Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D
Tak zdecydowanie Amine zrobiła duże postępy w porównaniu do pierwszego odcinka
Widzialyscie ta wredna fikret miesza jak w kotle , ale nie wiem czy dobrze zrozumialam ale jednak yigit stara się coś z tego zrozumieć i gdzieś dzwonił w tej sprawie. Wscieka się ale inaczej niz kiedyś a Nur nie ma tego smsam bo wiedzma fikret go skasowala. Ale icial w końcu zadowolona bo przecież nie o szczęście merta jej chodzi
Yaren do żmijowiska pasuje jak ulał.Najpierw gardziła Eminem, a teraz jak pracuje w reklamie i może popsuć szyki Yaren to zachowuje się jak te żmije (chyba jad wyssała z mlekiem ciotki).
Dokładnie. Ale rudej znieść nie mogę, aż mnie skręca. O I chyba fatih dowiedział się czegoś strasznego bo mine miał nietegą. I moje przewidywania się sprawdzają. Nur zastanie fikret u yigita. Żeby jej coś blysnelo w głowie, najwyższy czas
Jaka jestem ciekawa tych rozmów z odc. Co fikret gadala nur co yigit z nur i c fatihem i w ogóle było dziś trochę akcji.
F chyba poszedł do biura Y aby wyjaśnić sprawę sms, że to Fikret namieszała a tu suprice. I znowu się nie wyjaśni. Wszyscy będą myśleli, że jest zły bo nadal nie chce pogodzić się z siostrą. Oj te niewyjaśnione sprawy,oj,oj. Zamiast wychodzić na jaw stare sprawki, to mamy nowe. Ich ilość rośnie w zastraszającym tempie.
a dajcie spokój, dziecinada znowu - prawie cały odcinek tylko o tej wiadomości, nuuuda.. i jeszcze zapowiedzi nie dali ehh
No właśnie. Czekamy więc na streszczenie odcinka i tłumaczenie dialogow. Ale chyba zgidximy się ze yigit sie zmienił
Trochę spokojniejszy. Ale N nadal naiwna, Niby się trochę ogarnia. Poszła wyżalić się F, a on super załatwił sprawę.z komórką. Już myślałam że nie zdąży, ale szkoda że N podsłuchu nie założył (oczywiście w szczytnym celu).
No to wreszcie F zachował się jak na policjanta przystało. Aby tylko ostrzegł Y bo przecież N nie wie ze on jest policjantem.
Zaraz zaraz, a przecież ratował ich z rąk R . Nie kojarzy tego?
Nie widziała go, miał kominiarkę i twarz zasłonięta, później wpadł do jej domu udając że właśnie się dowiedział i że przybiegł sprawdzić czy nic jej nie jest :)
No coś drgnelo, ja to myślę że gdyby R ścigał N to nasz policjant by się szybciej ogarnął. A tak zajmuje się nie tym co trzeba. Ale mam nadzieję ze to Jaskółka nadziei na rozwiązanie innych intryg, bo wystarczy podsluch na tel Fikret żeby się trochę rozeznać w temacie knucia. I tu nasza Icial może się pokazać jak ba talerzu. I wtedy pójdzie...
Moze to tylko marzenie ale tylko jeśli faktycznie 57 odc bedzie ostatni. Oby!
scena jak przybiegł sprawdzić co z N była przekomiczna. Był tam wtedy Y i zachowując tajemnicę co do F okropnie dowalał nieudacznej policji i komisarzowi, który prowadzi to śledztwo:)
Natomiast co do tego odc. to rzeczywiście nuda. Cały odcinek o SMSie, który Fatih wyjaśnił w 3 minuty. Dlaczego nie powiedział prawdy Y, bo ewidentnie rozmawiali o wiadomości w gabinecie Fatiha - czyżby chronił Fikret? - to nie wiem. Wkurzył go tylko rozmową nt. pomocy N. A Y w odwecie wkurzył go gadką o Fikret. Ciekawe, po co F poszedł do gabinetu Y? Obecnością Fikret był ewidentnie zaskoczony, ale już chyba wie do kogo należy nr z którego wykonano połączenie do N?
No jedt tu trochę niewiadomych, myślę że trzeba poczekać na tłumaczenie bo znów się niepotrzebnie nakręcony. Ale fakt, że fatih wreszcie coś zrobił
On jak rozmawiał z Y w gabinecie nie wiedział jeszcze czyj to numer Tel. Wiedział chyba tylko, że nie Iclal. Dzwonił sprawdzić kto odbierze, ale Fikret nie odebrała, więc zadzwonił do kolegi żeby sprawdził kto jest właścicielem tego numeru i dopiero na koniec odcinka kolega oddzwonil i powiedział, że to numer Fikret
I wtedy wystartował do Y powiedzieć co i jak, ale teraz jak zobaczył tam Fikret to albo nic nie powie, albo później powie tylko Yigitowi i ten mu nie uwierzy i zarzuci mu, że chce specjalnie pozbyć się siostry
Na instagramie potwierdzają koniec tej serii na 56 odc. i TRZECI SEZON!!! To jest gorsza wiadomość od najgorszego zakończenia naszego serialu. Chyba już nie jestem ciekawa, jak Fatih rozegra sprawę, bo ewidentnie zrobią postać Fikret rozwojową!!! Chyba, że to tylko kaczka!!! OBY!!!
No to lipa że będzie 3sezon zglupieli totalnie ciekawe co jeszcze wymyśla,i jakie przeszkody między yigitem i Nur dadzą żeby razem byli :/ może w końcu załatwia sprawę z mertem bo to jest priorytet na razie ! I Yigit tym się powinien zająć i tupnac w końcu noga jak na początku serialu kiedy krzyknął to krzyknął na rodzinkę.najgorsza teraz będzie też yaren z tym wszystkim co chce zrobić żeby pozbyć się yagmur
Jak tylko się skończy wątek tutaj to przerzucamy się na wątek spoilery który dodała 3tyg temu Gabunia
To kompletna paranoja! Nie da się wytrzynac jeszcze większej ilości intryg, oni chyba poglupieli przecież chyba nikt nie chce juz tego ciągnąć. Nie wiem czy dam radę.
Jeśli to prawda to zwyczajnie zwietrzyli kasę.. Kasa kasa kasa tylko o to chodzi, ale oglądalność i tak stracą bo juz wszyscy mają dość. Serial spadnie na dno..
Masz racje ja też nie mam siły na kolejne intrygi. To jest nie w porządku wobec widzow
znalazłam tę info na stronie fanów serialu (po tur. i po ang.) Nie potrafię ocenić jej wiarygodności, ale jest napisane, że po zakończeniu tej serii, będzie przerwa, a potem zacznie się 3 sezon. Jedyną info jako ona ma jeszcze potwierdzić to fakt, kiedy się zacznie a nie czy :(
A wystarczyłoby, gdyby Fatih powiedział teraz prawdę, bo wszyscy zainteresowani właśnie zgromadzili się w jednym m-cu!
No właśnie ja myślę że taki był pierwotny pomysł ale hak wymyślili 3 sezon to muszą zrobić przerwę i zauważcie ze kończy się na 56 a nie 57 odc. No to mamy problem dziewczyny
co więcej rzeczywiście zdecydowana większość widzów ma serdecznie tego dość!!! Pojedyncze głosy poparcia. Okazuje się, że ten serial spadł na 14 pozycję (nie wiem jak było wcześniej), ale ocena jest coraz gorsza. Zapętlili się w tych intrygach, do 3 chorych bab (I, A, N) dodali F i na co liczą? Jeśli Fatih nie powie im prawdy chroniąc przed chorą siostrzyczką to sam stanie po ciemnej stronie mocy. Są też głosy, że jeśli chcą to ciągnąć to muszą zmienić chorych scenarzystów i reżyserów!! Coś w tym jest:) A co w nowej serii, małżenstwo Y i N, N na studiach, czy dalej wszyscy im przeciwni? Nieeeee:) Może jednak się skończy na 57!!!
Chciałabym żeby był ślub Yigita i Nur,szczęśliwa iclal z firatem ,aytul lądująca w psychiatryku i cahita widzącego szczęśliwa Elmas u boku innego mężczyzny wychowujacego jego dziecko i żeby pluł sobie w twarz że dał sobą tak manipulowac.oraz Merta tulacego się do Nur o ojca i żeby iclal w końcu odpuściła
Faruk Turgut producent czy kim on tam jest w kwietniu na twitterze oficjalnie ogłosił koniec serialu na 57 odcinku, więc póki on albo ktoś równie ważny nie ogłosi 3 sezonu to ja w to nie wierzę. Gdyby serio oficjalnie już to postanowiono to na bank pisaliby o tym - tak myślę i póki co dla mnie to tylko plotki i oby tak zostało! :)
Tez tak trzymam. Zresztą ostatnie negatywne komentarze na temat gry T to też dziwne by było żeby podpisali nową umowę. Czyżby Almeda opuściła? Widziałam fajne zdjęcie Y i N , ona w kolorowej sukience on uchachany to może nie z planu tylko po lub przed zdjęciami. Ha ha ale bym chciała chociażodrobinę namiętności
Właśnie brakuje tutaj chemii między aktorami żeby grali namietniej.czasami dopasuja dobrze aktorów do siebie że widać chemie zakochanie w grze że grają przekonująco że czuć że "kochają się".ale w tym przypadku chemia była tylko na początku dopóki niezaglebiali się bardziej w kłamstwa "dla dobra zdrowia Iclal"wtedy wszystko całą namiętność zepsuli w yigicie i Nur
No i moim zdaniem ta Almeda, która go z domu wyrzuciła jak się mizial z nur. Potem ja odzyskał ale stracił to co dla nas widzów najwaznuejsze-całą emocje i prawdziwość w stosunkach z nur. Wiec nie uwierzę ze kupi ktoś dc takiego serialu. Czytałam na internecie, że z tymi twórcami serialu Show tv ich nie kupi. Wiec raczej będzie 57 odc i koniec
I tego się trzymajmy :) Byle jaki byle koniec :) choć lepiej jak koniec byłby sensowny w odróżnieniu od schematycznej i powtarzającej się fabuły.
Po prostu Almeda namieszała postawiła mu pewnie pewne warunki i tego się trzyma
Mam nadzieję że wszystko już się wyjaśni ze wszystkim i będzie finito z tym serialem.teraz moja mama mnie wciągnęła w serial "grzech farmagül
Tez oglądam niezły jest ale to wg powieści wiec raczej przewidywalny. Dziśbył ostatni odcinek przed wakacyjna przerwą. Mamy luz
też go czasami oglądam ale strasznie wolno się rozkręca, na szczęście nie wciąga tak mocno więc oglądam tylko jak nie mam co robić
Po prostu fabuła . Na szczęście nie wciąga tak ze nawet nie zamierzam oglądać po turecku. A ci do naszego meczysetialu nie wiecie czy bedxieto tłumaczenie na ang?
Mnie już męczy ta fabuła ciekawa jestem jakie jeszcze przeszkody wymyśla po drodze do szczęścia Nur i Yigita ??już fabuła mnie znudziła i szczerze powiem jak zawsze nie mogłam się doczekać czwartku i odcinków na żywo,to od dwóch odcinków wcale już się nie cieszę na czwartki i na ten serial
A ja jestem po prostu b rozczarowana i to mnie smuci. Jednak chyba nie jestem znudzona
Tak podobał mi się ten serial i tak go popsuli. Juz nawet nie wiem czy scenarzyści czy reżyser czy T. Ale mi zwyczajnie żal.
nie wiem czemu z N zrobili kompletną idiotkę. Już w poprz. odc. po ros. tłum. musiałam sobie ulżyć, że takiej debilki dawno nie widziałam. Niestety w tym odc. nie wydaje się, by zmądrzała skoro na koniec tego odcinka siedzi razem z F w biurze Y. Obawiam się, że Fatih na ten widok postanowi ich ukarać, by przekonali się do czego zdolna jest jego siostra. I cały 55 odc. będzie ostra jazda. No chyba, że Fatih stanie na wysokości zadania. Szkoda mi postaci N, która oprócz urody miała charakter. Owszem była cały czas naiwna, ale teraz (od poprz. odcinka) przekroczyła granicę głupoty. Niechże postać Fikret doprowadzi do rozwikłania wątków, a nie do przedłużenia tego dziadostwa. Coś nawet nasza tłum. na ang. nie pali się do tłum.
Hehe może zwyczajnie nie ma czasu na tłumaczenie ale na pewno jak znajdzie czas to przetlumaczy.
Gabunia teraz czas na twój wątek sprzed miesiąca ;) przerzucamy się na post gabuni musicie poszukać go jest napisany z capslockiem