Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D
Boże jaka słodka scena .... A Yigit jak się głubił . Jak ja lubie takiego Yigita
Ja tez ale faktycznie to mi sie az lezka zakrecila w oku chlopina 1 raz kupil kwiaty ukochanej kobiecie spojrzcie jak on sie zmienia dla niej a ona odchodzi z innym i to nie ns służbowa kolacje niestety a potem ren straszny slub o czym przecież dobrze wiemy. Oj robia nam scenarzysci wstrzasy w sercach a rozum nie nadaza.
Przejął się tymi kwiatami jak nie Yigit
Ale ja się Nur nie dziwie . Teoretycznie inna kobieta jest z nim w ciąży . Zdradził ją . Co innego miała zrobić?! Nie chciała zabierać ojca dzieciom . Po za tym czuła gniew do Yigita i miała do tego prawo ( przecież była pewna że przespał się z Transem ).
Tak czy siak, pojedzie za nią, bo i on jest na zdjęciu z planu. Może doczekamy się kolejnych scen bezradności zakochanego yigita, walczącego o Nur :)
A niech za nią biega ! Bardzo dobrze . Nie doceniał jej , więc może się obudzi jak ją straci.
A gdzie mogę znaleźć te zdjęcia ??
instagram konto np gulseamine.fanss :) zaraz zdjęcia będą wszędzie :) siedzą razem! nad wodą , chyba jedzą :P
Już nie mogę się doczekać do czwartku i kolejnego odcinka . widziałam zdjęcie i jestem ciekawa jak to faktycznie będzie czy pojadą razem czy on pojedzie za nią .
myślę że prędzej ona wyjedzie a on za nią pojedzie niz od razu z nią pojedzie no bo jednak nie zostawi raczej Merta ale pieron wie co te babsztyle dziecku nagadają
Ja na szczęście jakoś nie oglądam polskich odcinków za bardzo mnie wkurzaja te odcinki z psycholem :/ poczekam aż on zdechnie
Boże co ta cioteczka nawyrabiala z icial i firatem a yigicik to polknal jak bocian zabe. Zniw sie zaczynaja schody bo przeciez jutro w gazetach kerem i nur a yigita szlag trafi
I teraz juz tylki czekam na 2 fragment i tlumaczenie 50 odc
Streszczenie odcinka 50 tur.
Część 1
1. Yigit, zrywając kolię mówi: "100 tysięcy. Licytacja zakończona".
2. Biegnąca za nim Icial oskarża go i Nur, że zepsuli tak ważny dla niej wieczór.
3. Do akcji wkracza też Nur, ostro zarzucając Icial przygotowanie kolejnej zasadzki, a Yigitowi ośmieszenie na oczach zgromadzonych, a
także ślepotę na intrygi byłej żony.
4. Nur stawia wychodzącemu Yigitowi ultimatum: "Jeśli teraz wsiądziesz do samochodu, wszystko między nami skończone".
5. W samochodzie triumfująca Icial próbuje wyjaśnić zaistniałą sytuację, ale słyszy tylko "Milcz!" a potem "Wysiadaj!"
6. Szlochająca Nur: "Zniszczyłeś nas, Yigit".
7. Nur do pocieszającego ją Fatiha: "Wszystko się skończyło. Zostałam sama".
Powyższe sceny, podobnie jak późniejsze dialogi Yigita i Fatiha, zasługują na pełne tłumaczenie. Ale o tym później.
8. Cahit rozmawia z Yagmur, a Elmas z Eminem na temat łączących młodych uczuć. Starsze rodzeństwo ma poważne wątpliwości, co do
motywów tego związku.
9. Wszyscy czytają gazety opisujące skandal na aucji.
Icial, jak złośliwie zauważa Aytul, uczy się na pamięć artykułu relacjonującego zdarzenia na aukcji.
Matka nie podziela samozadowolenia córki, sugerując jej, że wcale nie wygrała potyczki z rywalką.
Nur ze zdziwieniem dowiaduje się od pracownic agencji reklamowej, że olbrzymi prasowy rozgłos, jaki wywołały wieczorne wydarzenia,
bardzo wzmocnił jej pozycję jako modelki.
Yigit jest niezwykle zirytowany zdjęciami "pocieszyciela" Nur.
Elmas energicznie broni kuzynki, zdumiewa ją, że Yigit podejrzewa Nur o celowe działanie, by się na nim zemścić.
Babcia i wuj martwią się, że ich krewna znowu trafiła na łamy gazet, co ich zdaniem, jest wysoce naganne.
10. Nur informuje Emina, iż została zwolniona z pracy. Żali się, że Yigit złamał jej serce. Doskonale wiedząc, że jest ofiarą spisku, podeptał jej
godność, tylko dlatego, że ośmieliła mu się sprzeciwić. Ale tego, że poniżył ją przed Icial, nigdy w życiu mu nie zapomni.
11. Dokładnie taką samą deklarację składa Yigit, zwracając się do Elmas: "Nigdy jej tego nie zapomnę, że postanowiła na oczach wszystkich
wyprowadzić mnie z równowagi".
12. Icial i Aytul podsłuchują, jak Elmas radzi Yigitowi, by przyjrzał się uważnie postępkom byłej żony.
13. Pojedynek "dwóch upartych kóz". Yigit w rozmowie z bratem, a Nur z kuzynem oświadczają: "Nie ustąpię!"
14. Elmas zaskakuje Icial wiedzą na temat jej związków z Firatem.
CDN
A teraz nastąpi dłuższa przerwa na życie rodzinne.
Szczególnie niecierpliwym zdradzę, że Yigit w górach doszedł do wielu konstruktywnych wniosków samodzielnie.
Gabunia jak scenarzyści serialu, rozdrażniła takimi niusami i poszła :D
Oczywiście żartuję, dzięki za tłumaczenie i czekamy na więcej później ;)
W końcu i ja nadrobie zaległości dziś miałam małe życie rodzinne o dość długa podróż do krynicy zdrój po moja mamę więc rodzinnie pojechalismy po nią przy okazji testując jak mały reaguje na podróż :) bo może w wakacje na jeszcze dłuższa pojedziemy
I jak reaguje, bez problemów? Jak dziecko nie może jeździć to koszmar :(
Mój syn od małego uwielbiał na szczęście, ja zawsze się śmieję, że to dlatego, że jak byłam w ciąży to jeździłam do Niemiec kawał drogi 1400 km i z powrotem i tak cztery razy w trakcie ciąży :P może coś w tym jest :D
Mój dziś skończył 3latka i na szczęście bez problemu jechał spokojnie wszystko go ciekawiło zajęłam go ksiazeczkami które lubi więc poszło gładko.tylko nie wiem jak by zniósł 30h w aucie..całe szczęście u mnie nikt nie ma choroby lokomocyjnej
Wpadłam na kilka refleksji co do poprzedniego odcinka..
1) jakim cudem oni wyskoczyli z tego helikoptera.
2) jakim cudem Yigit znalazł się na jakiś krzaku a Fatih na skalę położonej nad przepaścią.
3) dlaczego nie mieli spadochronu ??
4) i jakim cudem oni się znaleźli na szczycie góry gdzie czekali wszyscy skoro czasem pokazywali urywki ze kierowali się w dół a nie w górę.
Wytluczycie mi to wszystko?? Czy też macie ze to niedociągnięcia reżysera i scenarzystów?
Ot takie niedociągnięcia i lenistwo :) sami tworzą dość trudne sceny do rozwiązania i później tak to kończą właśnie.
Albo tak jak w tych pierwszych odcinkach, jak Nur wyjechała autobusem co ją gonił, siedzi tam od początku w autobusie w rzędzie obok ta siwa, stara kobieta, co później stanie w obronie Nur przed Yigitem. Siedzi tam od samego początku.. a później autobus zajeżdża na stacje paliw i tam też jest przystanek, idą ludzie wsiadać i kogo widać? Owa starsza pani jadąca od początku idzie do autobusu.. :D Ot takie braki :P
Dzięki Gabunia za streszczenie. Trochę oglądała po rosyjsku a le tylko pobieżnie.
Jak wcześniej przewidywałyśmy N dla dobra Y i M będzie chciała wyjechać. Mam tylko nadzieję, że tym razem bez kłótni się obejdzie. W tym czasie napewno z F rozpracują gangsterów. A Y nasza uschnięta z tęsknoty roślinka z pomocą jej rodziny odnajdzie N w Adanie.
Być może wróci tam ana studia.
Ja myślę, że po wypadku i rozmowie z F dojrzał wreszcie co w życie najważniejsze (miłość do N).
Ale powrót będzie CUDNY w Adanie właśnie i tej wersji się trzymajmy.
Ale piękne te nowe zdjęcia z planu.. romantycznie na ławeczce i spacer.. chyba będzie fajny odcinek :)
też mi się wydaje że to nie dociągniecia są. Taka prawda ze 2 h to są filmy w kinie a oni co tydzien taki odcinek wypuszczają więc to wiadome że będą jakies niedociągnięcia;) myślę że ejszcze coś się wydarzy nie tak bo w sumie w czwartek dopiero 51 odcinek więc jeszcze 6 nie wierze że przez 6 odc tylko love love bedzie:D
Na fb jest taki żarcik:
Y do I : gdzie byłaś?
I - na cmentarzu
y - po co?
I - żeby mnie strach przeleciał, bo w domu nie ma kto.
A to się uśmiałam.
Część 2
15. Nur zabiera kuzyna do agencji reklamowej i przedstawia jako swego menedżera. Pracownice agencji namawiają Emina na próbne
zdjęcia, każąc mu przybierać zabawne pozy, co bardzo rozśmiesza Nur.
16. Ical wścieka się na Elmas w obecności Nazan, której zarzuca nieudolne wykorzystywanie Nazły w rozgrywce o Cahita. Proponuje jej
pomoc, powołując się na własne skuteczne doświadczenia w manipulowaniu Mertem. Obrazowo, przy pomocy laleczek tłumaczy
dziewczynce, jakim zagrożeniem dla jej nowej rodziny jest "czarna kotka".
17. Elmas rozmawia z Yagmur, aby wybadać jej prawdziwe intencje wobec Emina. Również Cahit nie może się zdecydować, jakie powinien
zająć wobec nowego chłopaka siostry stanowisko.
18. Yigit prosi brata, aby to on poleciał z Fatihem do fabryki. Tłumaczy, że sam mógłby się nie oprzeć chęci wyrzucenia Niemca z maszyny
(oczywiście w powietrzu). Cahit nie zgadza się, wymawiając lękiem wysokości.
19. Na ławce Yigit radzi Fatihowi, aby jeśli zależy mu na dłuższym życiu nie wspominał o wczorajszym wieczorze..
20. Yigit nie kryje zaskoczenia dowiedziawszy się, że Fatih zamierza osobiście pilotować helikopter.
21. W helikopterze panowie rozmawiają, nie szczędząc sobie złośliwości, w czym zwłaszcza celuje Yigit.
22. Szef agencji reklamowej i jego asystentka dziwnie się zachowują po podpisaniu przez Nur umowy. Nie mówią jednak, o co chodzi.
23. Elmas próbuje przekonać kuzynkę o bezsensie wzajemnego zadręczania się: "On rozdziera ci serce, a ty go zabijasz".
24. Nur w swoim pokoju i Yigit w powietrzu jednocześnie wspominają te same słowa: "Jeśli wsiądziesz..."
25. Cahit ze stoickim spokojem traktuje wydarzenia, które tak wszystkim ekscytują, mówiąc do bardzo przejętej Elmas:"Daj im spokój!
Dziś się kłócą, a jutro godzą". Proponuje natomiast przedyskutowanie dręczącej go sprawy Yagmur i Emina.
26. A oni tymczasem w parku przy okrągłym stoliku wyznają sobie miłość.
27. Kolejne biedne dziecko tresowane do użycia jako narzędzie w rękach wstrętnych bab.
CDN.
Teraz wiemy co jest grane.
A wracając do Adane, to zdjęcia super, ale chciałoby się więcej czułości w ostatnich odcinkach nieprawdaż?
Może doczekamy w zdrowiu.
piekne zdjecia mam nadzieje ze to juz bedzie koniec ich klotni tylko teraz sama milosc...!! a w kolejnych odcinkach chce w koncu zobaczyc jak yigit dowiaduje sie o wszystkich klamstwach aytul i iclal i firata !!:D
Też bym sobie tego życzyła. Wreszcie poczułybyśmy satysfakcję że żmije zatruły się własnym jadem. A surowicy brak.
dokladnie z ust mi to wyjelas :D...juz nawet nie chce byc w ich skorze :D co yigit z nimi by zrobil przeciez on by ich pozabijal :D..dzis urywkami ogladalam odc polski i byla scena jak iclal zabija zbira..i nawet juz tutaj nie dalo mu nic do myslenia co iclal z firatem robia z tym zbirem i po co ...a i uwierzyl w najbanalniejszą bajeczke tych wiedzm...
No właśnie też czekam, już nawet show sobie włączyłam i ciągle idzie ten serial Istanbul Sokaklari, zapowiedź powinna być na reklamie zaraz, ale jak na złość już długo reklamy nie ma :D