Jak ja kocham takie produkcje jak w11 detektywi czy super anna maria wesłołowska.
Nie wiem jak można patrzec na tak denną grę aktorską. O ile często mówię na wyrost to teraz mówię całkiem serio. Znam wiele osób które nigdy nie grały w filmach i by zagrały 1000 razy lepiej.
Ten stworek jest taki popularny ponieważ każdy tu może rozwiązywac "skomplikowanee detektywistyczne zagadki". Nie oszukujmy się. Polska to naród z ludzmi o prostym i niewygórowanym guście.
to po pierwsze nie sa aktorzy tylko zwykli policjanci a po drugie mi sie to bardzo podoba
jesli sadzisz ze to wszystko jest sztudzne to zglos sie zagraj i zobaczysz czy cie przed kamera nie zezre trema :lol2: tylko mnie wczesniej o tym poinformuj a ja ocenie czy rzeczywiscie nie grasz sztucznie :D:D pozdrawiam :-)
Słuchaj, człowieku, nie wiem co ty masz do w-11 Detektywów czy SAMW i tego nie rozumiem!!!!
Po pierwsze, statyści może nie wypadają jakoś wyjątkowo ale reszta tzn Komisarze Detektywi czy Sędzia i reszta prawników zrobią to o wiele lepiej niż najlepsi aktorzy ponieważ oni mają z tym doczynienia na codzień i doskonale wczuwają się w role. Ja w ogóle nie moge patrzec na takie produkcje jak Kryminalni, czy inne bo dla mnie to nudy, mam dosyć oglądania tych samych twarzy. A W-11 i reszta są w porządku i nie widze podstaw ataków na nich!
A po drugie to dlaczego wszyscy czepiaja się do właśnie tych trzech seriali z powodu miernej gry aktorskiej?! Popatrzcie sobie lepiej na "kreacje" ćwierćprofesjonalistów w M jak miłośc tych wszystkich Cichopków Mroczkoli czy Cypriańskich, oni są milion razy gorsi niż wyżej wymienieni! Komisarze i inni przynajmniej nie lansują na gwiazdy, oni nawet nie chcą żeby uważać ich za aktorów, i za to ich cenię bardziej niż resztę!
Zgadzam się, że Polska to naród z ludzmi o prostym i niewygórowanym guście, ale dlatego, że wszyscy kochają się w tandecie typu MJM czy ND i NZ Klan Na Wspólnej i inne okropne polskie programy.
Może i te zagadki nie są zbyt skomplikowane, ale zawsze zmuszają człowieka do jakiegoś wysiłku intelektualnego. Zawsze jest dobrze chociaż trochę pobić się z myslami niż tańczyć z gwiazdami:)
Niciak. A czy ja pcham się przed kamery? Wiem że istnieje trema ale to nie tłumaczy słabej gry aktorskiej. Po to są castingi by wybrac kogoś kto owej tremy nie ma.
Okowalska. Nie lubię polskich seriali ale szczerze mówiąc to naprawdę cichopek mimo że jej nie lubiej gra lepiej od tych z produkcji szyldu w11 itd.
Poza tym ja nie wierzę że na każdej rozprawie wesołowskiej jest coś w stylu "jest pan spokrewniony z oskarżonym? Ja? Z tym s****? W życiu!" zamiast zwykłego "nie nie jestem".
O ile wesołowska rzeczywiście jeszcze jako tako gra tak samo jak ten łysy z w11 czy detektywów to reszta jest beznadziejna.
A i jeszcze jedno. Wspaniałe jest kazanie na koniec każdej anny marii wesołowskiej. Zawsze coś ładnie ubierają w słowa i przekaz niewiadomo jaki robią na każdej rozprawie.
O tym wszystkim już gdzieś wspominałem.
A zresztą gusta są różne i szanuję wasze zdanie.
Rozumiem że ci chodzi o to że mam wchodzic na filmweb ale nie oceniac filmów/aktorów?
Nie chodzi mi o to: "Nie wiem jak można patrzec na tak denną grę aktorską. O ile często mówię na wyrost to teraz mówię całkiem serio. Znam wiele osób które nigdy nie grały w filmach i by zagrały 1000 razy lepiej."