Oglądając jak zwykle filmiki z piosenkami z Violetki dostrzegłam błąd :D youtube. com/watch?
v=j9cpb96fdYM . Na początku, gdy Andres śpiewa chórki i gwiżdże nie ma mikrofonu, ale pod
koniec, gdy jest zbliżenie na jego twarz mikrofon znajduje się tuż przy jego ustach. Gdyby nie grał
na perkusji to jeszcze mogłabym to zrozumieć ok, ale jak on mógł sobie dostawić mikrofon skoro
cały czas grał i jak wgl. na początku było go słychać ?
Dostrzegliście jeszcze inne błędy w Violettcie ? :D
/watch?v=ECuj-DK0mbI&list=PLfsqN9_zTmR0s690IDUveEECyhxj1C0ey&index=20
Violetta - Ludmiła i Tomas śpiewają razem. Odcinek 20. Oglądaj w Disney Channel!
0:35 Ludmiła śpiewa ale nie rusza ustami xD
Przecież Tomas to cud świata i znając życie pewnie on robił dwa głosy - męski i żeński.
Tak. Tomas napisał podobno dla Violetty "Entre tu y yo", a grał ją w 1 odcinku, zanim ją poznał. Czy on nie jest cudowny, że wyczuł wcześniej jak cudowną dziewczynę pozna i napisał piosenkę dla niej zanim ją poznał?
mikrofon jest, ale nie przy jego ustach, jest skierowany na perkusję, dopiero na końcu jest tak jak powinien :D
no mówiłam, że mikrofon jest, ale musiałby się położyć na tym bębnie żeby do niego zaśpiewać XDD przynajmniej tak mi się wydaje :D
Mikrofon wyłapuje wszystko... Jego śpiew też mógł złapać razem z graniem na perkusji