PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

DZIEWCZYNY ZE SPOILERÓW CHYBA NAM SIĘ WYCZERPAŁ LIMIT KOMENTARZY NA FORUM WIĘC ZAKŁADAM NOWY TEMAT!:)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Piękny zawód. Ale trudny. Wymagający. Znam parę wspaniałych osób, które zapadły mi w pamięć gdy byłam w potrzebie. Życzę Ci wiele sukcesów. No i zdania tych egzaminów i magisterki. Bedzie super.!!!
A co do yigita to tez mi się marzy piękny 3 sezon. Żeby eda zrobiła coś z Yigitem i dodała mu kawałeczek ayaza. Chiciaz kawałeczek

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Iyi geceler. Tali ruyalar

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Günaydin !! No trochę by się przydało dorzucić do Yigita trochę Ayaza ;) tylko najpierw muszą wyjaśnić czym podtruwana była Nur przez Fikret a to będzie ciężkie i jeszcze co zrobi Yigit kiedy się dowie że Nur była truta i że Nur nie była soba kiedy potracila merta.czy zdoła jej wybaczyć to czy skończy z nią :/ o to są największe pytania i czy Nur jemu też wybaczy że zwatpil w jej słowa wykrzyczane ze złości

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gunaydin!
Tak sobie myślę że Yigit bardzo się zmienił od początku serialu. Tez pod wpływem Nur. Ale jednak Yigit to zupełnie inny facet niż Ayaz . Yigit był zawsze poważny zamyślony bardzo doświadczony przez życie. On już w dzieciństwie przeżył traume z powodu tragicznej śmierci matki. Nie ma w nim tej naturalnej spontanicznej radości, którą widzimy u Ayaza. On zawsze taki zadumany milczący i chmurny . Dla mnie moglby taki zostać. Wizerunek Yigits wkraczajacego "na salony" z Iclal uczrpiona jego ramienia mnie prześladuje. Dlatego zawsze chciałam go zobaczyć w takiej sytuacji z Nur. No cóż - marzenia...
Poza tym ame stwierdziłysmy ze mu taki rozbawiony wizerunek nie pasuje. Dlatego to jednak wątpię czy uda się z niego zrobić wesolego romantyka. Typu Ayaz. Ale odrobina romantyzmu... Przecież pamiętacie te kwiaty?????? Taki trochę onniesmielony Yigit bardzo mi się podobał. Był rozczulajacy i słodki i nie tylko Nur otarla wtedy łzy.... Myślę że to max czego można od Yigita oczekiwać. Taki Yigit nie drażni a nawet wywołuje odruch czułości. Takiego Yigita chciałabym zobaczyć w 3 serii. Jeśli Eddie się to uda a Tolgahan zagra jak prawdziwy aktor to przestanę obrażać się nawet na s-p i nie będę żałować, że się serial nue skończył 30 czerwca.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Taki Yigit z kwiatami mi się podobal w tej scenie szczególnie że Nur jako jedyna kobieta dostała od niego kwiaty nawet Iclal nie dawał kwiatów tylko właśnie Nur !!! To jakiś postęp u niego ja bym zaryzykowała i chciałabym zobaczyć zabawnego Yigita i romantycznego ale nie aż tak bardzo jak Ayaz z KM..tamten naprawdę umiał zaskoczyć Öykü.szczególnie w jej urodziny kiedy byli skloceni

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja bym chciała żeby Yigit przyszedł do Nur, nieważne czy do aresztu szpitala czy domu, przyniósł jej kwiaty I powiedział że ją przeprasza za wszystko czego dka niej nie zrobił. Tak jak kiedyś przeprosił Iclal za to ze jej nue kochał.
I potem oświadczył się jej ponownie....

Ale marzenia ha ha!! Czy Eda to słyszała?????

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Marzenia ściętej głowy...wątpię że ja odwiedzi w więzieniu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Będzie ja obwinial za stan merta

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A może dowie się wszystkiego? A mize Faith wreszcie okaże się policjantem??
Ja tam wierze ze się wszystko wyda i będzie happy end

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że 3 sezon będzie robiony pod "kryminalny" serial wyjaśniając wszystkie kłamstwa i intrygi i może wtedy fatih pokaże jakim jest policjantem i przyjacielem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I czy faktycznie nie jest tylko samolubnym egoistą. Niech się wreszcie ogarnie. Yigit go nie zabije bo przecież my wiemy ze on już wie o miłości Fatiha do Nur. Niech się nie boi bo nawet Firat odważył się wyznać Yigitowi swoją miłość do Iclal. A to bylo chyba trudniejsze.
A na kryminalek się godze. Lubię to

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja lubię kryminalne seriale , dobry jest też serial o strazakach z Chicago i policjantach z Chicago no i medyczne uwielbiam.ale służba zdrowia w pewnych krajach się dużo lepsza niż w pl i na pewno więcej zarabiają niż tu w pl

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To fakt. Co do służby zdrowia można mieć różne zastrzeżenia. Ale mam koleżankę lekarza i moja opinia o służbie zdrowia nue jesr obiektywna. Ha ha.
Ja tez lubie seriale kryminalne i medyczne. Nawet pl na dobre i na złe jest "zjadliwy". Dlatego czekam na akcje mafii na Ridwana no i na akcje policji z Fatihem na czele. Bo jak dotąd to tylko Yigit walczy z mafia. Nawet w tamtej akcji z kobietami Yigita gdyby nie Firat to by nigdy nie znaleźli Yigita.
Jakoś Nur umiał "ubrać " w podsłuch, że ją zawsze słyszał. A Yigitowi podsłuch założył w samochodzie. No, lajza nie policjant i to spec od międzynarodowej przestępczości zorganizowanej. Żal patrzeć

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ano żal patrzeć to dupą a nie policjant haha

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja z kolei lubię amerykańskie seriale typu "Chicago fote","Chicago med","Chicago Pd"niektóre wątki jednego odcinka z danej serii tych chicagowskich serii łączy się z odcinkami serii innego serialu o Chicago w innym są bardziej rozwinięte fajnie przedstawione i bardziej realistycznie.lubię też oglądać "arrow" też fajny serial

maja9128

Ciekawe byłoby gdyby np. wyjechał gdzieś z tą żoną w trakcie rozprawy Nur i po jakimś czasie dowiedział się, że Nur jest niewinna

ocenił(a) serial na 9
life777

O jakiej żonie myślisz? Yigit nie ma teraz żadnej żony.
Ja myślę że cokolwiek by się stało to on nigdzie nie wyjedzie. Raczej bedzie w tym szpitalu sleczal przy Nercie. A tak a propos szpitala. Nur z tego szpitala wprowadzała policja wiec myślę zd jej robili jakieś badania ba alkohol cxy narkotyki a może też leki . Nue uważacie? To moze być punkt zaczepienia.
A poza tym skoro Yigit jest taki znany to pewnie w prasie napiszą o wypadku a w pracy na pewno będzie o tyn głośno. Fatih musi się dowiedzieć i jeśli nic nie zrobi to go skreślam.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może w końcu zrobią coś z tym fatihem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To my powinnyśmy napisać scenariusz 3 sezonu. I koniec.
A tak nawiązując do niespodzianek to yigit zrobił nur super niespodziankę kupując dom. I co? Nawet drzewko pomarańczowe tam kazał zasadzic.
Tylko że nie umie dodać do tej niespodzianki szczypty romantyzmu. Szkoda

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Np pierścionka zareczynowego :/ a co będzie z Elmas jak myślicie ?? Uśmierca ja czy na złość nazan zostawia ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ktoś zginąć musi. Z dwojga złego lepiej jak mert przeżyje. Dla naszej pary tak będzie lepiej. Chociaż szkoda mi elmas. Tez swoje przeszła.

A co do KM to jednak eda wymyśliła tu istna sielankę. Tzn pewnie taki był scenariusz. A ona tylko nakierowala aktorów do takiej gry. Super ze pokazala emicje i tyyyyle namietnisci. Czasem myślę, że jest to trochę dziecinne ale pewnie dlatego, że wciąż nam w oczach AV. Wkurzyło nas to co w tym serialu nas spotkało. Ale jednak ja wciąż za nimi tęsknię. Może to nienormalne ale jednak tęsknię za tym okropnym dramatem za chmurnym i mrocznym yigitem za naiwną nur a nawet za całą tragedią, która z nimi przeżyłam.
Może mnie nie zrozumiecie ale tęsknię za tym okropnym serialem he he

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Oj tam ja nie tęsknię ale coś trzeba będzie oglądać z nudów :/ lepsze to niż jakieś nasze nudne seriale.moje amerykańskie seriale dopiero w październiku się zaczną więc będę musiała coś oglądać wieczorem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Kochana Elzo jak dojdziesz do urodzin öyku to napisz który to odcinek muszę sobie go jeszcze raz obejrzeć ale nie chce mi się szukać który to byl

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jasne ze powiem. na razie oyku została prawą ręką Monik. Może jutro dogonie te urodziny. Nie mam aż tyle czasu wiec proszę o cirpliwisc. Lutven.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hehe będziemy niedługo nawijać po turecku tutaj..jestem ciekawa ile osób nas czyta

ocenił(a) serial na 9
maja9128

iyi geceler

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Znalazłam odcinek z urodzin öykü

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydin :) wszystkim

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gunaydin.
A który to odcinek?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

24 ;) szukałam do 1 w nocy go.a ty na którym jestes

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Na 20. Powoli mi to idzie bo jednak wciąż mnie coś odrywa. Ale staram się staram.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To i tak szybko ci idzie ;)

maja9128

hej hej :)
wiecie czy gdzieś można obejrzeć drugi sezon z napisami (polskie/angielskie) ? wiem ze jest na youtube ale niestety tylko po turecku...

gabunia7

hej hej :)
wiecie czy gdzieś można obejrzeć drugi sezon z napisami (polskie/angielskie) ? wiem ze jest na youtube ale niestety tylko po turecku...

ocenił(a) serial na 9
xxxxsylwiaa

Drugiego sezonu nie ma jeszcze po polsku.jest tylko kilka odcinków po polsku z drugiego sezonu.my po turecku oglądamy. Jedynie jeszcze po rosyjsku

gabunia7

Hej! Czy mógłby ktoś mi szczegółowo wyjaśnić co będzie się działo w drugim sezonie. Widziałam tylko pierwszy, który do końca maja leciał w polskiej TV i zastanawia mnie co będzie dalej (wybaczcie, ale za dużo postów jest tutaj, by wszystko przeczytać).

ocenił(a) serial na 9
Kuroi_Yuki

Poczytaj posty na forum z napisem "SPOILERY" TAM na bieżąco fabuła jest opisywana

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Będzie ślub kerema wariata z Nur.co świadczy że Nur rozwiedzie się z yigitem ale później Yigit uratuje Nur i będą znowu razem później będzie strzelanina pod praca Yigita mafia go zaatakuje,później będzie porwanie Nur i iclal oczywiście pierwsza w objęcia do Yigita pojdze iclal a Nur zostanie sama bez wsparcia bliskich. Później będzie awaria i rozstrzaskany śmigłowiec z yigitem i policjantem który będzie przyjacielem z dzieciństwa Nur tylko że Nur nie się że on policjant.później będzie afera z siostra tego policjanta będzie próbowała rozdzielić Nur z yigitem.a później ta wariatka będzie trula Nur która spowoduje wypadek w którym potraci merta i trafi do aresztu.mert w krytycznym stanie.a dotego będzie jeszcze jeden sezon od września.a wszystko oglądamy po turecku :)...a teraz Lutve możesz czytać streszczenie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza i jak tam idzie ci oglądanie kiraz mevsimi ?(sezon na miłość) lub jak to woli(sezon czeresniowy)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ok! dlatego milcze. Właśnie poczytałam, że ludzie chcą wiedzieć więcej i Twoje ekspresowe streszczenie. Bravo Maja! Ja bym tak nie umiała. No ale też myślę, że łatwiej i krócej przeczytać nasze forum niż obejrzec po turecku 30 odc po 2 godziny każdy. !!
Wracam do KM.
A wiesz zaczęłam z trudem sylabizowac ze słownikiem odc 28 po rosyjsku! Koszmar. Zatrzymuje każdy kadr i trwa to nieobliczalnie długo. Nie chciałam męczyć Gabrierli ani Martyny ale byłam strasznie ciekawa jak yigit tłumaczył nur tą straszną noc, gdy ją niby zdradził.
Ale więcej nie daje rady. Wracam do lektora KM ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No moje streszczenie to taki najciekawszych zdarzeń :/ tylko nie pamiętam czy w dobrej kolejności to napisałam ale mniej więcej o to chodzi. Lutve polecam się na przyszłość

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No my to weteranki!ha ha. Wymeczylysmy po turecku 30 odc. Aż sama nie wierzę.
Ale widzę że nasze dziewczyny na wakacje wyjechaly. Milczą jak zaklęte.

A dla ciekawych to po ang jest 27 i kawałek 28 odc. Poza tym rosyjski i turecki. Albo nasze forum.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ayna, ayna anlat ona
Yalnızlık ne başa bela
Senle bır olmak zor ama
Yerle bır oldum çok
Aşkın çaresı yok
<nutki>

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To sobie" pośpiewam" po turecku hihi kocham ta piosenkę

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gözdeki yaşımsın benım
Neredesın, neredesın
Belkı de ağladığım ıçın
Düştün ve gettın

Sen benım serı katılım
Kaç benı yok ettın
Aşkım mahkemesı yok kı
Suçlu gözlerın
Suçlu gözlerın

Ayna, ayna anlat ona
Yalnızlık ne başa bela
Senle bır olmak zor ama
Yerle bır oldum çok
Aşkın çaresı yok

Sen benım serı katılım
Kaç benı yok ettın
Aşkım mahkemesı yok kı
Suçlu gözlerın
Suçlu gözlerın

Ayna, ayna anlat ona
Yalnızlık ne başa bela
Senle bır olmak zor ama
Yerle bır oldum çok
Aşktan haberın yok

Ayna, ayna anlat ona
Yalnızlık ne başa bela
Senle bır olmak zor ama
Yerle bır oldum çok
Aşktan haberın yok

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Aşkımız zamansız olacak
Çünkü hep...
Hep yarım kalacak

Ayna, ayna anlat ona
Yalnızlık ne başa bela
Senle bır olmak zor ama
Yerle bır oldum çok

Ayna, ayna anlat ona
Yalnızlık ne başa bela
Senle bır olmak zor ama
Yerle bır oldum çok
Aşkın çaresı yok
Aşkın çaresı yok
Aşktan haberın yok

Śpiewa ja Aydilge-haberin yok

ocenił(a) serial na 9
maja9128

a masz lyrics bo mi się nie chce tłumaczyć. Ja mogę wklepać Yara Bende SILI. Też ja lubię i sobie podśpiewuję. To ta piosenka z rozwodu Yigita i Nur. Właśnie w 28 odc. ten rozwód... Nie mogę pojąć dlaczego on się zgodził. Różnie to sobie tłumaczyłam i tą jego "zdradą" też, ale teraz myślę, ze to przez te bilbordy, które w przeddzień rozwodu w nocy oglądał. Ze ona go naprawdę chciała z serca wyrzucić, sama nie wiem...
Jak patrzę na te kłopoty Oyku i Ayaza, który ze wszystkiego wyciąga pozytywy i rozładowuje atmosferę, to tak mi żal naszej pary z AV...

Elza49

Dał jej rozwód, bo był pewien, że ją zdradził. Przez to nie zasługiwał na nią, bilbordy nie miały z tym nic wspólnego, wręcz patrzył na nie z rozżaleniem i tęsknotą.. Taki Yigit był fajny ;)

A co do opisu sezonu drugiego to nie da się tak na krótko, bo przecież tyle się działo mniej i więcej istotnych sytuacji ;)

mija_

P.s. Na wakacje jeszcze nie wyjechałam ale była tak piękna pogoda, że szkoda było czas na monitory poświęcać, tyle co z telefonu was czytałam ;) i za to jestem dopiero na 7! Odcinku sezonu na miłość , mam sporo do nadrobienia

ocenił(a) serial na 9
mija_

Oj tak ja mam 22 za sobą. Ale przez te "radosne" troski oyku i pozytywną energię ayaza wróciłam do yigita i nur i popłakałam się z nimi na 28 odc. Jak on ja przrpraszal jak cierpial i jaj w tę noc stał przy samochodzie i patrzył na nur na bilbordach to aż serce sciskalo. Wspaniały yigit tu był!
Jak pisałam wcześniej tęsknię za nimi i bardzo wierzę w ta miłość.
Ja chyba jednak wolę dramaty.. ...