PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

ale wy ludzie macie problemy...nie podoba wam sie to nie oglądajcie i nie wypisujcie tu swoich żali no chyba że nie macie nic lepszego do roboty. Mi się w11 bardzo podoba, lubię to oglądac i nie obchodzi mnie za bardzo zdanie innych na ten temat :) peace! ;)

niebiesko_oka

załóżmy wątek z pozytywnymi komentarzami, może i sucha gra aktorów ale mi sie wbiło w rytm dnia codziennie robie sobie jakieś jedzonko, zasiadam przed telewizorem i oglądam, taki rytm dnia, swoją drogą, dzisiejszy odcinek był bardzo fajny i odbiegający od reszty, podobał mi sie wątek ucieczki seby ze szpitala...

użytkownik usunięty
niebiesko_oka

Forum jest właśnie po to, by wyrazić swoją opinię. Rozumiem, że cenisz "W11" wysoko, rozumiem, masz do tego pełne prawo, ale nie oczekuj od innych, by pisali o tej produkcji w samych superlatywach. Nie wierzę, że nie dostrzegasz jej wad. Sam kiedyś byłem widzem "W11" i nie powiem, wciągnęło mnie, jednak po pewnym czasie brak realizmu, schematyczność i tandeta zniechęciły mnie do tego docu-crime.

widzę tę sztuczność, tę schematyczność... te które powtarzają sie od lat mogę wymienić po kolei:
Wąsaty ordynator szpital w wielkich okularach...
Taka ładna pielęgniarka w kucyku jest już od dawien dawna (wpadła mi w oko to ją pamiętam)
Rysiek pilnujący drzwi pokoju przesłuchań.
i mnóstwo innych powtarzających się osób
Ale tu chodzi o rytm dnia, 20:45 (wcześniej 20:15), jest czymś takim jak rodzinny obiad, cała rodzina zasiada w pokoju i ogląda w11... taki jest tego urok...

ocenił(a) serial na 1
niebiesko_oka

O Jezu!
Kolejne dziecko które dzieli świat na ''debili'' którzy nie oglądają w11
i te ''elite'' która ten syf ogląda.
Żal mi cię.
Nie każdemu musi się podobać ale karzdy ma prawo wyrazić tu swoje zdanie.
Jak ci się coś nie podoba to sama nie wypisuj swoich żali tylko idż obejrzeć kolejny odcinek tego syfu już gorzej zaszkodzić na mózg ci nie morze i będzie jednego fana w11 na filmweb mniej.

czesio999

hmm dzieckiem nie jestem już od dawna ale biorąc pod uwagę twoją ortografię i filmy które masz w ulubionych nie mam wątpliwości że ty za wiele lat nie masz i jeszcze ten oklepany tekst "żal mi cię" . A "morze" to jest szerokie i głebokie ;))