PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Dajcie spokój

użytkownik usunięty

bez komentarza.. wszystko jest tak sztuczne:/... zero jakiejkolwiek gry aktorskiej.. czasem nawet brak sensu i ten sam schemat.. oni złapią ten jest niewinny i łapią tego drugiego i ten jest winny albo jeszcze inaczej... katastrofa...

ocenił(a) serial na 1

Masz rację. Zero emocji, akcji i schemat w każdym odcinku. Brawo! Kolejny beznadziejny serial! Gratuluję!

ocenił(a) serial na 10
efcek

Dzięki .................. xD.............

ocenił(a) serial na 8

sztuczność sztucznością sztuczność pogania:/ czasami podczas dialogów smiac mi sie chciało widząc beznadziejnie udawane przez "aktorów" emocje:/. ale ocena pomiedzy 7 a 8/10 jest raczej OK, bo to nie aktorzy a policjanci, a poza tym jest na faktach

ocenił(a) serial na 10
Gorillaz

Obejrzyj odcinek "w niebezpieczeństwie" i porozmawiamy o sztuczności.

ocenił(a) serial na 1
kasia043_2

Dno. Amatorska robota pod każdym względem. Podobno prawdziwe sprawy. Ciekawe czy w równie kretyński sposób były rozwiązywane w rzeczywistości? No i te banalne zbiegi okoliczności pomagające rozwiązac sprawę 2 minuty przed koncem filmu ( zauważyliście, że w większości spraw wszytsko wychodzi na jaw gdy nasi bohaterowie "przez przypadek" podsluchają AKURAT rozmowe, w której bandziory przyznają się do winy? TRA GE DIA - ocena na FILMWEBIE zawyzona chyba przez jakies przedszkole

użytkownik usunięty
karezoid

A mi się W11 bardzo podoba i Detektywi zresztą też. Ciekawe seriale, oglądam je bardzo często. Niektóre postacie są denerwujące to fakt, mam na myśli Dębosza i Potaczek(chyba tak się nazywała). Ale pozostali policjanci grają dobrze jak Czechowska, Wątroba i reszta. Jednak tak krytykujecie, a serial musi mieć sporą oglądalność skoro wciąż jest emitowany.

po chuj oglądać kiedy wiadomo jak się skończy? zawsze jest identycznie