PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zdecydowanie sezon na miłość od początku było uczucie i to uczucie trwało dwa sezony.a tutaj w kontrakcie niby miłość od pierwszego wejrzenia,ale oboje temu zaprzeczali a przez ten ich "kontrakt" zawarty w którym grali to zrodziło się prawdziwe uczucie i fatih bronił zawsze zeynep przed rodzina tzn przed matka wariatka i nawet kilka razy zagroził że jej się wyrzeknie jak nie przestanie jej dokuczać,szkoda że Yigit tak nigdy z ciotka a później z iclal nie zrobił

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. Yiğit nie staje na wysokości zadania. Dlatego tak się boimy że się rozstsną. Nie wierzymy ze yiğit potrafi zawalczyć o nur mimo że chyba naprawdę ja kocha.
Stąd AV tak nas denerwuje ze boimy się słabości yiğita.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Słabością jest iclal, która umie nim manipulować i to robiła odkąd aytul zaopiekowała się nim po śmierci matki. A on nie był tego świadomy dlatego tak wierzy rodzinie niż ukochanej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

W ostatnich odcinkach 1 sezonu kontraktu w końcu powiedzą prawdę o tym całym kontrakcie i całą rodzina odwróci się od fatiha ,z kolei rodzina zeynep wybaczy jej kłamstwo i będzie mieć wsparcie ich ,czego po powiedz prawdy nie będzie u rodziny Fatiha która od razu zmieniła front i odwróciła się od nich

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A w 2 sezonie wreszcie pojawi się Saziment ale dopiero w późniejszych odcinkach, ojciec Fadik i Saziment, rozwiąże się sprawa z tym Birolem i całym tym małżeństwem Meryem, Fathi będzie miał nową pracę (ten wątek mnie najbardziej rozśmieszył) no i na razie tyle jest odcinków z napisami. Nie chce wam za bardzo spoilerować tylko zachęcić żebyście obejrzały po 1 serii 2 ;) Już raczej na pewno 2 sezon będzie dopiero wiosną 2017 roku albo nawet jeszcze później jak najpierw puszczą 1 sezon.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

no to na spokojnie zdążę obejrzeć wszystkie odcinki. Fajnie. A skąd wiesz że będą powtórki ? To pewne?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie ale pewnie tak będzie. Codziennie przeglądam stronę TV Puls na fb i ludzie prosili się o dalszą część To moje życie. Oni najpierw pisali, że będzie w wakacje a teraz zrobili tak, że zamiast nowej serii będą powtarzać 160 odcinków po 2 dziennie od 5 września. O dalszej części nic nie wiadomo. Kontrakt miał być w wakacje po sezonie na miłość. Najpierw mieli puścić 1 sezon, a po nim 2. Jednak oni przenieśli to na wiosnę 2017 roku więc pewnie najpierw puszczą 1 sezon. Ale on ma tylko 19 odcinków więc nic nie szkodzi jak 1 sezon też pokażą.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

no fakt. a my i tak oglądamy w necie. haha

a zaraz będą nowe odc AV to też czas się skróci. Będziemy oglądać na żywo.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na Pulsie wtedy puszczali różnie. Raz było 5 minut do przodu, raz do tyłu i dlatego na cda 9 odcinek ma końcówkę uciętą. Jeśli chodzi o AV to jednak mam nadzieję, że zrobią więcej niż 3 odcinki żeby to sensownie zakończyć chyba, że im te kilka odcinków wystarczy aby był szczęśliwy koniec serialu tak jak w kontrakcie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wiecie co ja chyba spasuje oglądanie na żywo poczekam aż utna reklamy :/ myślałam że w Polsce są długie reklamy ale tam to jakaś masakra telewizyjna.gdyby dali ze dwa bloki reklamowe..ale oni go kilka min serialu a jeszcze dłużej reklamy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No nie ostatnio nie było tak źle. 56 odc to szedł z małymi przerwami aż się dziwilam
Ja chyba nie wytrzymam czekać do tłumaczenia ros. Zawsze przecież coś zrozumiem po tylu tureckich odc.
Pati ma rację. Oni chyba się złamią i dadzą 4 sezon ha ha jak im wzrośnie oglądalność. Na jakimś necie tür czytałam ze protesty rosną jak śnieżna kula.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie 4 sezon to nie ale chociaż te 10, 20 odcinków aby to sensownie i szczęśliwie skończyć. Jak już mają takie problemy, że musieli zejść do 3 odcinków tylko po to żeby ludzie byli zadowoleni. Po co robili ten wypadek Merta i podtruwanie Nur skoro mogli dać ślub Yigita i Nur, wyjazd Iclal z Firatem i skończyć to wszystko. Oni ciągle tłumaczą się ludźmi. U nas nikt by się nie przejmował tym czy ludzie chcą następną serię czy nie. Przecież to reżyser i scenarzystki powinni wiedzieć kiedy skończyć dany serial aby nie wkurzał ludzi i miał sensowny koniec.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Racja. Ja chciałam sobie czasami obejrzeć do końca dany odcinek jak leciał na youtube ale u nich razem z tymi reklamami trwa chyba jakieś z 3 godziny. Nie chciało mi się czekać. Już wolałam sobie obejrzeć rano jak wstawiali cały bez tych reklam. Oczywiście w skrócie najważniejsze sceny bo i tak za dużo nie rozumiałam i trzeba było się domyślać co oni robią albo czekać na tłumaczenia. U nas dzisiaj leciała powtórka 32 więc pewnie pokażą do końca powtórki i zaczną puszczać nowe jak obliczyłam od 17 października. Chyba, że nie kupili.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Kupili. Będą dawać od 17 października tak jak wyliczyłas. Była już info w tv serialach.
Te pierwsze polskie odc to będzie super. Yiğit i Nur razem w tym białym domku. Szkoda ze wtedy nie zaszła w ciążę.
Ja to myślę że nur zachodzi w ciążę przy świeczkach jak światło gaśnie. Ha ha.
Pamiętacie 1 ciąża w tym hotelu gdy prąd wysiadł. 2 ciąża jak fırat odciął prąd . S-p mają taki pomysł na ciążę nur.
Oby tylko te jej dzieci zdrowe były bo jak te narkotyki na nie podziałaja to szok.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jakby Nur była w ciąży to byłoby fajne zakończenie serialu. No ale może to były leki jakieś co nie szkodzą ciężarnym i może nic się jej dzieciom nie stanie. Podczas tej 1 ciąży to zaszła w ciążę w 10 odcinku a dowiedziała się w 13, więc myślę, że tutaj także zaszła w ciążę w ok. 53, 54 odcinku. Oczywiście jeśli będzie jakaś ciąża bo to jeszcze chyba nie potwierdzone.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

No raczej zaszła w ciążę wtedy gdy ich nakrył emin. Bo potem to już raczej ze sobą nie spali.. potem to już tylko czołko i przytulanki. No chyba ze wtedy w tym domu co to dla nich kupił ale jakoś nie było to wyraźnie pokazane (choćby posciel zbabrana albo ze z gory schodzą). Yiğit sam mówił do Cahit ze tam nawet nigdy nie nocowali.
Ale tam się dzień po dniu dzieje sieć może ta nic ze świeczkami jednak.
A wiadomość z przecieku jak o tym ślubie z iclal.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Günaydin :). Ja się cały czas zastanawiam jak oni wytlumacza intrygi w ciągu 3odcinków dwugodzinnych to musialyby 3intrygi na odcinek wychodzić łącznie z ta ciąża z in vitro iclal z firatem jakby nie mogła się z nim przespać..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja to nie wiem kiedy ona mogła zajść w ciążę.w sumie w AV to czas odcinków to trwa kilka dni wydarzeń więc trzeba pomyśleć ile dni minęło od nakrycia Yigita i Nur w łóżku przez Emina do czasu wypadku z mertem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Podczas tej 1 ciąży to były 3 odcinki. Jeśli na prawdę zaszła w ciążę w 44 odcinku to tutaj już by było aż 13 odcinków do tego kiedy się dowie czyli do 57. Może w pierwszej serii szybciej czas w serialu płynął albo Nur nie ma tym razem żadnych objawów ;)

ocenił(a) serial na 9
pati5601

A pamiętacie kiedyś buła taka sytuacja przy stole siedziała podczas sniadania z Elmas i nagle wybiegła ? Mogła tutaj już mieć młodości

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wtedy złapała się A buzie Nur..nie tutaj miała już pierwsze objawy tłumaczone stresem..

maja9128

Patrząc na ciążę Elmas mogło minąć około 2 miesięcy .Raczej na pewno zaszła w tą noc gdy nie było światła .Takie awarie świetlne bardzo im sprzyjały ...Piszesz ,że I mogła się przespać z F , ale w tym czasie kiedy to zaplanowała nie była z nim aż tak zżyta , po za tym ona też pod tym względem wierności miała zasady /jacht wysadziła bo to miejsce rozpusty / .A sp chciały pokazać , że pomimo upływu lat była wierna Y , w przeciwnym razie nie mogły by ich na końcu połączyć ...Te intrygi mogą wyjaśnić ,gdyby rzeczywiście F założył I podsłuch , to w rozmowach z matką ,jak to im się udało wyprowadzić Y w pole , mogło by wyjść wszystko a nawet jej kontakty z F ikret . I wiedziała że sms wysłała F , a jak wyjdzie sprawa leków u N też pewnie domyśli się czyja to sprawka .Gdyby o tym rozmawiała z matką lub F ujawni się wszystko . Może wystarczyć jeden odcinek .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Myślę że zrobią że albo fikret będzie szantażować iclal albo na odwrót a iclal będzie nagrywać rozmowy by albo siebie oczyścić z zarzutów albo pomóc yigitowi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No my tu myślimy o wszystkim a nie wierze ze tak robią s-p. One trochę puściły na żywioł. Dużo spraw odpuściły. Yiğit juz nie jeździ nad morze ano do warsztatu samochodowego. Zdjęto nagle całą obstawe dla nur i iclal. Fikret nagle gotuje w domu u nur a nigdy tego nie robila. I Tayar i babka nagle zaakceptowali Fikret. Yiğit przestał zajmować się synem. Uwierzył w sms od ridwana. Fatih wie ze Fikret jest wredna a nie ostrzega ani nie pilnuje nur.
To tylko część niedorobek.
A czas był w 1 części wyraźnie wskazywany. Yiğit mówił do lekarza ze to juz pół roku i wtedy przespał się z nur. A w drugiej części zaczęło się dziwnie wolno posuwac. Ciąża elmas zacząła trwać nieskończenie długo. Nie pamiętam dokładnie ale od tego 43 odc to były zdarzenia jedno po drugim że prawie można wyliczyć. Porwanie i odbicie z rąk ridwana to przecież tylko 2-3dni. Potem ten kredyt nur i zwolnienie z przcy. Zaraz dostała propozycje pracy i potem ta afera z naszyjnikiem. Następnego dnia helikopter . Po poszukiwaniach nocnych Yiğit wraca. Potem poszukiwanie Fikret i Adana. İ kilka dni z Fikret w domu nur.
Tak na oko to tylko kilka tygodni może 3 tylko. Wiec całkiem prawdopodobne ze znowu ten brak prądu i świeczki zadziałały.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale znalazłam nowy Turecki serial który skradł moje serce ( tak się zarzekałam że koniec z Tureckim serialami ) . Ja niestety mam swoją wizję zakończenia serialu i raczej nie będzie happy end
Po pierwsze Nur raczej nie wytrzymuje w więzieniu, tym bardziej że Yigit będzie ją obwiniał na tą biedna dziewczynę spadły wszystkie możliwe nieszczęścia, plagi egipskie przy tym to jakiś pikuś.
Widziałam że dziwicie się że Nur nie powiedziała Yigitowi o swoich długach ale czy kiedykolwiek ona szła do niego że swoimi problemami?! On nic tylko ją krytykuje a Fathi kurcze on ją zawsze wspiera jest przy niej . Od kiedy pojawił się w życiu Nur i jej rodziny zawsze mogą na Niego liczyć , a z Yigitem bywało różnie . On ma huśtawki nastroju , raz ja chcę całować za chwilę po rozmowie z wiedźma chce zwolnić

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

Tez tak może być. Pewnie mają już nakręcone ze yiğit wyjechał z Turcji. Teraz na ig sa wrutkj jego zdjęć z Ameryki. On wcale nie wrócił i może nie zamierza.
Wiec może nie będą już z nim kręcić więcej. Nur zostanie sana sobie ...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A faruk napisał na swoim Twitterze ze jutro zaczynają kręcić

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może jak dopiero jutro zaczynają kręcić to jeszcze sami nie wiedzą czy się wyrobią aby wszystko skończyć w ciągu 3 odcinków i zmienią zdanie. Już 2 seriale tureckie jakie znam skończyły się mając 59 odcinków. To jakaś reguła, że najkrótszy serial w Turcji ma tylko albo aż 59 odcinków i AV też chcą 59 odcinkami zakończyć?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może będzie z Fathim . W sumie zobaczymy co będzie, ale jakoś za postacią Yigita tęsknić nie będę

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

A ja jednak będę tęsknić za yigitem niezależnie od tego ze prywatnie mam go dość. Ale akurat w tym serialu to spełnienie się założenia scenariusza wymaga by nur i yiğit w końcu byli razem. Ja kibicuje tej parze i dlatego nie jest mi obojętny koniec serialu. Jeśli źle to skończą i rozdziela ich , to ten tytuł nie będzie oznaczał ich walki o siebie i o swoją miłość lecz walkę zła z dobrem. Zło wtedy zwyciężyłoby i tytuł by oznaczał że jeśli zło zaprze się w walce z dobrem to zawsze zwycięży..
A ja się z tym nie zgadzam!

użytkownik usunięty
Elza49

nie gadaj glupot XD nie byloby tych "3 odcinkow" gdyby go mialo nie byc

ocenił(a) serial na 9

Pewnie ze będzie. Ja oczekuje dobrego zakończenia a bez yiğit takiego nie będzie. Nie denerwuj się!

użytkownik usunięty
Elza49

sorry nie zdenerwowalem sie ;p to nie mialo tak zabrzmiec xD

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

No nie, peany dla fatiha??? A pozwala Fikret panoszyc się w życiu Nur i nic z tym nie robi. Wręcz odwrotnie zamiast Nur chroni Fikret!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A no właśnie a ponoć tak bardzo ja kocha??(ja-nur) a skoro ja kocha powinien wydać siostrę tym bardziej że ma o coś obwinia skoro tyle lat nieodzywali się do siebie ?powód musiał być.po tym wypadku fatih powinien wydać siostrę że SMS to ona pisała i ze podejrzewa że to ona stoi za stan Nur.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Otóż to. Fatih jest winien temu że dał możliwość trucia Nur. Gdyby powiedział prawdę yigitowi ten by nie biegał z fikret na kolacyjki, zeby zrobić na złość fatihowi (powiedział mu ze zrobi to samo co fatih z Nur gdy siostra bedzie smutna) , a zajął by się swoją ukochaną Nur, dzieckiem i swoją z nimi przyszłością.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja scenariusz odwiedzenia się o ciąży Nur przez Yigita znam.najpierw będzie wściekły że Nur znowu!go nie poinformowała o ciąży tak jak było za pierwszym razem. ale za pierwszym razem to on nie dał jej dojść do słowa gdy mu chciała powiedzieć o tym.ale tym razem.tylko że teraz to Nur bedzie miała powód by mu nie mówić,w końcu niby ja kocha a nie uwierzył w jej niewinność

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja mam nadzieję że Yigit się nie dowie,a nawet jak się dowie to będzie wściekły na Nur,a Nur będę rozumieć bo Yigit pewnie by pomyślał że Nur udaje ciążę żeby go przy sobie zatrzymać..i pewnie może milczeć o ciąży.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tym razem to ona jest w więzieniu a on poza granicami Turcji!!!
Jak Ona na mu to powiedzieć?? List napisać? Gońca wysłać?
Jeśli by teraz miał do niej pretensje, że mu nie powiedziała to go wywleke z telewizora i golymi rękami udusze!! Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A pamiętasz nasz ostatni scenariusz? Pisałam przecież ze to Cahit się dowie i teraz istotne czy ona mu pozwoli powiedzieć yigitowi czy nie?? Może mu zabroni mówić tak jak myślisz.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Sądzę że pośrednikiem info o Nur będzie cahit,i może być wątek że Elmas po porodzie odwiedza ,przechodząc koło sali widzi strażników wieziennych spogląda i widzi w niej Nur i on powiadamia o tym Yigita i tu pytanie co zrobi Yigit???wróci z synem do Stambułu i pobiegnie do Nur czy oleje to ??jeśli kocha to wróci jeśli nie to może jej załatwić adwokata z pomocą cahita

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jak to "jeśli nie..". Co Ty wypisujesz ? Oczywiście że kocha ale czy natychmiast wróci to nie wiem..

Elza49

Wyjaśnij mi co miałaś na myśli pisząc ,że I będzie chciała pomóc Y .Wracam do tematu szantażu I kontra F . Wiadomo że zarówno jedna jak i druga będą się chciały za wszelką cenę od tego odciąć . Sam fakt ,że i uczestniczyła w tej intrydze i że wiedziała o sms , już ją przekreśla . Zostawiła F wolną rękę aby osiągnąć cel .Rozumiem ,że i będzie może się bała oskarżenia bo brała także takie leki . Ale w czym i dlaczego miała by pomagać Y .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Ja nie pisałam ze ona chce pomóc yigitowi. Ona chce pomóc wyłącznie sobie. Może tylko powiedzieć yigitiwi ze Fikret trula nur bo będzie bała się szantażu Fikret i będzie wolała uprzedzić ja przed jej oskarżeniem. Fikret właściwie tylko tym może jej grozić. A teraz İclal na w odwodzie firata i sama chce zaznać miłości wiec nie chce aby yiğit wiedział o jej intrygach przeciw nur.
İclal na pewno nie chce pomagać nur. Ona jej nie lubi bo nur jej przypomina o porażce w walce o yiğit.
Ale ktoś pisał o tej pomocy yigitiwi ale już nie pamiętam kto. To raczej się nie zdarzy.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja dalej myślę, że jak Mertowi nic się nie stanie a jak Yigit dowie się o ciąży to wycofa zarzuty. Nie sądzę, że zakończą serial wsadzając Nur na sam koniec do więzienia bo w końcu kto udowodni Fikret, że podawała Nur jakieś leki. Nawet sama Nur pewnie nie wie że coś brała a co dopiero mówić, że Fathi miałby się dowiedzieć. Jedynie Iclal ale ona nie lubi Nur więc po co miałaby jej pomagać. Fikret według mnie wyjedzie i temat się skończy. A jeśli chodzi o zakończenie to myślę, że będzie szczęśliwe skoro od początku serialu mówili, że miłość Nur i Yigita jest wielka. Nie mogą na samym końcu pokazać nam, że to wcale nie była miłość bo to byłoby bez sensu ;)

ocenił(a) serial na 9
pati5601

No zgadzam się z Tobą. Tez tak twierdzę. Jeśli to wielka prawdziwa wieczna i jedyna miłość to MUSI zwyciężyć to straszne i panoszace się w serialu zło.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A do tego Iclal sama truła innego człowieka tylko Merta, a Fikret teraz truła Nur. W obydwu przypadkach skończyło się to rozstaniem Nur i Yigita. Już sama nie wiem co myśleć. Raczej dobrze się to wszystko skończy pod warunkiem, że Nur będzie w ciąży a Mertowi nic nie będzie. Na pewno nie chcę żeby Nur była z Fatihem. On tak samo słucha Fikret (choć jej podobno nie lubi) jak Yigit Iclal (która także powinna go już nie obchodzić). Obydwoje to takie mięczaki uzależnione od dwóch głupich kobiet (a Yigit to jeszcze od ciotki). Nigdy nie słuchają tej co podobno najbardziej kochają.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Masz całkowitą rację! Pisałam wcześniej że my tak przeżywamy ten serial bo jak siadamy do oglasania odcinka to się z góry boimy ze yiğit znowu coś wykręci. My nie wierzymy że on stanie na wysokości zadania że obroni nur przed złem. A pamiętacie jak powiedział przy oświadczynach że nie obiecuje że jej nie zasmuci ale że BĘDZIE PRZY NIM BEZPIECZNA. Gadanie...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Kurcze ale Fathi nie wie że jego głupia siostra truła Nur. Podejrzewam że on pomoże wydostać Nur z aresztu i ona w ramach wdzięczności może się z nim związać.
Szczerze dla mnie ten tytuł już dawno stracił sens , bo ja nie widzę tu walki, ale dwoje dorosłych ludzi którzy dają sobą manipulować wszystkim dookoła. W sumie bardziej tyczy się to Yigita, który od pierwszych odcinków przeszedł przemianę (niestety na gorsze ) z człowieka z silnym charakterem, który nie pozwala sobie na słabości a tym bardziej na to by ktoś o nim decydował stał się taką ciepłą kluska bez własnego zdania .

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

Ja tez nie zachwycam się lalusiowatym yiğitem. Ale trzymam się zasady tego serialu że to jest wielka miłość. Yiğit chciał się zmienić dla nur. Wiele razy to podkreślał nawet w rozmowie z cahitem. Ale ta zmiana chyba i jego zaskakuje . Dlatego myślę że się otrząsnie w końcu . A ma mało czasu . Tylko 3 odc przed nim na tę kolejną zmianę. Trzymaj się yiğit!
A co do fatiha to pewnie że nie wiedział że Fikret będzie trula nur. Ale wiedział że jest podła i przebiegła i zła z natury. Że nie współczuje nikomu. Dlatego nie powinien zostawiać nur bez pomocy. Dlaczego zdjął jej podsłuch??? Juz nie interesowało go ci się dzieje z nur bo była z yiğitem? Przecież wiedząc że Fikret z nią mieszka powinienn znów jej ten podsłuch założyć. A może powinien go założyć Fikret??,
Ale by była historia gdybyśmy się dowiedzisły z kolejnego odcinka że właśnie taki podsłuch założył. Ha ga