PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
maja9128

No bawi mnie nieco. Dobrze mi idzie. Ta grupa przestępcza w postaci ojca i spółki to czysta zabawa.
Podoba mi się. A facet jest super juz to pisałam ze mu się podoba. A dziewczyna tez mu się zaczyna podobać . Pooglądam z przyjemnością

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I te teksty z wrzucaniem do morza boskie :) a najlepsza jest ta matka fathiego :) denerwująca a za razem śmieszna i te jej udawane omdlenia na które już się nienabieraja

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A nie wiem może mi się zdaje ale czy ta narzeczona fatihiego to nie Eda z 1000 i 1 nocy??
A mnie najbardziej podoba się babcia.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Juz wiem dlaczego Nur nie miała obrączki. Bo nie było zaręczyn tradycyjnych z kwiatami i czekoladkami i proszeniem o rękę jej rodziny. Na mur o to chodzi.
Pamiętasz jak babcia w kontrakcie powiedziała że obrączki zakłada się po tym.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tak było coś takiego..poza tym oni ślub przed imamem uznają chyba za nieważny.tak.mi się wydaje. bardziej uznają ślub tradycyjny.bardziej religijni Turcy biorą oba śluby bo dla bardziej wierzących oba są tak samo ważne jak ten tradycyjny

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ale ślub Yiğita i Nur był z czerwoną książeczka. Prawdziwy legalny i najważniejszy z punktu widzenia prawa. Tak sadze po tym co yiğit powiedział Hafize.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dla mnie najlepsze jest połączenie matki i babci Fathiego lub samej Mukaddes. Jak skończyłyście 1 sezon to polecam 2 obejrzeć nawet jak napisy wkurzają ale w większości można wszystko zrozumieć. Ja wszystkie odcinki lubię ale najbardziej mnie rozśmieszyły 19, 23, 24 i 25.

Elza49

Dziewczyny, a w odc bodajże 33 kiedy Y przynosi N kwiaty N to potem następnego dnia wpada do niej do domu podczas śniadania i kłócą się. Macie gdzieś tłumaczenie? Albo może pamiętacie czy chodziło tylko o te kolację czy coś jeszcze?

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Chodziło o te kolacje z keremem . Yiğit zobaczył w gazecie u elmas i pojechał do nur. Tam wyladował wściekłość na ścianie i potem pojechał do szpitala bo ręka go strasznie bolała.

Elza49

No tak, a potem I zaczęła ronić pod szpitalem i na tym się zatrzymałam. Dzięki.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

A ja wracam do modelingu. Teraz oglądam 31 odc polski i Yiğit powiedział do nur: "ty się dziwisz że te zdjęcia zostały wykorzystane bez twojej zgody a ja nie mogę pojąć że takie zdjęcia powstały bez mojej wiedzy".
I tak sobie myślę że Yiğit miał dużo racji. Nur została wykorzystana ale w swojej naiwności i, trzeba to powiedzieć, bezmyślności- pozwoliła sobie na taką sesję. Ona była żoną yiğit chciała pracować jako sekretarka i nie powinna się zgodzić. Tak jak powiedział Yiğit, nie pomyślała jak on się poczuje gdy zobaczy takie zdjęcia robione przez fotografa z agencji...
Biedna głupiutka Nur. I biedny honorowy k uparty Yiğit.

Elza49

Też właśnie oglądałam

Elza49

Też właśnie oglądałam. W tym konflikcie również jestem po stronie Y. Nur jest strasznie naiwna i nie uczy się na błędach. A przecież Y nie raz będzie ją ostrzegał przed światem, w który wchodzi..

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

powiedz mi prosze ktory to sezon ????? ogladalam przed wakacjami ale bylo koniec i nie wiem o co teraz chodzi . odp prosze ???

isia0

Na Tvp2 jest teraz powtórka tego co leciało przed wakacjami. Czyli 1sezon wg tureckiej nominacji.

ocenił(a) serial na 9
isia0

To jest 1 sezon turecki do odcinka z jachtem gdy ich pocałunek widziała İclal. Potem jest kawałek sezonu 2 do odc 26 tureckiego. I Tak się kończyl serial przed wakacjami.Teraz po powtórkach będzie dalszy ciąg sezonu 2 do odc 56 tureckiego . W Turcji 22 września będzie 3 sezon ale narazie mówią że będzie tylko 3 ostatnie odcinki . Koniec serialu zapowiadają na 6 października.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

I jeszcze jedno . Największe zło między nimi to brak rozmowy. Nur ukrywa przed yiğitem tyle ważnych rzeczy a yiğit żeby jej nie ranić nie chce jej potem słuchać i nie chce rozmawiać. Wszystko jedno jakie skutki wywoła rozmowa nie trzeba między bliskimi ludźmi niczego ukrywać . Zaraz będzie ta straszna ciąża nur i jej milczenie i dalszy konflikt. Ja juz wcześniej pisałam,zresztą dziewczyny też, że oni tyle między sobą przeszli że sam fakt że nadal są ze sobą (przynajmniej do końca 2 sezonu) oznaczać musi że to jest wielka miłość. I dlatego wierzę że będą szczęśliwi bo chyba nawet s-p nie mogą napisać dla nich tak okropnego scenariusza który by ich na zawsze rozdzielić.

Elza49

Zgadzam się. Niedomówienia i zatajanie prawdy było w ich przypadku źródłem cierpienia i porażką dla ich relacji. Oglądałam sceny z chatki w górach, finał tamtych wspólnych chwil nie wyglądał najgorzej ale wszystko rozbija informacja o chorym Mercie. I co robi Nur? Zamiast otwarcie powiedzieć Y, że nie chce dziecku odbierać ojca - co w zasadzie dałoby ten sam efekt- to zaczęła kombinować z Keremem.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Ona mu to mówiła. Ale nie skutkowało. Teraz jeszcze doszła info o ciąży İclal . Wiec już 2 dzieci yiğita z İclal . Nur dlatego wzięła rozwód i chciała odejść. Ale właśnie yiğit na to nie pozwalal. To porwanie to przecież próba powrotu ich do siebie. Mało brakowało. Dkatego naiwna nur znów uwierzyła że kerem jest przyjacielem i chce jej pomóc aby yiğit wrócił do İclal . Naiwna naiwna naiwna!!!

Elza49

Ok. A na tym etapie (czyli kiedy jest to porwanie i kwiaty i zazdrość o Kerema) czy Y skłania się ku I? Chyba nie. Nie rozumiem ich dialogów, bo nigdzie nie znalazłam tłumaczeń ale widzę dużo kłótni. Zawsze na nią krzyczy.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

On chce kontraktu dla merta. Powiedział ze stracił życie że Nur go zabiła że połowa jego serca którą kochał Nur juz unarla wraz ze ślubem Nur i Kerema. Druga poliwa bijla dka merta. Dlatego chcę się ożenić z iclal by mert bul szczęśliwy. Nie skłania się do iclal i nie pokochał jej ani jej tego nie obiecał. To zwykły kontrakt.

Elza49

No i widzisz, brak rozmów i brak szczerości doprowadza do sytuacji, że człowiek świadomie idzie w pustkę.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

I dlatego jest tak jak pisalyśmy wczoraj. Stworzono parę która pokochalysmy a teraz ja na naszych oczach tak strasznie niszczą ze żaden odcinek ,nawet jak jest to powtórka, nie pozostawia nas obojętnymi.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dobre bedzie Yigit miał 2 matki swoich dzieci i zero żony. No to teraz która będzie bardziej szanować i kochać. Ja twierdzę że jak wyjdzie że Fikret udowodnią że podtruwala Nur to ona pociągnie za sobą Iclal że od niej miała te psychotropy i na jej zlecenie to robiła.

ocenił(a) serial na 9
dankab

Tak już wcześniej pisała Bogusia. My się z tym zgadzamy. I czekamy na finał ujawniający zło.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I wcale by nie było źle gdyby zakończyło się tak jak wcześniej pisalyśmy z Elza i Bogusia. Tylko jestem ciekawa jak zrobią z cahitem i jego trojkatem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza byłam dzisiaj u ortopedy:) załamka kompletna :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Co Co naopowiadal???

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ze niby wszystko wyszło dobrze na rezonansie jakby urazu nie było,ale mam niestabilny staw skokowy i ze operacja obowiązkowa termin mam na 23 LUTEGO 2017. dodał jeszcze zrobi mniej inwazyjny zabieg żebym nie musiała mieć srob w stopie wielkości 5mm bo mam za kruche kości

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A nie powinnaś czasem pójść do innego ortopedy albo i do dwich??
Ja miałam wywichnieta łękotke i 1 lekarz powiedział ze absolutnie operacja a 2 dał mi leki i powiedział ze leczenie może trwać bardzo długo ale bez operacji się obejdzie. I nie miałam operacji a to było jakieś 5 lat temu.

maja9128

Wszystko zależy o tego czy E przeżyje , jeżeli nie trójkąta nie będzie, a jak będzie żyć wtedy zastanowimy się nad dalszym ciągiem . Nie wiadomo też czy dziecko będzie żyć.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Myślę że nie usmierca może w końcu do nazan coś dotrze??i zrozumie swoje błędy w co wątpię.w końcu wygrała cahit jest nazan a nie Elmas..ale może kiedy cahit się prawdy dowie to i nazan kopnie w dupe

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No ja obstawiam że Cahit będzie odwiedzał elmas w szpitalu dopóki nie odzyska świadomości. Wtedy się dowie od E że to Nazan ją popchnela i zacznie inaczej na Nazan patrzeć. Awanturę usłyszy Nazlı i powie cahidowi że to Nazan oberwala główki lalek. I to będzie koniec Nazan.
Ale czy elmas mu wybaczy to nie wiem . Ona ma swój charakterek i Cahit musiałby się bardzo postarać ..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Elmas jak Nur są dumne..i duma im nie pozwalała szybko wybaczać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A yiğit jest uparty i też szybko nie wybacza. Oni tam się wszyscy dobrali z charakterkami. Może i taki to naród bo gdzieś w którymś filmie było (chyba w królowej nocy) że Turcy znad morza Czarnego są porywczy i najpierw robią a potem myślą . może yigit tak ma. A nur oprócz dumy jest jeszcze uparta jak osioł. Bo elmas raczej nie uparta a bardziej pamiętliwa i mściwa.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No właśnie msciwa więc powinna się zemścić na fi..bo ona pierwsza jej nie ufała i wyczuła problemy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jeśli elmas przeżyje to na pewno pomoże nur.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że i ona też może pomóc yigitowi w odzyskaniu Nur jak Nur go odrzuci kiedy wyjdzie na jaw trupie i uznają czyn za nieumyslne potracenie pod wpływem toksyn

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I że to Elmas może będzie wstanie udowodnić winę fikret

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To teraz elmas będzie "mostem" jak kiedyś Nur dla Cahita. Pamiętasz?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ten kontrakt na miłość to taka komedia ze nie mogę się powstrzymać od śmiechu.
Po prostu farsa. Po AV nie wierzę że robią tez takie seriale..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mówiłam że fajne

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Najlepsza jest ta mukkades matka fathiego,ja się uśmiałam na ostatnich dwóch odcinkach tj 19 i 20 teksty w tych odcinkach wymiataja i te wkurzające spowolnienie tempa filmu..w tych przypadkach idealnie pokazane

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ja dopiero 4 odc oglądam . Ale śmieje się bez przerwy. To dobra odskocznia od AV.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tam nawet nie ma co przewijać bo wszystko śmieszy.:)..mukkades najlepsza

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tam cały zespół jeet dobry. Świetna komedia . Naprawdę śmieszna.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ale ciągle porwania też niezle

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Teraz patrze na wkurzonego yigita. Prowadzi gadke umoralniajaca z cahitem i na nur w ciąży.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Racja. Super komedia. Całkowicie różni się od Tylko z tobą gdzie wszystko jest takie poważne. Nawet jak główne postacie się pokłócą to trwa to kilka odcinków i zdarza się rzadko nie tak jak w Tylko z tobą gdzie co chwilę są jakieś kłótnie między Nur i Yigitem i więcej jest odcinków jak nie są razem niż jak są. Mukaddes niby taka zła postać ale równocześnie śmieszna. Nie tak jak Aytul która zabić potrafi np. jak ojca Yigita. Kontrakt to był mój pierwszy serial turecki i dzięki niemu się tak wkręciłam w te tureckie seriale. Do tej pory oglądałam tylko te polskie. Czasami w Tylko z tobą tak zakręcą tą fabułę że aż się oglądać odechciewa a w kontrakcie wszystko jest takie proste. Ja cały serial lubię. Ale najbardziej śmiałam się na odcinkach od 23 do 25 i 19. W tych wszystkich serialach co do tej pory oglądałam to zwykle jest tak, że 1 seria jest lepsza od 2. Wiem, że jeszcze niektóre z was nie widziały 2 serii ja z resztą też dopiero do 28 odcinka doszłam ale według mnie 2 sezon jest fajniejszy od 1.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

No ja sobie pomalutku oglądam 1 sezon. Ale zabawna jest akcja i ludzie grają świetnie jakby się sami bawili. Nawet to rodzące się uczucie jest pokazane bez nadecia niepotrzebnego tragizmu. Jest ta zabawa i taka fajna gra przed ...
W AV wszystko jest od początku dramatyczne i poważne. Sytuacja jest w ogóle poważna bo ta śpiąca żona ...
I yiğit i Nur są przerażeni tą miłością która na nich spadła jak grom z jasnego nieba.
A w kontrakcie jest ta lekkość gry między osobami u których rodzi się uczucie
Fajne jest . Podoba mi się bardziej niż sezon na miłość.