PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

DZIEWCZYNY ZE SPOILERÓW CHYBA NAM SIĘ WYCZERPAŁ LIMIT KOMENTARZY NA FORUM WIĘC ZAKŁADAM NOWY TEMAT!:)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tak samo było z ayazem i Öykü.im bardziej każdy starał się ich rozdzielić tym bliżsi sobie byli i silniejsza była miłość

gabunia7

Dzień dobry ludki! Odnośnie Merta uważam, że go nie uśmiercą, bo jakie potem mieliby szanse Yigit i Nur. Chcący czy niechcący byłaby zabójczynią jego dziecka i po tym nie byliby razem już nigdy. A tak jak kiedyś pisałam wróżę im szczęśliwe zakończenie, ot takie moje przeczucie ale uważam, że koniec będzie dla nich dobry i obym się nie myliła :)

ocenił(a) serial na 9
mija_

Ja teź wróżę jak ta wróżka z serialu. Zresztą mamy przykład z KM. Teraz ręką Edy w 3 sezonie się wszystko wyjaśni i będzie OK.
Co do A i Õ to jeszcze mi daleko do końca ale wiem od Was że zakończenie jest dobre. Gdyby tak znać do końca pomysły s-p(.)
Ale tak myślę, że one teraz ten scenariusz dopiero dziergają. Przecież miał być 57 odc i koniec serialu. Więc trzeba trzymać kciuki za Edę żeby je podkręcila w dobrą stronę
A widzialyscie jakiego mamy wiernego fana AV? Ciekawe jak mu idzie oglądanie?
No a my jak zawsze trzymajmy się naszej wersji! Scenariusz ma być taki jak my chcemy.

ocenił(a) serial na 9
mija_

Myślę tak samo jak ty.a co z ELMAS ja uśmierca? To wtedy by pokazali że Cahit i nazan wygrali bo dostaną dziecko Elmas i to też nie będzie miało sensu.więc myślę że w końcu prawda o nazan wyjdzie na jaw wtedy cahit będzie żałował swoich decyzji dotyczących Elmas a Elmas uniesie się duma i odejdzie od rodziny kozanow na zawsze.

mija_

też mam taką samą nadzieje.
Wydaje mi się ze Yigit odkryje wszystkie intrygi jakie robiła Iclal z ( nie pamiętam jak on się nazywał, ten koleś z Francji :D )
bo widziałam zwiastun jak Y go zastrzeli w obecności Nur i Iclal :D

xxxxsylwiaa

Firat. :) to był tylko sen na tym zwiastunie :D

mija_

Intryg też nie odkryje niestety, jedynie dowie się, że Firat kocha Iclal

ocenił(a) serial na 9
xxxxsylwiaa

To był sen . To się śniło nur.
Nikt nikogo nie zastrzelił z tej rodzinki jak dotąd.

A ja Wam powtórzę słowa Aytul, które powiedziała do Iclal jak cahit wyrzucal Nazan za kłamstwo o bezpłodności. Ona powiedziała: "widziałaś? Popatrz i weź przykład. Zobacz co dzieje się z tymi, u których to co tajne staje się jawne". I niech to będą prorocze słowa dla 3 sezonu.

Elza49

Mam jednak nadzieje, ze odkryje intrygi :)
nie mogę się doczekać zwiastunu 3 sezonu oraz napisów albo lektora polskiego sezonu 2 :)

ocenił(a) serial na 9
xxxxsylwiaa

No to bierz słownik do ręki i tlunacz sobie z ros. To okazuje się możliwe. Nie ma na co czekać. Do 29 września przetłumaczysz wszystkue odc 2 sezonu.

Elza49

nie mam aż tyle czasu, ze siedzieć i tłumaczyć każdy odcinek :)
Niestety pracuje i ogarniam dwa ślubny więc jedynie na co mam czas to na jeden odcinek dziennie

ocenił(a) serial na 9
xxxxsylwiaa

Ja tez. Mijam malo istotne rzeczy. Ale to co mówi yigit i Nur a czasem i inni to sobie tłumacze. Tu teksty są proste raczej.
Ja tez pracuje. No i z czasem ciężko. Ale jaka to frajda jak się wie co powiedzieli. Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może aytul wszystko o wszystkim powie?/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oby coś się zdarzyło żeby yigit o wszystkim się dowiedział. Tak patrzę teraz od nowa na te odc z tłumaczeniem i myślę, że oni oboje to przeszli tyle ile by starczyło dla tysięcy par i jak widzę yigita to już nie zwątpię w jego miłość co by się nie działo.
I tylko przez taką "swoistą dobroć" nur to wszystko nie ułożyło się inaczej. Jej odejście od yigita i ślub z keremem to faktycznie byla śmierć yigita.
Jestem jeszcze daleko od pełnego zrozumienia bo to dopiero 32 odc przetłumaczyłam sobie. Ale już wiem, że wiele rzeczy i sytuacji źle sobie tłumaczyłam tylko na podstawie tureckiej wersji.
Teraz wiem już dlaczego Gabriela nie mogła pojąć naszych wątpliwości i tłumaczyła nam cierpliwie że źle wszystko rozumiemy . I będę dopiero miała pełny obraz jak do końca przetlumacze.
I dlatego widzę teraz jak te wiedźmy nie potrafią zrozumieć swego postępowania i nie wiem czy Aytul będzie zdolna coś wyznać Yigitowi przeciw iclal . Chyba ze iclal zrobi coś co spowoduje że Aytul nie zdoła się pohamować. Ale wierzę że prawda wyjdzie na jaw nieważne kto i jak ją odkryje . Ale yigit MUSI się dowiedzieć. Moze po prostu podsłucha jakaś rozmowę? Tam wszyscy podsłuchują wiec moze raz yigit przypadkiem coś usłyszy?

Elza49

jak Ty tłumaczysz te odcinki ?:P
wpisujesz kazde zdanie to google tłumacz czy siedzisz ze słownikiem ? :D

musisz mieć anielską cierpliwość haha

ocenił(a) serial na 9
xxxxsylwiaa

Kiedys coś takiego by mi się w głowie nie zmieściło. Rosyjski nie jest jednak taki trudny do zrozumienia w ogólności. Większość słów rozumiem sama z siebie . Gorzej z czytaniem bo litery są straszne. No ale mam taką ciekawość w sobie co do tego serialu więc sleczę ze słownikiem. Google mi jakoś nie tłumaczy. Wciąż czytam że nie znalazł takiego wyrazu .
Więc siedzę ze słownikiem. Ha ha.

Elza49

podziwiam :)

ja próbuje pobrać film w wersji z napisami rosyjskimi, może uda mi się przekonwertować w takim programie na polski.

O ile ściągnie się z napisami :)

ocenił(a) serial na 9
xxxxsylwiaa

Powodzenia:)
Ja tylko powiem, że jak 1 raz otworzyłam film z rosyjskimi napisami to nic a nic. . Trochę potrwalo zanim znów to zrobiłam. Fakt że mnie zmobilizowaly dziewczyny tłumacząc żmudnie teksty z ros , o które prosiłam.
I tak się strasznie zakręciłam że znowu włączyłam odc z napisami. I z czasem idzie mi coraz lepiej. Ale i tak każdy kadr musze zatrzymywać....

ocenił(a) serial na 9
maja9128

"Miłości naszej nie zamknie czas bo miłość żyję w nas" I jak a tej piosence zamiast ayaza niech to powie yigit!!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ano właśnie..najlepsza była piosenka która öykü ayazowi śpiewała jak się opila uśmiałam się na niej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ta serenada pod oknem? No tak. Te dzieciaki nają pomysły.
Ale popatrz jaki lekki serial zrobiła eda. A teraz wzięła się za taką ciężką artylerię. Ciekawe jak sobie z tym poradzi..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Lekki i zabawny z nuta dramatyzmu.mowa tu o sytuacji kiedy straciła pamięć öykü

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie z nutą..
Więc zobaczymy czy eda doda nutę pozytywu do AV

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Miejmy nadzieję że tak. Przydałoby się jeszcze trochę więcej czułości Yigita i Nur.żeby "telefon" nie przeszkadzał im w scenach całowania...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydin :* wszystkim

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydın.
Witam wszystkich, którzy nas jeszcze czytają ..
Taki teraz wakacyjny czas i taka cisza na forum. Az żal naszych burzliwych dyskusji. No ale nie ma też żadnych nowych wiadomości o AV.
Teraz więc czas na odpoczynek od emocji. Czekamy na super 3 sezon

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Żeby tylko 4nie wymyslili

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja myślę że w 3 sezonie wszystko się wyjaśni i skończy.
Boże bron nas przed pomysłami o 4 sezonie. Nawet tak nie piszmy bo jeszcze ktoś przeczyta...tfu tfu

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na którym odcinku jesteś w KM?

maja9128

Witam wszystkich Fanów AV. Czytam wasze opinie od dłuższego czasu i cieszę się, że równie mocno daliście się uzależnić od N&Y. Mi się wydaje, że w 3 sezonie może odegrać pozytywną rolę Mert. Myślę, że on mimo wszystko pamięta, że Nur nie raz ratowała mu życie. Jeżeli dodatkowo będzie świadomy okoliczności wypadku-że to on wybiegł nagle i ona nie była w stanie się zatrzymać, to myślę, że zrobi mu się jej żal, wybaczy jej i może wpłynie na innych w jakiś sposób.

ocenił(a) serial na 9
dona_13

Tez myślę że mert w 3 sezonie odegra duża rolę. Coś musi się wydarzyć żeby tych dwoje mogło być razem. A wiemy, co by nie mówić, że w tych gorzkich słowach nur było dużo prawdy. Mert jest przeszkodą ich związku niezależnie od tego z czyjej winy tak się zachowuje.
No i liczę, że fatih się wreszcie pozbiera. Powinien zająć się sprawą i odkryć spiski. Zwłaszcza fikret. A przy okazji dowiedzieć się że spiskowala z iclal.... I tak po notce do klebka.!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Owszem prawda to co powiedziała Nur o mercie jest przeszkoda odkąd go oklamywali że nadal Yigit udawał przed nim ze jest z nią tak samo skrzywdził tym iclal udając tyle czasu że nadal byli małżeństwem zamiast od razu jej to powiedzieć.wtedy mogłoby się to wszystko inaczej potoczyć.ale sądzę że jak mert dojdzie do siebie to powie wszystko.choć sądzę że tu iclal może zagrać rolę życia wpajajac mertowi winę Nur żeby on tak do Yigita powiedział że ten znienawidzil Nur..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Yigit nie znienawidzi nur!. Nie uwierzę. On może cierpieć okropnie ale w głębi serca nigdy nie przestanie jej kochać. On może wszelkie głupoty zrobić sama nie wiem co. Ale kochać nur nie przestanie.
To będzie moze gorszą tragedia dla niego może wybierze merta ale jego serce będzie rozdarte i nieszczęśliwe. On i z mertem wtedy nie bedzie szczęśliwy ja to wieszcze jak jakaś kasandra ale z uporem wracam do wróżby. Ich rozstanie bedxie długie ich miłość trudna ale za to powrót..
I będzie szczęśliwe zakończenie. I będa mieli dzieci i szczęśliwa rodzinę. Tak jak kiedyś mówił do śpiącego merra: ze jego bracia i siostry będą na nur mówić mana

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mam nadzieję że tak właśnie się skończy. Że w końcu Mert zobaczy że Nur go kocha jak własne dziecko że ryzykowala nawet życie dla niego jak spadli z drzewa.hmm może w końcu wyjdą te intrygi na jaw przydałoby się teraz coś pozytywnego w tym serialu :/ a nie ciągle pod górkę mają Yigit z Nur..:/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja myślę że jeszcze trochę będą mieć pod górkę. A potem się zacznie prostować wszystko i te wredne intrygi wyjdą na jaw . I zacznie się oczekiwana sielanka.

Chyba ze te nasze s-p przez wakacje wymyślą dramatyczne zakończenie i .. gdy już sielanka sw rozkwicie usmiercą yigita albo nur .... I to drugie zostanie w rozpaczy ... ale mi się kracz!
Nie daj Bóg.! liczę że eda na to nid pozwoli.
Co do KM ćwiczę 28 odc. Wolno mi idzie bo czasu na wszystko nie starcza. A w niedziele znów w podróży i do domu nie wiem kiedy wrócę. Mam parę spotkań z klientami. Trudnych.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Oj to kiepsko i współczuję :/ to niedługo będzie ślub öykü z mete

Elza49

Witam fanów naszej pięknej baśni AV. Niedawno odkryłam ten film i bardzo się cieszę ,ze jest forum ,dzięki temu dowiedziałam się ,że jest strona z napisami rosyjskimi i dowiedziałam się w jaki sposób udało się NUR przekonać Ical ,żeby nie wychodziła za Yita ,początkowo obejrzałam ten odcinek z częściowymi napisami polskimi gdzie w ogóle jest inne tłumaczenie . Jest to film z momentami i zagadkami i fajna muzyka , no o najważniejszych wartościach w życiu.
Myślę , że wypadek Merta zmieni życie wszystkich bohaterów , preżyje ,jego stan jest ciężki, ma krwotok wewnętrzny i będzie potrzebna krew i może się okazać , że on nie jest synem yITA /w początkowym odcinku ciocia i zarazem teściowa Yita mówi do Merta - jaki jesteś podobny do wujka- nie wiemy o kim myślała. Myślę, że zakończenie będzie szczęśliwe tak jak w tej wróżbie.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Witamy na naszym forum. Im nas więcej tym więcej pomysłów na dalszy ciąg.
Masz rację. Ciotka coś takiego powiedziała. Ale wujek to tylko Sinan????? Bo przecież nie cahit.
Miłość sinana do siostry zawsze jawila mi się dziwna. Nienawidził tez yigita. Ale oni w tej Turcji to dziwne zwyczaje mają... poza tym kiedyś na instragramie ktoś pisał że mert nie jest synem yigita. A więc może coś w tym jest. Nasze s-p wszystko mogły wymysleć.
No ale okaże się w 3 serii.

Bogusia2311

@Bogusia2311 trochę popłynęłaś z wnioskami :) Mert jest synem Yigita i nie ma szans by okazało się inaczej. Aytul mówiąc do Merta "jesteś podobny do wujka" miała na myśli swojego syna, Sinana, który jest bratem Iclal, matki Merta, więc i jego wujkiem. Ta wzmianka o nim to było takie swoiste rozpoczęcie wątku z nim, bo za chwilę się pojawił.

pkow_AV

W tamtym czasie Iclal świata nie widziała poza Yigitem i wolała umrzeć niż żyć bez niego więc nie ma szans żeby to nie było jego dziecko ;) no chyba, że scenarzystki mają widzów za totalnych głąbów :P

ocenił(a) serial na 9
pkow_AV

Ale Firat też jest jego wujkiem jakby nie patrzeć w końcu to kuzyn Yigita..kto wie jak było z ta ciąża iclal.skoro raz in vitro zrobiła gdzie ojcem dziecka był Firat żeby zatrzymać Yigita przy sobie...to może to samo z mertem zrobiła..?? Faktycznie ciekawie by było gdyby się okazało że mert nie jest synem yigita

maja9128

Wydaje mi się, że dawna Iclal (przed śpiączka) nie byłaby do tego zdolna. Później i owszem jak najbardziej. Przed wypadkiem był tylko Yigit i Yigit, dziecko urodziła tylko dlatego, że matka jej wmówiła, że to ją do męża zbliży co dało zresztą efekt odwrotny, bo i o syna była zawsze zazdrosna, bo Yigit poświęcał czas Mertowi a nie jej. Przecież ona nawet zrezygnowała z malowania co tak bardzo kochała robić, bo liczył się tylko Yigit :)

mija_

To ja proponuję iść na całość !!!

Mert nie jest synem Iclal :D..
został podmieniony w szpitalu :D
.. ale jest synem Yigita, bo Yigit miał sex-przygodę z jakąś panienką, która po urodzeniu zostawiła dziecko w szpitalu i wyjechała do Niemiec :D
(oni wszyscy do Niemiec wyjeżdżają)

a Iclal urodziła córkę, wiec nie było by dziedzica, dlatego też Aytul oddała dziewczynkę komuś (poznamy w późniejszym czasie).. a Iclal została wrobiona w obce dziecko..
i właśnie dlatego nie kocha Merta, bo nie czuje z nim matczynej więzi :D

martyna_any

No dajcie spokój..

Nie może być tak, że cały film - szczęście czy niepowodzenie Nur i Yigita - uzależnione jest od tego czy Mert ma dobry humor, czy może jest akurat pod wpływem czarownic i ma focha ..

Relacje mężczyzny i kobiety, to czy się kochają, to czy się pragną, to czy za sobą tęsknią, to czy chcą ze sobą być, razem mieszkać.. itd. - nie może być uzależniona od dziecka !!!!!
pewnie, że to dziecko powinno być brane pod uwagę przy planowaniu bliższej czy dalszej przyszłości..

Ale to oni - jako dorośli.. (chciało by się wierzyć, że dojrzali emocjonalnie i odpowiedzialni ludzie) powinni kształtować tego małego człowieka i pokazywać mu jak należy postępować w nawet tak trudnej sytuacji w jakiej właśnie się znaleźli..

Przecież na Iclal nie ma co liczyć, bo to walnięta idiotka, która od pierwszego pojawienia się w filmie, czyli tuż po przebudzeniu, nienawidziła Merta, a potem wykorzystywała go na wszystkie sposoby w celu zaspokojenia swoich egoistycznych, chorych potrzeb czy zachcianek..

A panie producentki w dodatku ubierają ją w sukieneczki, robią fryzurki jak u nastolatki - różowe słuchaweczki itp.

a biedna Nur ??? ... ech, szkoda gadać :(

maja9128

Byłoby ciekawie i całkiem dobrze gdyby Mert okazał się nie być synem Y, ale to raczej niestety niemożliwe ani w sumie chyba by to wiele nie zmieniło, bo nawet jeśli, to Y go wychowywał, był mu matką i ojcem. Ja do dziś nie rozumiem, jak Yigit był w stanie zategować Iclal i wyszedł Mert nigdy jej nie kochając... Nie rozumiem tego, taki gość z zasadami. Chodziło niby o to, żeby był potomek, worek na głowę i dawaj, no ale k....a... Nie oszukujmy się, ale przez to para ma największe i w sumie jedyne problemy. Gdyby Y spotkał N te 6 lat wcześniej, kij że ona wtedy miała 16 lat. Albo gdyby tam Y wtedy wstrzymał z zabieraniem się za robienie Mertów o te 6 lat.. No ale cały ten serial polega na tym "a co by było gdyby", możliwe by były miliony alternatywnych biegów zdarzeń których każdego byłbym bardzo ciekawy. Chodzi mi o pokazanie co by było, gdyby np. w 31. Bolumie będąc w chatce nie dowiedzieli się o Mercie, albo gdyby kompletnie nie pojawił się Firat i nieco nie zepsuł krystalicznego charakteru Nur wkręcając ją w ten modeling co poskutkowało odgrywaniem i pożeraniem się wzjamenie z Y. W każdym oryginalnym tureckim Bolumie jest nawet kilka/kilkanaście takich "a co by było gdyby".

pkow_AV

Może i popłynęłam z wnioskami,ale w filmie jest tyle tajemnic,
ślub Nur i Kerema ,czy ona jest jego córką,z tlumaczenia polskiego tak wynika ,jeszcze tego odcinka z rosyjskim tłumaczeniem nie oglądałam, nic nie wiemy o mężu Aytul i ojcu Ical ,dziewczyny pisały o tym na forum

Bogusia2311

Nie jest jego córką, skąd ten pomysł?

ocenił(a) serial na 9
mija_

Oj oj. Ależ się dyskusja zrobiła! Ja myślę że nic nie wymyślimy. Jeśli jesli itd. Nasze wspaniałe i niezawodne s-p pewnie już dawno wymyśliły wątek z mertem i bedzie tak jak wymyslily.
jeśli to syn yigita, a raczej tak, to pewnie byla pomyłka mocy poślubnej ha ha. Teraz też yigit , w ramach kolejnej pomyłki, wierzy w "cudowne poczęcie " poronionego dziecka iclal.
Oni oboje są trochę zbyt naiwni Chiciaz yigit nie powinien... ale cóż?
Dobranoc wszystkim

Elza49

Możecie mi wyjaśnić coś odnośnie jednej scenki? Była taka sytuacja gdzie Yigit podczas jakiegoś przyjęcia czy czegoś innego zerwał naszyjnik z szyi Nur. Dlaczego?

life777

Koniec 49. Boluma / początek 50. z "przełomowym" helikopterem. Nur z racji wpędzenia się w długi za wynajem domu by być blisko Yigita, telepiąc się ze strachu przed Yigitem postanowiła wrócić do pracy jako modelka. Nie chciała tego robić, wie jak Yigita to rozwściecza (jako mężczyzna w tej kwestii od początku w pełni rozumiem i zgadzam się z Y, też by mnie szlak trafiał), ale pensja sekretarki nie wystarczy na spłatę długów, więc ostatecznie w tajemnicy przed Yigitem i z pomocą Fatiha podpisuje umowę z agencją modelek, w tej agencji się niezmiernie cieszą bo znają Nur z brukowców, wiedzą że to była Pani Kozan i jedna z najlepszych i najpiękniejszych modelek. Yigit wparowuje do tej agencji bo śledził Nur i zastaje Nur podpisującą umowę. Potem rozmawiają, Nur mu wyjaśnia o długach itd. Ostatecznie Yigit wyrzuca Nur z pracy w Kozan Automotive pod pretekstem że sekretarka nie może być jednocześnie modelką i zamyka ten temat. Iclal miała dać na aukcję jeden z naszyjników ze swojej kolekcji, dowiedziała się, że w agencji modelek z którą współpracuje i z której modelka ma prezentować naszyjnik Iclal zatrudniła się Nur, więc Iclal uknuła kolejną intrygę żeby tylko poróżnić parę i zarządała, że naszyjnik ma prezentować Nur. Nur oczywiście nie widząc w ogóle co ma robić i co prezentować, godzi się na wszystko. Gdy dochodzi do aukcji i Nur dowiaduje się, że ma założyć naszyjnik Iclal dostaje szału ale ostatecznie wychodzi na scenę, a tu Yigit. No i ja w sumie dalej nie bardzo rozumiem tych reakcji, bo Yigit przecież dowiedział, że Nur jest od nowa tą modelką, a reakcja była gorsza niż jak pierwszy raz ją taką odstawioną zobaczył na gali swojej firmy co Firat organizował. Wtedy się pochamował mimo że szok przecież był większy bo wtedy nawet nie śniło mu się że jego ukochana kobieta może zostać taką modelką, do tego twarzą jego firmy i odstawiona, wymalowana prezentować się przed wszystkimi, a tu zrobił taką aferę, nie rozumiem co miało oznaczać zerwanie naszyjnika. On w momencie zerwania naszyjnika powiedział "100 tysięcy, sprzedany".
Ze strony postronnych osób wyglądało to tak, jakby Yigit zerwał naszyjnik bo uważa Nur nie była godna nosić naszyjnik Iclal. I upokorzył przez to Nur przed wszystkimi. Yigit raczej nie miał na celu upokorzyć Nur, bardziej chodziło mu o to, że poprostu kolejny raz ją taką zobaczył, że jest tą modelką i go to niemiłosiernie wkurza. W kłótni po zajściu powiedział, że pluje na Iclal, i że ma gdzieś, że to intryga Iclal, ale że to wina Nur bo zostając znowu modelką dała Iclal możliwość uknucia tej intrygi. Potem wiadomo, nieprzyjemna scena rozpaczy. Swoją drogą dlaczego Nur nie weszła za nim do samochodu tylko stała i rozpaczała, i dała Iclal wejść do samochodu Yigita, jakim ja się pytam prawem ta żmija Iclal weszła do jego samochodu jakby była jego kobietą i zajęła miejsce należące do Nur, kim ona jest, to jest tylko matka dziecka...