PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tylko gdzie by go założył?ja wspominałam o pomocy iclal dla Yigita żeby ten pierwszy się nie dowiedział o jej sprawkach może będzie chciała oczyścić sumienie i dopiero wyjechać z firatem..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydın
Ja cały czas się zastanawiałam gdzie on wtedy założył ten podsłuch Nur. W końcu pomyślałam że w zegarku. No ale musiałby przy nim makstrowac a nie pamiętam takiej sceny.
Dziś zaczynają kręcić. Niedługo coś się przedostanie do prasy. Musimy cierpliwie czekać.
A widxuslyscue te zdjęcia yiğit i Nur na ig ze wstawka Twittera faruk? Şiir podobietane. Ha ha

Elza49

Ten ich fryzjer już wstawił fotkę jak robi włosy Iclal tylko nie jestem pewna ale chyba nowe. On zawsze wstawia jakieś w trakcie kręcenia

ocenił(a) serial na 9
mija_

Gdzieś czytałam ze İclal podpisała tę fotkę "powrót do przeszłości". Dlatego nie wiem czy to nowe zdjęcie. Czy stare. Oglądam pod czasu do czasu ig ale nic nowego nie ma. Piszcie jak się czegoś dowiecie.
Ja na jakimś blogu tür czytałam (wrzuta kilka godzin temu) że media społecznościowe dużo teraz piszą o sytuacji kobiet w Turcji w kontekście tego serialu i że jest nacisk na faruka. Że być może decyzja będzie w najbliższych dniach zmieniona co do ilości odcinków pod wpływem fanów. Oczywiście straszne tłumaczenie Google tłumacz. Wiec mogłam coś przekręcić.

Elza49

Ja właśnie wyczytałam że ma być zapowiedź w tym tygodniu. Nie wiem tylko ile w tym prawdy

mija_

Kręcą bo Amine wstawiła właśnie zdjęcie z Cahitem ;)

Elza49

Witajcie dziewczyny,
Jestem od kilku dni nad naszym morzem,bylo bardzo zimno,ale od wczoraj jest cieplo i piekne slońce przynajmniej koniec wakacji będzie cieplutki.Przeczytałam zaległe posty i nawet udalo mi się zalogować .Chyba nie zobaczymy milości naszych bohaterów -jak podał wcześniej Faruk-Tolgahan ciagle w USA a już zaczęli krecic nowy sezon.Ja wierzę ,że ni Y
będą razem /pewnie pod koniec serialu/,a te pierwsze nowe odcinki bedą poswięcone Nur i pozostalym bohaterom.
Fikret zniknie w 3 sezonie .Piszecie o podsłuchu I ,myslę że Fatih ma ją na celowniku,pamietacie jak zorientował się że zleciła zabicie Nur -powiedział -cel nr 1 to Icial -coś w tym rodzaju.Milość Nur i Y ZOSTANIE ZABITA /przez wypadek Merta/,ale nie do konca,pamietacie jak Y tak się czuł po ślubie Nur z Keremem.Nur jest jego światlem,nie przypadkowo nasza bohaterka ma takie imię.Nur oznacza
światlo,światłość.A światlość była wcześniej niż słońce.
Zastanawia mnie jeszcze takie zdanie w 1 odcinku jak N jedzie autobusem ;Tato jestem niema jak chciałeś,jadę do Stambulu,zeby milczeć.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Było. Tez mnie zastanowiło. Może ona jednak coś wie o swoim życiu tylko milczy bo tak jej powiedział ojciec . Uuzbaje go za ojca bo ja wychował.

Elza49

A to nie chodziło wtedy o ta sytuację z psycholem Jamalem? Ja tak to odebrałam

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Może teraz nakręcą sceny gdzie nie będzie Yigita. Jeszcze mają ok. miesiąca do pierwszego odcinka. Z resztą raczej 57 odcinek już mają więc zostają im tylko 2. Nakręcą sceny z Nur i resztą a jak Tolgahan wróci z tej Ameryki to dokręcą z Yigitem. Podobno on tam poleciał na obóz, który będzie trwał 41 dni aby nauczyć się angielskiego tak czytałam na jakiejś tureckiej stronie. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam bo to tłumacz google tłumaczył.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

On miał tam jechać po AV. Ja tak to zrozumiałam tez tłumacz Google.
Wszystko jedno. Będzie jak będzie.
A jest zdjęcie chyba z sądu albo posterunku policji bo mundurowi tam są i jest yağmur.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja to nie wiem co to będzie z tym.wciągnął mnie na maca "miłość na wynajem" o trochę przykro się robi ale głównej bohaterki nie rozumiem za uja..ale coz..jestem już dochodzę do 30odcinka "miłości na wynajem"

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Według mnie to ten szpital. Ale po co Yagmur te kwiaty (chyba że to nie ma związku z serialem).

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Teraz sprawdziłam i to na pewno ten szpital bo nawet znaki na oknie są takie same.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Może niesie td kwiaty komuś. Może to właśnie nur leży tam w związku z ciążą. Może być zagrożona przez te narkotyki. Ja tak myślę że jak yiğit się dowie o tych narkotykach a jeszcze nie będzie wiadomo ze to Fikret jej podawała to się na nur wścieknie że ona w ciąży a tu jakieś narkotyki co to mogą dzieciom zaszkodzić.
Tak czy inaczej yiğit na pewno wścieknie się na nur on jest w tym najlepszy. I niechby się wściekła jak w 1 sezonie ale niech ją kocha po prostu jak w 1 sezonie.

Jest na haberi tureckim jakiś świeży artykuł o AV. Jak dobrze przetłumaczyłam to producent ma zamiar zaspokoić roszczenia fanów i jeszcze ma podjąć decyzję co do ilości odc.
No tak może być. Ja przewidywałam ze to chodzi bardziej o reklamę a nie o faktyczną rezygnację z 3 sezonu i nadanie tylko 3 odc
Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Też tak myślę jeśli chodzi o tą ciążę Nur bo w końcu jak już ją zabrali to po co jeszcze jakiś policjant by stał przy tych drzwiach więc pewnie ją przywieźli z więzienia i pilnują. Możliwe że to właśnie Yagmur teraz będzie pomagać Nur a nie tak jak pisałyście Cahit. On pewnie będzie zajęty swoim dzieckiem i Elmas. Nigdy jakoś szczególnie nie pomagał Nur nawet jak oglądam teraz powtórki na TVP to jest ten odcinek gdy właśnie on podsunął Yigitowi pomysł że to Nur mogła do wszystkich wysłać ten filmik z plakatami. Cahit to pewnie bardziej przejmie się Mertem jak się o tym wszystkim dowie niż Nur.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Może masz rację. Yağmur lubiła nur to ona jej powiedziała o Hafize. Może więc będzie też w tej sprawie pomagać. Pezecisz mieszka tam gdzie İclal i Aytül i może coś podsłuch. No szybko się dowiemy. Żeby tylko nie odłożyli prezentacji 57 odc.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może te kwiaty też dla Nur. Yagmur jest chyba najnormalniejsza z całej tej rodziny Kozanów (może dlatego że nie wychowywała jej wiedźma Aytul). Zawsze jest ze wszystkimi szczera. Nie ukrywała przed Nur prawdy o śmierci ciotki. Szkoda, że Emin ją tak traktuje. Jeszcze wracając do Cahita to jedno zdanie wpadło mi w ucho przy oglądaniu powtórek w TV że on nigdy nie popierał małżeństwa Nur i Yigita. Dlatego też nie sądzę żeby teraz miał sprawić że główni bohaterowie z powrotem się zejdą.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Na początku nie popieral ale później się przekonał i dobrze radzil yigitiwi. On disc szybko zaakceptował ten związek i nawet bronił nur przy różnych okazjach często przy stole. Nur zresztą też mu pomagała w sprawach z elmas. No i to Cahit zatrudnił nur w firmie gdy otwarcie powiedziala ze chce być blisko yigita. No i to Cahit radził yigitiwi żeby zabrał nur do lekarza skoro dziwnie się zachowuje i ma depresję.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zobaczymy jak to będzie. Na razie mamy 2 zdjęcia z czego tylko 1 jeszcze coś nam mówi. Najlepiej by było jakby dali zwiastun ale chyba jeszcze trochę za wcześnie.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

No raczej. Myślę że na początku września moga coś zwolnić.

Elza49

Ci co tłumaczą z tureckiego na indonezyjski pisali coś dziś, że zwiastun wyjdzie w tym tygodniu. Oby mieli rację :D

ocenił(a) serial na 9
mija_

W tym tygodniu to jutro lub w niedziele ostatecznie. Byłoby super chciaze zwiastuny często wprowadzają w błąd. Ale w świetle tego co już wiemy jakoś się domyślimy. Może też ta nasza turczynka coś przetłumaczy. Nie wiecie czy ona czegoś nie pisała.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Przez te spacery z synkiem to już to rzadziej zaglądam.wstąpiłam dziś do jego przedszkola żeby się dowiedzieć jak to finansowo wygląda tzn obiady wyprawka itd.jak wygląda pierwszy dzień w przedszkolu mniej więcej. Yagmur zawsze była po str Nur i Yigita i Yigita wspierała a on ja.i to może ona nieznoszaca pogardy kozanow postanowi pomóc Nur w wyjaśnieniu tego wszystkiego i to ona pomoże im ponownie być razem.cahit to niby w serialu starszy brat Yigita a ma siano zamiast mózgu i jakoś nie wiem czy to on będzie jej pomagał prędzej liczę na yagmur bo ona jedna wie oprócz Nur jacy wszyscy są.i może ona wszystkie intrygi wydać jeśli podsluchiwac będzie i będzie nagrywać rozmowy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. My teraz skłaniamy się do yağmur bo ją zobaczyliśmy na zdjęciu. Ale to jest bardzo prawdopodobne . Jest nieskalana kuciem jak wszyscy z rodziny i nie słucha Aytül tak jak Cahit i glupiutki yiğit.

Elza49

Hej ;) od dłuższego czasu z ciekawością śledzę wasze wpisy, jednak trochę mnie nie było i pogubiłam się. Mianowicie mam pytanie odnośnie ciąży Nur. Skąd wiadomo, że w nowym sezonie będzie w ciąży z Yigitem?

chilli_girl93

Nie wiadomo. Krążą takie informacje w necie ale nic nie jest jeszcze potwierdzone.

ocenił(a) serial na 9
chilli_girl93

Były przecieki z 3 sezonu że Nur w więzieniu poczuje się źle i okaże się że jest w bliźniaczej ciąży. No oczywiście z yigitem. Są jeszcze przecieki że yiğit wyjedzie z İclal u Mertem z Turcji. Ale to luźne informacje. Wiec tylko gdybamy.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I na gdybaniach się skończy :/ kiedyś widziałam Amine na zdjęciach na Instagram..w ciazym sztucznym brzuchu..więc kto wie...później usunęli to zdjecie.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja tez widziałam. To mogło być z 57 odc który już był nakręcony wcześniej. Teraz pewnie przeformatuja to wszystko i właściwie to nie wiadomo co będzie w 57 odc.
A właśnie czytałam kolejną wrzutkę na tabloidach tureckich. Podobno producent czyta roszczenia fanów i myśli ile by tu odc tym fanom dać.. Ha ha ha

Elza49

Na instagramie AV jest wrzutka Faruka z infor. i jak kliknęłam
wiecej razy wyskoczyły nazwiska zespołu chyba 3 sezonu -sa 3 nazwiska nowe i jeszcze jedno dziecko w wieku Merta /oprócz Merta oczywiście/ choć wydaje mi się,że to nie cały zespół malo tych nazwisk.U mnie to jest obok portretu ołowkowego YIGITA.
Nie ma tam nazwiska asystentki Kerema,a wczesniej były takie informacje ,że bedzie w 3 sezonie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie wiem czy to akurat wszystkie nazwiska. I czy to 3 sezon. Jest tam Fikret a miało jej nie byc. Nie znalazłam elmas ale może coś pominelam. A to dxudcko zs duze ba dcudckk Nur ti muze kokega Merta ze sxpitala na przykład.
Ale zrobiłaś odkrycie! W życiu bym ba to nie wpadła żeby klikać w taki tekst.
No myślę że teraz czekamy na zwiastun nr 1 z 57 odc. Juz chyba nawet nie wiem co można tu gdybać.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tutaj każdy scenariusz może się sprawdzić.i sądzę że dali na początek 3odcinki żeby wybadac reakcje na to wszystko.a później pewnie dadzą więcej.może do 20 odcinków skończą

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Też tak myślę. Jak pisałam pewnie to po prostu wszystko dla reklamy.
A wiesz ja juz się ustawilam że będzie trzy odcinki i chyba tak bym wolała. Jeśli będzie więcej to będą znów kręcić i intrygowac. Ale jeśli rzeczywiście faruk wstawił w tym ig obsadę to jest tam trochę nowych ludzi i nawet całkiem przystojny facet.
Ale równie dobrze to może być ktoś z ekipy. Czort ich wie. Faruk to równo kręci nami jak chce.

Elza49

No i powiedzcie po co to całe zamieszanie , nagle dostali skrzydeł i myślą , że oglądalność skoczy .Skoro mieli by wprowadzić tyle nowych osób to nastawiają się pewnie na więcej odcinków . Nie wiem czy to słuszne ale , ale po tych 2 seriach , pozostaje niesmak i tak jak piszesz , jeżeli znowu zaczną intrygować , to nie wiem jaki to da skutek . Byle nie odwrotny do zamierzonego . Ja też jestem zdania niech to kończą w tych 3 odcinkach i tyle..Po tym 57 odcinku , jeżeli by nic nie zmienili , będziemy wiedzieć jak zamierzali to skończyć , jeżeli dobrze to może się jakoś uratują . Ale czy tak bardzo oglądalność skoczy ?.Wiele osób straciło serce do tego serialu .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Niestety tak. Wydrsrczy poczytać co ludzie piszą. Jeśli nie będzie dobrego zakończenia to tak naprawdę zrobią z nas głupców. Faruk wypisuje że wszystko dla fanów. Teraz niby analizuje roszczenia fanów i ma podjąć decyzję. A te roszczenia to dobrze wiemy co ludzie chcą. Żeby yiğit się zmienił żeby wyrzucili Fikret żeby wydały się intrygi i żeby byli w końcu szczęśliwą rodzina z gromadką dzieci i mertem za rączkę.

użytkownik usunięty
Bogusia53

Nie dogodzić.... na początku problem jak 3 odcinki potem może być ich więcej też problem... Nigdy dla wszystkich nie będzie wszystko pasować ;)

Masz rację trudno dogodzić wszystkim . Wiadomość o 3 odcinkach wszystkich zaskoczyła , stąd takie opinie .Ale po zastanowieniu czy ma to sens , aby to dalej ciągnąć po takiej 2 serii , chyba nie .Scenariusz kończył się na 57 odcinku ,a to co teraz dokręcą , to już trochę musztarda po obiedzie .

użytkownik usunięty
Bogusia53

Ale przecież jeżeli komuś się nie podoba to nie musi oglądać xD mi osobiście 1 seria była kozak, 2 też mi się podobała ale nie miała już takiego klimatu jak w 1. Ja bym chciał 3 sezon juz niekoniecznie te 20-30 odcinkow ale chociaz z te 15 ;) byłoby całkiem spoko moim zdaniem :) Tak więc jak wcześniej mówiłem nie dogodzą wszystkim xD

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A gdzie na ig jest ta obsada aktorska Furata bo znalazłam zdjęcie przystojnego mężczyzny które dała Amina może on będzie teraz grać

ocenił(a) serial na 9
dankab

To jest obok zdjęcia rysowanego yiğit. Tam jest takie zdjęcie samych napisów ze strony Twittera faruka. Poszukaj głębiej bo juz to szybko przykro nowymi zdjęciami. Ale się nie ekscytuj tym . Moim zdaniem to nie jst na pewno cała obsada.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Lepiej niech skończą na 3 i dadzą widzom odpoczac

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I takie też jest moje zdanie. Sama to pisałam jak pamiętasz. Ale myślę że oni tak to wszystko nakręcaja dla reklamy.
Nie wiadomo czy Tolgahan zechce to przedłużać. Zabrał się za Amerykę i próbuje się tam jakoś wkręcić. Moim zdaniem ma rację jesli mu się uda niech gra w Hollywoodzkich produkcjach. Na pewno łatwo nie będzie ale kasy natłokl i kupił tam dom. Tam widzi przyszlość a jest jeszcze na tyle młody ze może przy odrobinie szczęścia zmienić swoje życie. Może takie miał plany stąd w tej 3 serii ułożyli scenariusz że wyjechał za granicę. Dowiemy się jak nam coś pokażą. Ale ten nowy gość w obsadzie (jeśli to faktycznie aktor nowy) jest wg mnie całkiem całkiem

użytkownik usunięty
maja9128

ja tam nie chce odpoczywać ;D

ocenił(a) serial na 9

No wolisz żeby utkali nowe wstrętne intrygi??

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zgadzam się z Elza ! Niech kończą.ja dochodzę do 40 odcinka "miłości na wynajem"..tu intrygi i kłamstwo robi się podobne jak w av

użytkownik usunięty
Elza49

Na tym polega serial xD i tak będą razem to co za różnica czy będą intrygi czy nie

ocenił(a) serial na 9

Ale jesteś pewniak. Ja tez bym tak chciała ale nie wiem czy moje życzenie spełnia s-p j szanowny faruk.
A tymczasem odpoczywam na dzialeczce nad jeziorkiem i odcinam się od wszystkich seriali. Ale AV stare powtoreczki oglądam ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja powtórek nie mogę znieść.aż mnie drażnią

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja mogę. Przypominam sobie fajnego yiğita. Wkurzam się na ich kłótnie i wprawdzie nie jestem wyluzowana ale "znam przeciwnika".
Teraz to się dopiero boje co będzie. I żałuję że nie poogladalam po ros . od 51 odc bo teraz coś chyba skasowali i nie ma. A miałam obejrzeć końcówkę przed 3 sezonem. Trudno.