilu dni śledzę wnikliwie wątek ze spojlerami i w końcu przebrnęłam przez całość. Postanowiłam wiec podzielić się z Wami moimi spostrzeżeniami. Trafiłam na Asla.. przez przypadek. Akurat zaczynała się powtórka na TVP2, po dwóch odcinkach wpadłam jak śliwka w kompot totalnie nieświadoma tego, że serial nie jest kompletny oraz, że nie jest tłumaczony. Niestety nie znam rosyjskiego, a tureckiego tym bardziej :P Teraz w pełni rozumiem przekaz znanego powiedzenia - siedzieć jak na tureckim kazaniu..
Właściwie jedynie Waszemu forum zawdzięczam to, że mam mgliste pojęcie nt fabuły za co bardzo serdecznie chciałam podziękować. Przede mną jeszcze długa droga dlatego, że jestem na etapie porwania N do chatki w górach, ale ciesze się, bo czas do 22.09 zleci przynajmniej podczas moich zmagań z kolejnymi odcinkami.
Właściwie na tym etapie (po finale 2go sezonu) nie ma już sensu komentować minionych wydarzeń, ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że pierwotnie założony scenariusz prowadził parę N&Y do katastrofy. Nie wiem, gdzieś z tyłu głowy ciągle krąży mi myśl, że to dlatego, że nie da się budować szczęścia na nieszczęściu innych (w tym przypadku niczego nieświadomej i przebywającej w stanie śpiączki I) i może gdzieś założono taki ogólny przekaz. Ale...chciałam Was wszystkie pocieszyć drogie forumowiczki, że teraz nielogicznym wydaje mi się - wobec takiego niezadowolenia wszystkich fanów serialu - dokręcanie kolejnych już tylko 3 odc. pokazujących pogłębiające się nieszczęście pary głównych bohaterów. Chyba nie byłoby bardziej nieszczęśliwego zakończenia od tego, które widzieliśmy w finale sezonu drugiego i równie dobrze serial mógłby się tak zakończyć zostawiając nas wszystkich z myślą, że taka tragedia prawdopodobnie rozdzieliła ich na zawsze. Dlatego naiwne myślę, że te trzy dodatkowe odc, zabieg zmiany reżysera, to wszystko po to, żeby wyprostować sytuację i zakończyć serial zgodnie z oczekiwaniami widza.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Wszystkie odcinki które nie były puszczane w naszej telewizji są opisywane na fb w grupie zamkniętej Asla tlumaczy je nasza kochana pani Zosienka. Zapraszam

dankab

A jak nazwa dokładnie? Bo tych grup jest masa

ocenił(a) serial na 9
mija_

Asla Vazgeçmem_pol_fans jest post przypięty i są przetłumaczone do 54 odcinka w poniedziałek będzie 55. Zapraszam

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Wow tutaj różne mogą dać zakończenie..mogą zakończyć rozdzieleniem Yigita i Nur ale dać Nur szczęście na które zasługuje po wszystkich intrygach iclal i aytul a jeszcze bardziej fikret która przyczyniła się do wypadku merta ..i powinna być za to surowo ukarana.mam nadzieję że jednak Nur pozna kogoś w kim się bardziej zakocha niż w yigicie i ze ta osoba pomoże jej w wychowaniu dziecka/dzieci które urodzi i ze Yigit będzie pluł sobie w twarz że tak potraktował Nur i żeby nigdy nie dowiedział się że to jego takiego zakończenia oczekuje

maja9128

Ja myślę że nie będzie żadnego wątku poznawania kogoś czy tego niby ojca. Jeśli to będą tylko trzy odcinki to na bank zrezygnowali z tych pomysłów

mija_

Mnie się też wydaje, że w trzech odcinkach będą się starać pozamykać choć kilka z otwartych wciąż wątków. Trójkąt YEY, sytuacja pomiędzy ECN, relacja I&F, zagadkowa relacja rodzeństwa F&F, masa intryg to be revealed no i główny wątek N&Y. Dużo tego namotali przed końcem sezonu drugiego.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

I sprawa ridvana pozostaje nierozwiazana