PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

DZIEWCZYNY ZE SPOILERÓW CHYBA NAM SIĘ WYCZERPAŁ LIMIT KOMENTARZY NA FORUM WIĘC ZAKŁADAM NOWY TEMAT!:)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Eda powinna Tolgahanowi pokazywać ten film jako materiał szkoleniowo-poglądowy przed 3 sezonem. Albo do szkoły go wysłać na profil chemiczny. He he!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Haha no właśnie:/ a u mnie burza :( i lipa bo się meczu nie obejrzy bo wszystko co elektryczne prócz lodówki wyłączam z prądu ponieważ kiedyś jak mi strzelił piorun to wszystkie sprzęty spalił :/ tv,router od internetu,wieże do słuchania muzyki,komputer..masakra wszystko i to mnie nauczyło by wyłączać rzeczy z prądu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A na smartfonie nie możesz oglądać?
A z tym piorunem to fakt. Lubi gad strzelić nie wiadomo gdzie i są potem same kłopoty.
Od 11 odc KM mam jakies kłopoty. Obraz się zrobił wydłużony o nue mogę nic poprawić. Tez tak miałaś? Może jakaś porada???

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A gdzie oglądasz KM? Na oglądałam na cda pl i było wszystko ok. Kiedyś miałam akcje z piorunem że spalił kilka sprzętów w domu bo się ich nie wyłączyło w czasie burzy i teraz przy każdej burzy wyłączam żeby to się nie stało ponownie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Już jest ok. Miałam tylko 1 odc jakiś dziwny. Tez ogladzm na CDA. Tam zresztą wszystko prawie ogladzm.
No ale musze powiedziec, że w KM akcja się zawiazuje . Trochę się gnatrwa ale ja jestem ponad to. Jednak fajnie jak się wyłączy emocje. Zupełnie inaczej oglada się film.
No fakt ze tu jest dużo humoru! Dlatego coraz bardziej jestem ciekawa co eda zrobi z naszym serialem. Mam wielką nadzieję że wszystko się wyjaśni i będzie happyend.
Ale ostatnio wszystkie dziewczyny zamilkły! Jakoś pusto na naszym forum. Emocje opadły i cisza zapadła. Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wakacje sobie zrobiły :)

ocenił(a) serial na 3
Elza49

pomyśleć tylko jak niewiele zabrakło.... Jeden odcinek i dziś miałybyśmy "święty spokój" :) Ja za bardzo Edzie nie ufam. Ona w komedii romantycznej namąciła tyle, że strach. Dobrze, że na koniec był Happy End. Co zrobi u nas? Czy będzie chciała się powtarzać, czy raczej wykazać w czymś nowym dla siebie?

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Wszystko jedt możliwe. Niestety. Ale ja wciąż nam nadzieje ze nasza para pokona wszystkie przeszkody. Inaczej to nie miałoby sensu
Ale fakt. Wczoraj był ten oczekiwany dzień na zakończenie naszej męki z AV . Ale cóż. Trzeba czekać. To próba cierpliwości. Przechodził ją yigit i przechodziła nur. Teraz my musimy się d nią uzbroić. Wakacje przed nami i dużo innych ciekawych a nie wyniszczajacycch pozycji w INTERNECIE. damy rade.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ano właśnie może eda zacznie prostować wszystko powoli i wykończy happy endem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Chyba że... tfu tfu.... wymyślą 4 sezon! Ha ha to był czarny humor. Bardzo czarny humir

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Oby nie 3wystarcza pewnie ocenia po liczbie oglądalności

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A czytalyscie ze tolgahan był na czacie na fb o go pytali o amine. Oczywiście wił się jak piskorz. Uciekał oczami drapak się po szyi uśmiechał nue wiadomo czemu ale wydukal ze jest dobra partnerka ze się często śmieje i .. ze zagrałyby z nią jeszcze w jakimś projekcie poza AV. No to może zrobią 4 sezon ha ha żeby sobie razem pograli.
Oczywiście ze żartuje. Na pewno skończy sid na 3 sezonie. Co tam w tym 3 sezonie wymyślą to już to jest ciekawostka. Przecież nie sposób wymyślić jeszcze więcej intryg bo ja już bym nic wymyślić nie mogła. Wiec może nasz scenariusz ze będzie już tylko lepiej.
A slyszalyscie ze podobno za amine ktoś głos podkłada?? Zw to nie ona gra głosem. To chyba jakaś kaczka

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Pewnie za dużo też ni mógł powiedzieć o Amine żeby Almeda nie była zazdrosna o niego xD

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Plotki na filmikach na Instagram to ma głos taki sam jak w serialu

maja9128

Podkładają głos za Amine, bo z tureckim nie jest u niej perfekcyjnie

mija_

A ja słyszę różnice w głosie np z wywiadów

ocenił(a) serial na 3
mija_

ja też słyszę różnicę w głosie :) oryginalnie ma ładniejszy, bo nieco niższy, ale nie wpadłam na pomysł dubbingu :)
Natomiast czytałam ostatnio o Ayazie z KM, że był w 1 serii dubbingowany, bo miał akcent (urodzony i wykształcony w Niemczech). Pewnie z Amine było analogicznie. Swoją drogą widać, że pokolenie dzieci wraca do Turcji!!!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie w komentarzach bylo o tym, że jego mowa ciała wskazuje na dyskomfort. Że jest zestresowany że musi mówić o amine. I że to wina almedy. No ale że w ogóle wspomniał ze chciałby z nią jeszcze coś zagrać to już mu pewnie zaszkodziło w stosunkach z ta jego pannica.
Ale jednak wciąż ho k amine pytają ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Pewnie liczyli że mają romans

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pochodzi ze Szwecji a miss Turcji została super mieszanka wybuchowa

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A tolgahan powinien 1000000 x się zastanowić zanim powie "evet" przed urzędnikiem państwowym...bo z taka chorobliwie zazdrosna osoba ciężko żyć :/ tym bardziej że to jego zawód więc powinna mu ufać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza jak dojdziesz do odcinka w KM gdzie Oyku będzie mieć urodziny to napisz mi nr odcinka

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zanim powie evet niech zrobi test i pokaże miłość do nur jak almeda to przetrzyma to będzie najlepszy sprawdzian

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Kochana akurat nie mówiłam tu o serialu tylko jego życiu przywatnym

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ja też. Mowikam o jegi zyciu z alneda.Test dla alnedy to pokazanie przez tolgahana w 3 serii serialu AV prawdziwej miłości i namiętnoości do nur. Jeśli almeda to wytrzyma i nie zabije tolgahana ani go nie rzuci to wtedy on moze powiedzieć evet. Powinien to sprawdzić. Nie wolno ryzykować życia i kariery z zazdrosna wariatka. On jest aktorem i musi grać wiarygodnie. Inaczej jest skonczony. A skonczony aktor tez pewnie nie bedzie Almedzie odpowiadał i wtedy go rzuci bo przestanie być atrakcyjny dla niej. Tak sądzę .

Elza49

@Elza49 można prosić o informację skąd dowiedziałaś się, że Amine ma podkładany głos?

ocenił(a) serial na 9
pkow_AV

Tak piszą na instragramie. Ja nie wiem czy to prawda. Sama się dziwię bo chyba głosem tez się gra. Od tego jak się mówi też zależy jak odbieramy film.
Wiec osobiście nie bardzo w to wierzę.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hmm ciężko to stwierdzić trzeba by było porównać głosy na żywo i w serialu ...i dopiero wypowiadać się na ten temat

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. Dlatego nie wszystko co piszą na instragramie to pewne informacje. Trzeba zachować dystans. Ludzie wszystko piszą co im się wydaje i nie są to sprawdzone wiadomości. Często to tylko gdybanie albo wymysły.
Ja traktuje to wszystko z rezerwa. Tak jak te zdjecia niby razem yugit i nur poza planem a okazuja się wyraźnie fotomontazem.
Nie wolno się dać zwariować.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No właśnie :/ ludzie często gadają bzdury

Elza49

Mogę uprzejmie prosić o linka, bądź jeżeli nie możesz wstawiać linków to "przerobionego" linka tak żebyś mogła go wstawić, bądź chociaż wskazówkę jak dotrzeć do tego zdjęcia czy innych informacji na ten temat? Jestem niemiłośiernie ciekaw, bo dawno temu przeczytałem jakiś polski komentarz z taką samą informacją, zaciekawiłem się czemu miałoby tak być, szukałem ale nic nie znalazłem na ten temat, zacząłem po tym bardziej w serialu zwracać uwagę na jej mowę i zauważyłem to, że zaraz na początku 2 sezonu zmienił się jej głos na ten co ma do tej pory i który bardziej do niej pasuje taki prawie śpiewający, wysoki, sopranowy, niż ten początkowy czasem jakby nawet baryton, ale wsłuchawszy się w te same słowa mówione tymi "różnymi głosami", czasem słyszałem wielkie podobieństwo i czasem nawet mówiła w pierwszym sezonie dokładnie jak teraz, i myślałem że to chyba jednak ten sam głos, a że Ona trochę inaczej w 2 sezonie brzmi tłumaczyłem tym, że może 2 sezon ruszył z większym budżetem, zastosowano lepsze mikrofony, udźwiękowienie, a i ona może śmielej po nabraniu wprawy się wypowiada. Oraz zwróciłem uwagę na to, że czasami jej mowa nie zgadza się z ustami, coś mówi mimo, że usta zamknięte. Dobrze to widać jak ona często wydaje jakieś "dźwięki", wzdechy, "ćmąkanie". Ale to, że czasem głos nie zgadza się z ruchem ust, to też myślałem może że te osobne mikrofony na kijkach łapią dźwięk i stąd niekoniecznie to idealnie z obrazem spasowane, albo że może być tak że dogrywają dźwięk żeby było to tak dobrze słyszalne jak jest. Nie wierzyłem w to, ale znowu teraz o tym przeczytałem i chciałbym się raz na zawsze dowiedzieć o co chodzi :) Także uprzejmie bym poprosił.

ocenił(a) serial na 9
pkow_AV

Patrzcie nawet mężczyźni oglądają ten serial hihi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie . To mamy niespodziankę dla 1 mężczyzny oglądającego z nami AV podaje linj bez ukosnikow bo jeszcze nie mogę wklejać linka: https:www.instagram.comp/BHR0db_hDds

ocenił(a) serial na 9
pkow_AV

https:www.instagram.comp8/BHR0db_hDds/ . Linj bez ukosnikow Mam nadzieje ze to cos rozjaśni ale w tych tekstach wydaje się tez tylko gdybanie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Widzę ze nie udaje mi się wpisać wiadomości. Jakiś mi ucina tekst. Wysyłam linka bez ukosnikow https:www.instagram.comp/BHR0db_hDds

Elza49

Dziękuję pięknie. Te zdjęcie zostało wstawione 1 dzień temu, ja na taką informację natknąłem się dobry miesiąc temu, także to musi być znany temat. Jak się ogląda i jest się fanem serialu to ciężko się nie połapać że coś tu nie pasuje. W tych komentarzach administrator tego profilu napisał, że rzekomo ona sama powiedziała, że jej prawdziwego głosu nie używają. Ja sprawdzałem kiedyś napisy końcowe czy tam jej coś napisane kto ewentualnie podkłada jej głos, na początkowych odcinkach było napisane że jakimś jej "trenerem" aktorskim i "nauczycielem na planie" była Pani grająca Św. Pam. Hafize, ale o dubbingu nic, a jeżeli miało by być to prawdą, no to przecież w napisach powinna być o tym wzmianka. Jeżeli jest to prawda, no to jest to trochę dziwne i przykre, i dziwnie się ogląda mając takie informacje z tyłu głowy. Słuchałem na YT wywiadów czy cokolwiek co jest gdzie mówi napewno ona i naprawde ciężko jest wyciągnąć wnioski czy jej prawdziwy głos jest napewno inny, bo a to większość z 2014 roku to mógł jej się trochę zmienić, a to właśnie może mikrofony lepsze podczas kręcenia i tak wyłapują dźwięk.

pkow_AV

Tak sie zastanawiam czy ten główny bohater miał grać takiego całkowicie poważnego w pewnym sensie czy on na serio był jakoś spięty czy coś...

ocenił(a) serial na 9
life777

Jakbyś miała taka zazdrosna o wszystko i o wszystkich narzeczoną jak Tolgahan to też przy każdej scenie z inna byłabyś spięta.on nawet mówiąc o Amine jest spięty a co dopiero grać z nią

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydin wszystkim

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gunaydin . Właśnie jestem ba działacze nad jeziorem i serdecznie pozdrawiam wszystkich aslamaniaków! Jak widzicie dołączył do nas asla maniak i witamy go wśród naszego babskiego grona.
I moja uwaga co do głosu amine. Ja nadal uważam ze to ona mówi. Nie słucham tego co piszą ba instragramie. Tam piszą różne bzdury.
Miłego dnia życzę

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja też uważam że to jej głos.każdy lubi się doczegos doczepić :/

maja9128

Kilkanaście razy jak się mieli pocałować dzwonił telefon, ktoś pukał do drzwi, czy co tam jeszcze hehe

ocenił(a) serial na 9
life777

Ale na jachcie i na molo jakoś im tel nie przeszkadzał! Jakby yigit chciał to by calował ha ha
Ale on taki wycofany. Albo mu tak kazali albo rezyserka nie była wymagająca albo się boi alnedy.
Mam nadzieje ze eda go podkręci. Na swoim instragramie sam zamieścił swoje zdjęcie z nur. To postęp. I napisał "do zobaczenia." A patrząc na KM to eda nieźle podkręca sceny namiętności...Miejmy nadzieję, że tolgahan da radę coś z siebie wykrzesać. Na molo umiał i w biurze też. Życzę mu żeby z taką niecierpliwością znów czekał na nur jak wtedy w biurze po wyjeździe na szkolenie...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na którym odcinku jesteś?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Niestety dopiero na 14. Ale nam do nadrobienia! Uff
Ale staram się, staram. Tylko musiałam dziś gości wykarmić i zabawiać. Sezon wczasowy a domek na dzialce nad jeziorem to kusi ...
Ale za godzinkę wracam do spokojnego domku i tv w ruch!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To super ;) to jeszcze do końca 1 sezonu ci brakuje.będzie dobrze tylko Relax :)..ja się pocieszam że mam ostatnie dwa egz i koniec studiów !! Tylko czekanie na obrone

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A co studiujesz?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jak oglądam KM i tego ayaza z jego romantycznymi niespodziankami i tak pomocnego to tak mi zal Nur

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ayaz potrafil zaskoczyc Oyku nawet jak byl na nia zly to na przeprosiny niespodzianki romantyczne wymyslal..z kobieciarza zrobil sie romantyk pod wplywem Oyku..szkoda ze Yigit taki nie byl w stosunku do nur.moze bedzie cudowna odmiana yigita w 3 sezonie??..Elza studiuje pielegniarstwo mgr w sumie koncze juz je :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

iyi geceler bütüm (dobranoc wszystkim). niedługo będziemy nawijać po turecku na forum już mamy 2700 wpisów na 3wątkach forum.brawo av-maniaczki