Normalnie miałabym przeczucie, że sprawa mafii wiąże się z Fikret i Fatihem ale teraz wobec skrócenia sezonu do 3odc to sama nie wiem.
Wątek trójkąta yaren-emin-yagmur wątpię że rozwiaza. Emin gdyby yagmur kochał z całego serca nie namieszalby mu tyle w głowie nawet jakby yaren się o to postarała.tylko kazalby jej spadać na drzewo.trójkąt nazan-cahit-Elmas bardziej skomplikowany do wyjaśniania..mam nadzieję że wyjaśnia go a Yigit i Nur hmm nie wiem jak wyjaśnia to wszystko i czy złącza Yigita z Nur ale wątpię.a wątek iclal i firata wątpię że dadzą szanse im
Zgadam się z tobą, odcinków jest za mało, aby wprowadzić postać ojca Nur. Pewnie dokręcą tylko 2 odcinki, bo odc. 57 zostanie prawie nie zmieniony. Albo producent ogłosi po emisji 57, albo 58 odcinka (kiedy oglądalność serialu im skoczy do góry), że z uwagi na szacunek do widza i prośby fanów dokręcą jeszcze kilka lub kilkanaście odcinków aby wszystkie wątki zakończyć.
Ciężko będzie im przez 3 odcinki wyjaśnić najważniejsze wątki.i czy wgl mają zamiar je wyjaśnić czy pozostaną nierozwiazane
wszyscy są tu pesymistycznie nastawieni, czytam od jakiegos czasu. Wiadomo,że skoro dokręcają NIBY 3 odcinki to Yigit i Nur będą razem. Co do Elmas i Merta - wiadome,że oboje nie zginą i wiadomo,że oboje przeżyją. Bo niby Co Elmas umrze i jej dziecko będzie Nazan wychowywać? Nie ma na to szans. Mert nie umrze bo to by było zbyt dużo. Yigit i Nur będą razem, Co do Elmas i Cahita to nie wiem, ale wiem,ze dziecko na pewno będzie przy Elmas. Cahit nie musi być ani z nią, ani z Nazan. I moim skromnym zdaniem będzie więcej niż 3 odcinki. A nawet jeżeli by nie było to nie ma co się aż tak załamywać. Wkoncu 3 odcinki tureckie to chyba 9 polskich więc i tak spoko by się oglądało. Iclal pewnie będzie z Firatem. A Fikret myslę,że zginie jakoś. Możliwe,że akcja będzie się toczyć pare miesięcy później od tego wypadku z Mertem. Ogólnie jest dużo mozliwości ale wiem jedno,że Yigit i Nur będą razem bo cały serial byłby wtedy bez sensu ;D I nie gadajcie,że Nur znajdzie sobie kogoś innego bo wiadome,ze nie znajdzie xD Sami mówili,że do końca życia będą w sobie zakochani. A Nur nie związałaby się z nikim innym. Wszyscy obstawiają,że Iclal i Yigit się zbliżą teraz i może będą razem...ale moim zdaniem Fikret wkroczy do akcji. Będzie chciała pocieszyć Yigita,a ten może dać się omotać ;D Ale wszystko dobrze się skończy więc nie ma co panikować! Pozdrawiam ;D
Zastanawia mnie ciąg dalszy tego serialu. Jeżeli okaże się, że Y zostawi N samą sobie w więzieniu, ożeni się ponownie z I i wyjadą z Turcji. To największymi przegranymi będą Nur i Ferat. Obydwoje bardzo kochali,a Y wystawiłby N, a I wystawiłaby ponownie Ferata (jak tylko dowiedziała się o jego miłości do niej, to wykorzystywała go do swoich celów ile się dało, a jak osiągnęła swój cel znowu został odstawiany na boczny tor). To wtedy dla mnie satysfakcjonującym zakończeniem (oczywiście dla mnie najlepszym było by Y i N razem, ale ja nie mam wpływu na koniec serialu) w tym przypadku byłoby, aby Ferat pomógł Nur w tych trudnych chwilach jak będzie w więzieniu i będzie robił wszystko z innymi aby ją stamtąd wydostać. A na końcu wziął z nią ślub i wychowywał dzieci N jak swoje. Mija jakiś czas Y i I wracają do Turcji, ale żrą się ze sobą jak pies z kotem. Dochodzą do wniosku że ich ponowne małżeństwo było błędem, do tego Y dowiaduje się że N była truta, że była w tym czasie ciąży z nim i wiele innych świństw jakie były sprawą kochanej rodzinki, aby Y i N rozdzielić. A I chce wrócić do Ferata, bo on ją zawsze kochał.... A tu co szczęśliwi i zakochani Nur i Ferat. A Y i I siedzą i kiszą się w swoim związku, który jest już tylko na papierze i żałują swoich decyzji i z zazdrością patrzą na związek Nur i Ferata ....
Tak wiem popłynęłam za bardzo .... :)
po pierwsze "zakochany" w iclal facet ma na imie FIRAT, a nie ferat. to pierwsze.mysle ze kiedy on sie dowie ze iclal ma w planach wyjazd z yigitem i mertem moglby probowac niedopuscic do tego ale bez skutku,i wtedy firat moglby probowac pomoc nur ktora zostala sama bo ukochany yigit mysli ze ona to specjalnie zrobila mertowi bo tak pwoiedziala w zlosci kiedy psychicznie wysiadla przez te wszystkie intrygi ktorych zaslepiony yigit nie widzial albo nie chcial widziec,,i to mozliwe ze to wlasnie firat pomoze udowodnic nur ze jest nie winna i moze to on zblizy sie do niej ? ciekawe polaczenie by bylo tak jak nicco napisala..nasze scenariusze na forum 100000% lepsze od tych tureckich scenarzystek-psychopatek :D jak chca dobic nur-yigita to wlasnie dobili ich postacie i rozszerzyli ich glupote i naiwnosc :D i zdrowy rozsadek :D
Hej trochę mnie tu nie było a widzę że scenariusze kwitną. Moje stare hasło. Piszemy i zobaczymy kto będzie najbliżej naszych s-p.
Ja już swoje teorie wpisałam wcześniej więc się nie będę powtarzać. Ale mimo wszystko skłaniam się nadal do końcówki Y i N. Oni nie pokochaja nikogo innego. I nikt im nie wyrzuci z serc tej miłości. A jak do tego dojdzie to zobaczymy.
U nich jeden odcinek trwa tyle co u nas jeden film. W filmie dają radę rozwiązać wszystkie wątki choć też to zależy od tego jaka jest fabuła i ile film ma części. Denerwujące jest to, że tak szybko zmieniają zdanie. Najpierw miał być koniec serialu na 57 odcinkach, później pojawiła się informacja że jednak będzie następna seria, a teraz stwierdzają że zrobią tylko 3 odcinki co jest bez sensu bo równie dobrze mogli te 3 odcinki puścić przed wakacjami i zakończyć serial. Może i zmienią znowu decyzje. Chociaż jak oni sami stwierdzili, że będą 3 odcinki aby już nie rozwlekać tej fabuły (tak jak to ktoś zrobił np. w tym serialu co wspominałam wcześniej To moje życie) to może jest to właściwa decyzja. Jeśli chodzi o zakończenie serialu to ja nie wyobrażam sobie żeby jakiś serial mógł się źle skończyć. Od początku krążą wokół tego, że miłość Nur i Yigita jest tak wielka a teraz na samym końcu mieliby pokazać, że było to tylko zauroczenie. Jeśli naprawdę Yigit kocha Nur to jej wybaczy ten wypadek. Ta sytuacja przypomina mi tą z modelingiem. Elmas wrobiła Nur przez co Yigit się na nią wściekał choć nawet jak się dowiedział, że to wszystko sprawa Elmas to nadal był wściekły na Nur co też było dziwne. Wolę za dużo nie myśleć co zrobią aby to logicznie zakończyć bo też prawda jest taka, że oni sami za dużo narobili tych wątków aby tylko przedłużyć serial. Na przykład według mnie bez sensu był powrót Nazan co w ogóle jest dla mnie nie zrozumiałe, że Cahit wybaczył Nazan bo ta przyprowadziła ze sobą jakąś dziewczynkę z domu dziecka i jeszcze pozwolił jej zamieszkać z nimi jednocześnie dając Elmas do zrozumienia, że jej nie kocha choć ona nosi jego biologiczne dziecko. Ale myślę, że jak wszystko ma się dobrze skończyć to Elmas przeżyje, zostawi Cahita i sama będzie wychowywać dziecko. Prawda jest taka, że Cahit od początku mówił że kocha Nazan. Za to Elmas też nigdy nie kochała Cahita chyba że to się zmieniło po tym jak zaszła w ciążę ale nie sądzę. Oni raczej nie będą razem. Emin także od początku zakochany był w Yaren, a że ta go nie chciała to zaczął po pewnym czasie spotykać się z Yagmur. On sam musi odpowiedzieć sobie na pytanie kogo kocha. Yarem pewnie dalej ma go gdzieś tylko chce zrobić nazłość Yagmur więc on także powinien zmądrzeć.Ten wątek z mafią może być bo to w końcu on sprawia że czasami Nur z Yigitem znowu zaczynają być razem. Ciekawi mnie dlaczego Fathi tak broni Fikret chociaż jej nie lubi. To pewnie się wyjaśni a Fathi mam nadzieję zmądrzeje i wszystko powie bo w końcu zależy mu aby Nur była szczęśliwa. Jeszcze jest jedno pytanie kto w końcu powie Yigitowi o wszystkich intrygach. Może Iclal żeby Yigit dał jej spokój aby mogła być z Firatem. Bo wydaje mi się, że już Firata chyba nie zostawi bo widać było że Yigit już ją raczej nie obchodzi. To wszystko zależy od scenarzystek bo to one piszą scenariusz. One i tak zrobią wszystko po swojemu. Nie damy rady wejść w ich myśli. Trzeba poczekać i wszystkiego się dowiemy.
Masz racje że trzeba poczekać . Tylko nie wydaje mi się żeby İclal coś powiedziała Yigitowi bo przecież to ona była w te intrygi wmieszana. Ja raczej myślę że prędzej to zrobi Fırat bo jak İclal będzie z Yiğitem to jemu juz będzie wszystko jedno.
A ja się rozluzniam przy kolejnym serialu tureckim dopiero jestem po 1 odcinku "miłość na wynajem" wydaje się być fajny choć trochę przypomina "kontrakt na miłość":/
Aytul raczej córki nie wyda nawet jak nieznosi firata..może Yigit dowiedzieć się prawdy z podsluchanych rozmów aytul i iclal bądź firata i iclal
Elza pisała wcześniej ,że na necie był przeciek o niepełnosprawności M i ,że Fatih zmieni stanowisko i założy I podsłuch i że to wszystko zmieni . Firat też sie pojawi , więc kto wie , może obaj się przysłużą .
Nawet jak Mert będzie niepełnosprawny to tylko Yigit się nim pewnie zajmie chyba że na serio Firat dla Iclal nic nie znaczy i na serio znowu zacznie grać szczęście z Yigitem. Nie sądzę żeby tak było bo już wybrała Firata tylko że po Yigitcie coraz bardziej widać że nie może się z tym pogodzić co jest chore bo kocha chyba Nur. A nawet jak Fathi założy podsłuch Iclal to nic to nie da bo to Fikret truła Nur a nie Iclal. Nawet jak Yigit dowie się o tym kłamstwie z ciążą Iclal to też niewiele to według mnie zmieni.
Mimo wszystko ale Nur wiedząc o tym, że dziecko z którym Iclal była w ciąży nie jest Yigita powinna mu o tym powiedzieć. Sytuacja Nur z tym potrąceniem Merta jest bardzo podobna do tej z tym modelingiem. Jeśli Yigit dowie się o tym, że Nur była truta przez Fikret to nie wiem czy wybaczy jej to, że potrąciła jego jedynego syna. Nawet jeśli Nur będzie chciała żeby jej wybaczył i powie mu o tym, że Iclal nie była w ciąży z jego dzieckiem to też nie sądzę, że to coś pomoże. Przypomina mi się znowu sytuacja gdy Nur razem z Yigitem dowiedzieli się o tym że Iclal dawno odzyskała pamięć i o wszystkim wiedziała. Później zamieszkali razem. Ale Yigit nie gniewał się za długo na Iclal choć cały czas o wszystkim wiedziała i tylko udawała. Dlatego nie sądzę żeby nawet ta informacja o dziecku czy czy jakiejkolwiek innej intrydze sprawiła, że Yigit od razu pójdzie do Nur. Prawda jest też taka, że często Yigit bardziej wierzy Iclal niż Nur, którą podobno kocha. Coraz bardziej twierdzę że ta wielka miłość na początku serialu to było tylko zauroczenie. Jeszcze jest sprawa Iclal. Myślę że ona nie chce być z Yigitem tylko z Firatem więc po co by miała znowu się żenić z Yigitem. To jest bez sensu i myślę że to tylko jakaś dziwna plotka. Byłyby szanse dla Nur i Yigita jakby okazało się że Mert nie jego dzieckiem albo Nur by była w ciąży. Może teraz dziwnie napiszę ale jak się okaże że Mertowi nic się nie stało, a Elmas uśmiercą to może Yigit zbliży się do Nur tak jak to było po śmierci Hafize.
Tylko kto udowodni winę fikret w tym wszystkim..kogoś nowego muszą dać żeby jej pomógł...i ktoś wynajmie jej adwokata tylko kto ?? I czy wgl dostanie adwokata..w 3odcinki nie są się tego wszystkiego wyjaśnić.
Bardzo gdybamy. Ale ja też tak na poważnie myślę że Nur popełniła wiele błędów, które dla ich związku są bardzo brzmienne w skutki. Jak czytałas nasze forum to wiesz ze ja zawsze kibicowalam naszej parze. Nawet jak któreś z nich mnie denerwowało to starałam się ich zrozumieć albo wytłumaczyć. Jak poogladalam z napisami pi ros to często przyznawałam jednak racje yigitiwi. Nie piwinna przed nim ukrywac swoich klopotow i np dzielic się nimi z Fatihem .Nur za bardzo chciała się od Yigita uniezależnić juz wtedy gdy była jego żoną. znamienna byka ta historia z telefonem bo chyba żadna kobieta by tak nie postąpiła. To był dla niej kontakt z yigitem nawet wtedy gdy coś by się działo. Nie mogłam tez jej zrozumieć ze mu nie powiedziała o ciąży. Przecież to było dziecko miłości i ich pierwszej nocy!! Nawet jak byl na nią zły za modeling to przecież miał prawo wiedzieć.
Yiğit często najpierw działał potem myślał. Taki miał charakter a Nur to wiedziała . Powinna być z nim szczera. Potem nie potrafił jej wybaczać milczenia. Tak jest też z tą ciąża icjal. Kiedy zapytał co ona wie i związku İclal i Fırata lub dlaczego mu wybaczyla powinna to powiedzieć. Myślę że zbyt dużo między nimi nieporozumień i stąd taki koniec 2 serii.
Też tak myślę. Nur strasznie sama sobie zaszkodziła. Ludzie zakochani powinni sobie wszystko mówić. Jak można ukryć ciążę swoją a także nie wykorzystać informacji że dziecko Iclal nie było Yigita. Ale Yigita też brakuje mi tego co na początku serialu. Jak Aytul kazała Nazan sprowadzić tego szaleńca to mimo że Tayyar powiedział że to przez Nazan to i tak dobrze wiedział że to wina ciotki. Teraz nawet nie potrafi wyczaić niektórych intryg Iclal i Fikret tylko ciągle ma pretensje do Nur. Może to dlatego że Nur go zraniła tym ślubem z Keremem i jej nie wierzy.
Myślę że s-p tak poprowadziły te dwie role ze oni niby pi tym wyiadky hel. się ze sobą zbliżyli ale tak naprawdę to się dziwnie oddalili jak stare małżeństwo. Brak mi w nich tej chęci być z soba jak najwięcej i jak najdłużej u brak tej potręby zbliżenia. Ludzie kochający sie tesknya za sobą i bardo marzą o byciu razem. Te ostatnie zagrywki Yigita z Fikret to już była nax przesada. On z nią spędzał całe dnie a Nur to w pracy podał torebkę i kazał jej iść do domu pod pretekstem że ma dużo pracy..
Ale i Nur pewnie nieufna jest wobec niego..bo zamiast spędzać czas z ukochana wolał z fikret..nawet czasu więcej powinien poświęcić synowi niby ważny był dla niego ale gdyby i jemu na mercie zależało zrobiłby wszystko by mert mu wybaczył związek z Nur.i żeby ja pokochał tak jak kochał ja kiedy opiekowała się nim pod nieobecność iclal będące w spiaczce.Yigit mam wrażenie że sam nie wie czego i kogo chce..jak coś się dzieje leci do matki jego syna..jak z tamta ..to do Nur..i tak odbija się od nich obu jak piłeczka ping pongowa od paletek..
Elmas nie mogą uśmiercić bo to ona rozszyfrowala fikret i śmierć jej byłaby trochę głupia śmiercią bo wtedy plan cahita i nazan za szybko by się powiodl..a może intrygi nazan wyjawi Nazli ta dziewczynka z domu dziecka..hmm może się odważy.mam nadzieję że cahit po wydarzeniach z Elmas mógłby w końcu podjąć męska decyzję z która chce być..bo trójkąt nie wchodzi chyba w grę..
Cahit już dawno wybrał Nazan bo ją kocha co podkreślał. Elmas to była tylko ucieczka przed Nazan, która po tylu latach małżeństwa zaczęła go denerwować. Z resztą Elmas też go nie kochała. Przyszła mi do głowy taka myśl może i głupia ale próbuje wymyślić co mogą zrobić jak będą tylko 3 odcinki. Każdy już przedstawił swoją wersję więc ja też spróbuje. Może też być tak że Nur trafi do więzienia. Jak już ma pojawić się jej ojciec to on raczej nie mieszka w Stanbule więc może jadąc z Adamy do Stanbułu zobaczy w gazecie artykuł o tym że Nur potrąciła syna Yigita Kozana (bo na pewno napiszą tym artykuł) i tak się o niej dowie. Pójdzie do więzienia aby się z nią spotkać. Ona jeszcze wcześniej odkryje że jest w ciąży. Powie o tym temu nowo poznanemu ojcu a ten spotka się z Yigitem i mu o wszystkim powie. Mertowi nic się poważnego nie stanie a jak Yigit dowie się o ciąży Nur to może wycofa zarzuty. Iclal wyjedzie z Firatem bo będzie miała dosyć Yigita. Z resztą Mert też jej nie obchodzi bo był tylko jej zabawką aby zdobyć Yigita a teraz nie będzie jej do niczego potrzebny. A jeśli chodzi o tą Fikret to myślę że Fathi ją wyda i pewnie on też dowie się o tym truciu i wszystko powie Nur bo w końcu chce jej szczęścia. Jeszcze sprawa Elmas. Tutaj może być różnie. Jeśli Yigit wybaczy Nur wypadek szybko to Elmas wtedy też będzie żyć i pewnie wtedy odejdzie od Cahita i sama będzie wychowywać dziecko. No ale w ostatnim odcinku już robili jej reanimację więc nie wiem jak to będzie. Może też być tak, że Yigit tak łatwo nie będzie chciał wybaczyć Nur i wtedy jak zobaczy ją w ciąży pogrążoną w smutku po śmierci Elmas to szybciej jej wybaczy. Ale też jak wszystko ma się dobrze skończyć to raczej ta pierwsza wersja jest bardziej szczęśliwa. A Emin zmądrzeje i może oświadczy się Yagmur. Ja bym chciała takiego zakończenia. Jeszcze by mogli zrobić napis 9 miesięcy później na końcu i pokazać szczęśliwą Nur i Yigita ze swoimi dziećmi i Mertem. Może trochę mnie fantazja poniosła ale ja bym chciała żeby tak się skończyło.
Jeszcze dodam, że ten ojciec Nur jechałby do Stanbułu właśnie po to żeby ją znaleźć i dzięki temu artykułowi się spotkają bo może ta matka Nur zostawiła mu jakiś list czy coś że ma córkę. Tak bym widziała sytuację z tym ojcem Nur ;)
Wszystko się może zdarzyć nawet i takie zakończenie..tutaj za dużo znaków zapytania i jaki wybrał scenariusz
I właśnie o to chodzi w tych wszystkich serialach i w przerwach między każdą serią. Jak się czeka na następną serię to jest tyle pomysłów i liczne pytania co się wydarzy jednak zwykle nikt nie ma racji bo scenarzystki i tak wymyślają swoje zakończenie. Tutaj to już by trzeba samemu się wziąć i napisać scenariusz do własnego serialu bo one i tak nie zrobią tak jak my chcemy aby się skończyło.
Nie tylko ty. My to już w trakcie 2 sezonu zawsze takie wersje widzislysmy. Yiğit z nur dziećmi i nerten.
No ale jak będzie to się okaże. Tak jak napisałam wyżej ich miłość w końcówce 2 sezonu dziwnie wyglądała . pamiętacie jak po tym ich powrocie do siebie (czytaj :molo) jak tylko wrócili do pracy to yiğit ją zawołał do siebie i czekał z niecierpliwością przy drzwiach by tylko ją pocałować i się przytulic . Tak powinien wyglądać ich powrót do siebie. Przecież tak mało byli ze sobą nie mieli kiedy się sobą nacieszyć. A co było potem?,
No właśnie po Adanie i po Fikret wszystko stało się mdłe i nijakie..
Fikret zwróciła mu w głowie? Podobało mu się beztroskie życie u jej boku? Nawet nie chcę tak myśleć
Zobaczymy co wymyśla ba końcówkę.
Szkoda, że nie ma nigdzie dostępnego wywiadu ze scenarzystkami. Chętnie bym poczytała czym one się kierowały pisząc takie losy bohaterów. Ciekawa jestem przesłania..
Przyznam wam, że w życiu nie odczuwałam podobnej frustracji jak podczas oglądania tego serialu. Nie wiem czy to kwestia braku tłumaczenia i zmagań z tym związanych czy efekt tych wszystkich perypetii. A może kwestia oczekiwania na ciąg dalszy..
Ja myślę że to zupełny brak zrozumienia realiów tureckich. Dla nas ta matka mojego syna i te obowiązki wobec niej są co najmniej dziwne.
Także te frustrację ze İclal mogłaby mieć innego faceta i te afektacje yiğita z tym związane. Szkoda gadać
Ja sie z Wami zgadzam co do Cahita i Elmas różne sytuacje mogą wymyślić. A co do Fikret to nasunęło mi się do głowy że jak ją zdemaskuja to ona może zeznac że robiła to na zlecenie Iclal
Ona się pewnie wybieli. Ale nie wiem czy pamiętacie ze ona jak tylko przyjechała do Stambułu to z kimś rozmawiała przez tel ze tu dłużej zostanie. Mnie się nadal ona kojarzy z ta mafia. Myślę że może ridwan chce w tak sposób zemścić się na yigicie.
No raczej to niemożliwe. Ja tylko kojarzę z ridwanem Fikret. Ona coś kręci i chyba nie tylko chce odbić yigita dla siebie. Oba wyraźnie chce ich po prostu rozdzielić.
Myślę że ona może być powiązana. Fatih raczej nie. Przecież też go chcieli zabić w tym hel. No ale to jego śledztwo to pożal się Boże. Narazie to nic nie pokazał ten geniusz komisarz.
Ale by było gdyby się jednak okazało ze Fikret ma coś wspólnego z ridwanem a fatih by to odkrył . On przecież jakoś kryje ta swoją siostrę i nie wiem czy tylko dlatego ze Nur usłyszała o jego miłości do niej. Tym bardziej powinien powiedzieć yigitowi prawdę o sms a nie gadać głupoty o ridwane...chyba ze Fikret mogła to zrobić dlatego ze stał za nią ridwan i miała taką wiedzę i umiała to zrobić. I że to faktycznie sprawka ridwana- wtedy moja opcja ze Fikret wykonuje polecenia ridwana by on mógł się zemścić na yiğitie ma ręce i nogi
Dziwne ze tak nagle się fatih pojawił w życiu Yigita i Nur. I te słowa "ja zawsze zwyciężał" to mogło znaczyć dwuznacznie..mogło tyczyc się i porachunkow z mafią i z odbiciem przez niego Nur dzięki temu ridvan by wygrał..
On to powiedział wtedy w górach gdy rozmawiali o Nur. Yiğit powiedział ze będzie o nią walczył a fatih właśnie powiedział a ja zawsze zwyciężam. No i kontekście tego co wyżej napisałam cos może być na rzeczy
No właśnie.Günaydin jestem po 4odcinkach "miłość na wynajem" zapowiada się ciekawie :)
Günaydın.
Ty chyba nie spisz wcale. Kiedy "lukasz" te odcinki? Przecież trzeba też spać. Ha ha
Kochana oglądam wtedy kiedy mój synek idzie spać w dzień potrafi koło 3h spać i wtedy korzystam z okazji do obejrzenia serialu.wieczorem mi szybko usypia to też dłużej mogę posiedzieć.mały wstaje mi 6:15-6:30 najpóźniej.ja to jestem śpioch pisałabym do 9 gdyby mały dał mi pospac.a dziś jestem pod Lidlem bo będą ubranka dla małego a Kacper już wyrasta z ubranek na 104 cm i muszę mu kupić do przedszkola spodenki dresowe bo szybko będzie je niszczył o te ich wykladziny szorstkie.więc większy zapas muszę kupić żeby później nie przepłacać w innych sklepach
U mnie wczoraj padało dzisiaj pochmurno ludzie w Lidlu boli się o ubranka dla dzieci.. çok çok çok !!!(szok szok szok) po prostu masakra
Çok fena! (Bardzo źle).
Çok to wg mojego słownika znaczy "bardzo",
No teraz kończą się wakacje więc zaczyna się polowanie na wszystko co się dzieciom przyda. A zwyciężyłas przynajmniej w tej walce??,
Wyczytałam w necie ze Tolgahan po AV leci do stanów i tam będzie ćwiczył język i tezyzne fizyczna. A więc zamierza po tej ściance na rejonach wojny posmakowac kariery w Ameryce
Byłam ostatnio w sklepach . Rzeczy dla dzieci są strasznie drogie. Normalnie jak dla dorosłych a przecież dzieci szybko wyrastają. No ale trzeba to przeżyć od czasu do czasu.
W smyku same dresowe spodnie chcą 60zł gdzie ja za tyle kupuje jeansy i to dobrej jakości lepszej niż w tych sieciowkach typu h&m itp
To jeszcze h&m nie jest najdroższe. Ale pewnie ze trzeba szukać dla dzieci tańszych sklepów. Wszystko kupiłaś?
To co miałam w planach to kupiłam :) a to spodenki mu kupiłam i jeansowe gruby jeans że sciagacxami przy kostkach i z gumka w pasie.a to sercowych mu kupiłam bo w przedszkolu to poniszczy w Lidlu maja takie ubranka dobrej jakości że nawet po kilkunastu praniach kolory się niespieraja czarne nie blakna trochę się wyciągają ale to w niczym nie przeszkadza,a to skarpetki a to slipki kupiłam dla niego do przedszkola a to kamizelkę pikowana na polarze z kapturkiem więc trochę tego było dwie siatki wyszły ale przynajmniej więc że kupiłam wszystko.kurtkę mu kupiłam i spodnie w zeszłym roku zimowa wiec mam spokój.teraz buty na jesień i zimę kupić i do przedszkola jackiem i będzie obkupiony