PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2733
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spoilery cz2

ocenił(a) serial na 9

Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D

Julia_trololo

Cały odcinek kręci się wokół tego, że Firat wyznał Yigitowi, że od zawsze kocha się w Iclal ;) Yigit jest zraniony i czuje się "zdradzony" Iclal zarzeka się, że nie wiedziała o tym, co nie jest prawdą, Nur jest zła, bo myśli, że Yigit jest zazdrosny o Iclal

ocenił(a) serial na 9
mija_

Pisalyscie ze firath w tej scenie awantury z firatem powiedzial na parkingu yigitowi ze kocha nur?? I yigit nic z tym nie zrobil ? Tak sie przejal sprawa icial i firata ze nawet nie zareagowal? Troche to dziwne oswieccie mnie please

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Yigit w tamtym momencie był pewnien że Nur nie jest w stanie zwrócić uwagę na kogoś innego . Zauważ jak jego podejście się zmieniło , gdy Nur wyszła z Fathim a jego olała. Z miejsca zaczął walczyć o Nią . Biegał za nią wydzwaniał.

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Co do namiętności tego pocałunku bym polemizowała , ale fakt bardzo mało scen czułości nie wspomnę o namiętności tu nam dają .Niestety to taka kultura . Są pewne ograniczenia z tego co wiem telewizja może nawet zapłacić kare za bardziej odważne sceny , albo któraś ze stron nie zgadza się na bardziej namiętne pocałunki chociaż to raczej też nie wchodzi w gre bo były między nimi takie pocałunki . Z resztą Y w 42 odcinku potrafił rzucić się na Nur i ją pocałować

Mari0092

W komentarzach często ludzie pytają, dlaczego jest tak mało zdjęć "zza kulis" Nur i Ygita. Cała ekipa w przerwach pstryka przeróżne fotki, jak np Yigit i Yagmur a większość zdjęć Yigita i Nur to zwykłe fotomontaże.
Gdzieś czytałam, ale nie ma żadnego potwierdzenia czy to prawda czy tylko domysły, ale podobno Amine i Tolgahan nie robią sobie wspólnych zdjęć zbyt często, żeby uniknąć niepotrzebnych plotek, bo dziewczyna Tolgahana jest mega zazdrosna :D więc może i całować mu się za dużo nie można :D

mija_

Oczywiście pisze to bardziej w formie żartu, ale czasami bywają takie sceny właśnie, że między nimi aż się iskrzy i nawet się nie dotknął o pocałunku nie wspominając. A szkoda, w odc42 naprawdę fajnie zareagował z tym pocałunkiem ;)

ocenił(a) serial na 9
mija_

Nie wiem czy któraś z was oglądała Tierra de Reyes . Jak wyszwdł na jaw związek jednego z aktorów z koleżanką z planu to jego pocałunki z partnerką były tragiczne. Wszyscy się śmiali że Daniella zabroniła mu się za bardzo wczuwać

ocenił(a) serial na 9
mija_

Też mi się to obiło o uszy . Nie dziwie się że jest zazdrosna . Nie jestem fanką jej "urody "

Mari0092

ale i współczuję jej trochę, z każdego zdjęcia z jej ukochanym, fani serialu wycinają ją i wklejają Nur :D nic dziwnego, że się laska wnerwia

mija_

Dziękuję bardzo za wyjaśnienie :D...
Myślicie, że zabraniałaby mu się wczuwać?...toż to przecież aktor :|... to by było na miarę braku zaufania dla drugiej połówki... cóż nie będę wnikać :)

ocenił(a) serial na 9
mija_

Z jednej strony fakt nie jest to miłe , ale niestety takie są uroki posiadania takiego faceta . Ma prace jaką ma . Musi to przyjąć na klate i przyzwyczaić się do tego :D ale Amine jest dużo ładniejsza od niej

Mari0092

I o ironio jego laska jest modelką hahahaha

ocenił(a) serial na 9
mija_

Ona może byłaby ładna ale jest strasznie nienaturalna. Wydaje mi się że coś przy twarzy robiła i to ją szpeci

ocenił(a) serial na 3
Mari0092

Ale ja przecież nie oczekuję prawdziwych pocałunków :D Z tego co wiem aktorów się uczy, jak się to robi umiejętnie i właśnie tego bym oczekiwała. Rzeczywiście był jeden namiętny pocałunek w biurze, po pojednaniu na molo. Ale troszkę to mało na 50 już odcinków!! A o tej jego lasce też wyczytałam na instagramie od fanów tureckich. Sam T. mówił w jakimś wywiadzie dla gazety rumuńskiej, że jego partnerka jest pełna zrozumienia dla jego pracy. Hahaha znaczy jest coś na rzeczy. To podobno jest Albanka robiąca karierę w Turcji (też jakaś była Miss Albanii). Widziałam filmy z ichniejszego tańca z gwiazdami. Dosyć drętwa. Ale jest też filmik jak tańczy w krótkich spodenkach taniec brzucha. No, no tu chyba T. ma z niej pociechę w pewnych okolicznościach. Może dlatego nie chce się narażać:)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

To samo powiedziałam koleżance , że T nie ma co narzekać na niektóre aspekty ich związku
A co do pocałunki ich pierwszy pocałunek też był niczego sobie , ale generalnie są bardzo ostrożni w niektórych scenach co o dziwo mi aż tak bardzo nie przeszkadza

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Ale miałam czytania dziewczyny ja to podchodzę do tego wszystkiego ostrożnie na pewno wiedźmy jeszcze nas zaskoczą tylko żal mi Elmas że została z dzieckiem w ciąży.znam ten ból bo na miałam podoba sytuację

maja9128

51th episode: After the big accident, Nur and Yiğit will come together again. Mert will notice that they came together again amd will give a bad reaction. Yiğit wants to tell his son the truth and wants to talk with him, but Yiğit can't do that because of Iclal. Because of the accident, Nur and Yiğit are living their new love and they solve their problems by talking, so they'll be very happy. A few days before the divorce day of Cahit and Nazan, Nazan will play her big ember. Nur, who sees that Fatih is alone, wants to make him a big suprise.

mija_

Mijo poproszę na polski.

Gosha_5

Po wielkim wypadku Nur i Yigit będą znowu razem. Mert zauważy, że są znowu razem i źle na to zareaguje. Yigit będzie chciał mu powiedzieć prawdę i porozmawiać z nim, nie będzie mógł tego jednak zrobić przez Iclal. Dzięki wypadkowi, Nur i Yigit zaczną żyć ich nową miłością i rozwiązywać problemy rozmawiając o nich, będą bardzo szczęśliwi. Kilka dni przed rozwodem Cahita i Nazan, Nazan zagra swoją wielką rolę(? trudno to przetłumaczyć, jakaś intryga pewnie).
Nur, wiedząc, że Fatih jest bardzo samotny, będzie chciała mu zrobić wielką niespodziankę.

mija_

i zdjęcia z 51 odc https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1690380264557487&id=1660939797 501534

ocenił(a) serial na 9
mija_

No to się będzie działo dzięki za tłumaczenie :) mówiłam ze iclal znowu stanie na drodze do wyjawienia prawdy dziecku..achh psychopatka jedna :/

maja9128

Dzięki Mijo. Kochana jesteś.
One wszystkie nas wykończą . Wisienką na torcie powinny być ujawnione Y intrygi naszych wszechmogących wiedźm.
Boję się, że jeszcze zbiry mogą się dać we znaki. Ten odcinek może będzie super i napewno ostatni. Ale pomiędzy jeszcze 5 odcinków po 2 godziny. W nich może być różnie.
Apel: "Y nie krzycz więcej na N, bo będziesz miał z nami forumowiczkami do czynienia".
Tymczasem upajam się optymistycznymi zapowiedziami.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Mam nadzieje ze caly odc 51 bedzzie tylko miłość i moze to ten czas na jakies zblizenie i może ciaza z tego bedzie jak myslicie

Elza49

oby była dzidzia:D ja narazie mam problem z robotnikami... dziś jeden taki pijany z budowy wyszedł masakra;/ ale co babe posłuchają chłopy gówno;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Po prostu dzwoni się na policję sprawdza trzezwosc.poza tym jakby mu się coś stało to i tobie mogłoby się oberwac.Ja za to pozarlam się z rodzicami bo wiecznie się wtracaja w wychowywanie mojego synka ja zabraniam oni pozwalają i synek mnie nie słucha a ich tak :/.a że mieszkam z nimi z synkiem bo sama to wychowuje to mi tylko cisnienie od 2lat podnoszą :-/

maja9128

Maja nie dziwie Ci się. Jak się ktoś wtrąca to jest najgorzej... no dziś mnie tak zirytowali że tak łagodnie powiem ;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Mnie gorzej niż irytują i oni go wychowują tak jak by to było ich dziecko a nie moje gdyby nie to ze nie mam pieniedzy na wynajem mieszkania to dawno bym uciekła od nich

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj to ci współczuję bardzo najgorzej jak ktos probuje sterowac twoim zyciem a nie dziwne ze dziecko ich slucha jak mu na wszystki pozwalają trudna sprawa ale staraj sie z synkuem duzo rozmawiac dzieci to lubia jak sie nimi zajmuje i ich slucha wiem to po moich chlopakach.
A gabuni tez wspolczuje ze sie musi z chlopami uzerac ale tez radze zeby pijanego na budowe nie wpuszczala bo jak sie takuemu cos stanie to klopot gotowy
Ale glowy do gory dziewczyny nie ma co wieszczyc zlego

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I ona sama może mieć chyba problem ze takiego wpuscila jak tylko masz podejrzenia ze pijany to policja i ty będziesz miała czyste sumienie a i on może mieć problem.i może karę zapłacić za pijaństwo na budowie.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja to już psychicznie wysiadam i serce też mi z nerwów nawala.Już mi sie marzy czwartek

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Mam podobną sytuacje . Moja siostra sama wychowuje dziecko mieszka z nami i moi rodzice wariują. My ze siostrą zakazujemy a oni bo on jest mały , zwariować można. My w jedną a oni w drugą a Młodemu to pasuje

Elza49

współczuje Maja...to pewnie ich jedyny wnuk? Z reguły tak jest jak się ma 1 wnuka ale mi się też nie uśmiecha z rodzicami mieszkać i też mnie wnerwiają dlatego budujemy dom niestety to chwile potrwa ale będę musiała jakoś to przeboleć

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

tak pierwszy i jedyny jemu to gwiazdke z nieba dali,mnie tak w dziecinstwie nie traktowali jak jego

maja9128

może to poprostu przez to, że sama go wychowujesz... dlatego są tacy nadoopiekunczy i chcą mu troche zastąpić ojca

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

troche za bardzo do tego podchodza, i tego im sie nie da wytlumaczyc,w zwiazku tez nie moge w zadnym byc bo od razu mama(Bo ona najbardziej rzadzi w domu) porownuje wszystkich jedna miara do ojca mojego synka ze kazdy jest dzieciorobem i kazdy ze mna tak postapi,przez to normalnie nie moge nikogo z plci meskiej zapraszac od domu bo od razu przesluchania itd gorzej niz na policji ze po prostu sami po prostu rezygnuja ze znajomosci ze mna jak tylko zaprosze do domu

maja9128

uuu to rzeczywiście nie za fajnie:/ jedyne rozwiązanie to rzeczywiście wyprowadzka albo postawić na swoim znaleźć tą druga połówke i fin. A jeśli mogę zapytać, to nie macie w ogóle kontaktu z ojcem małego?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

to wam zazdroszcze gdyby nie to ze funduszy brak to juz dawno bym wyprowadzila sie zbieram powoli na mieszkanie,i najlepiej na samochod ale niestety to tez troche potrwa moj maly wczoraj 3lata skonczyl a taka niedobrota czasem z niego ze naprawde nie slucha co mu sie zakazuje i robi na przekór jeszcze gorzej..
a co do naszego serialu mam nadzieje ze w koncu yigit splodzi dzidzię Nur zeby byli prawdziwa rodzina,wtedy kiedy stracila malenstwo nie mogla na niego liczyc a teraz moze w koncu by ich zblizylo do siebie i znowu by sie pobrali :D:D..a co do Cahita?? to szkoda slow :/ jestem ciekawa na co liczy od Nazan jak bedzie triumfowac na pewno bedzie chciala usunac z zycia Cahita Elmas i jej dziecko

maja9128

powiem Ci, że czasem dobrze jest tak pogadać z obcą osobą;)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

nie mam,ojciec mojego synka zostwil mnie kiedy bylam w 7miesiacu ciazy,po porodzie widzial go 2x a pozniej kiedy mial szanse na widzenie sie z nim po rozprawie o alimenty to odwrocil sie plecami do mnie i wyszedl z sadu,a pozniej nie odzywal sie wiec go pozbawilam praw rodzicielskich zeby po prostu miec latwiej w zyciu i zeby pozniej kacper nie musial placic na niego alimentow,wlasnie wygadanie sie obcej osobie mi bardziej pomaga niz z przyjaciolka bliska

maja9128

masakra, nie chce sobie wyobrażać przez co przeszłaś:( co za świnią trzeba być no w głowie mi się to nie mieści

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nie masz łatwo . Niestety niektórzy faceci tacy są beznadziejni. Ale może lepiej że Twój syn nie ma kontaktu z ojcem . Nie potrzebuje faceta co raz na rok bawi się w ojca . Może być ciężko jak Mały pójdzie do przedszkola (niestety mój siostrzenic zaczął pytać o ojca i nikt nie ma pojęcia co mamy mu powiedzieć ) ale i z tym dasz sobie rade

Mari0092

ja Cię Maja podziwiam... na pewno nie jest łatwo wychowywać dziecko samemu ale na pewno dajesz sobie rade:)

gabunia7

a tak zapytam: ile macie lat dziewczyny?:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

25 lat mi stuknelo niestety,moj od wrzesnia idzie do przedszkola i po prostu powiem mu prawde kiedy bedzie na tyle duzy zeby zrozumiec,na szczescie ojciec kacperka daleko mieszka od nas wiec mam spokoj gorzej ajkby w tym samym miescie mieszkal

maja9128

to tyle dobrze, ja mam 24 :)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Ja też mam 24 ;)

maja9128

fajnie kurde masz 25 lat i za niedługo odchowane dziecko:) sa plusy wczesnego macierzyństwa:) Mój mąż chciałby już dziecko ale ja jakoś nie do końca przekonana:D ogólnie bardzo lubie dzieci ale jakoś boje się...

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

e tam ja moglabym wrocic do czasu ciazy milo wspominam ten okres chociaz mialam dwie wizyty w szpitalu na podtrzymaniu ciazy ale ogolnie super :) gorzej wspominam porod ;)

maja9128

heheh nie dziwie się że poród gorzej wspominasz ja już się nasłuchałam od rodziny, znajomych i nawet sobie wyobrazic tego nie mogłam:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

moze dlatego zle wpominam bo bylam pozszywana,ogolnie prod jak trzeba przec fajne uczucie,ale te skurcze po oxytocynie to bo jest taki jakby ci mialo rozerwac brzuch.