Sebastian Wątroba i Rafał Kopacz oglądają mecz w telewizji.
W pewnym momencie Sebastian wychodzi do toalety, po chwili słyszy krzyk kolegi:-gol!!,drugi gol-.
Szybko załatwia potrzebę i biegnie do kolegi:-kto strzelił?-pyta.
-Pierwszego jakiś murzyn a drugiego Replay-odpowiada Rafał Kopacz.
Przy jednym stole siedzą twardy glina Despero, twardy i wrażliwy glina Kruszon i mający 99 procentową wykrywalność glina Jakub Gęsiarz, w pewnym momencie gaśnie światło po chwili zapala się ponownie i okazuje się że zniknęły kotlety które policjanci mieli zjeść.
Kto je ukradł?,oczywiście oczywiście Gęsiarz,dlaczego?, żeby mieć pomysł na następny odcinek(no dobra ten kawał jest niezbyt śmieszny:D)
To tak z nudów przyznaje, możecie ie mnie objechać jeśli czujecie taką potrzebę.
Nikt po Tobie tu jechać nie będzie, damy Ci tylko dobrą radę :)
Jeżeli faktycznie tak Ci się nudzi, że musisz wszędzie te pierdoły wypisywać, to poszukaj sobie jakiejś ciepłej rury, która Ci Twój czas urozmaici.
Zgryźliwość widoczna w Twoich postach od razu wskazuje, że dawno żadnej nie wsadziłeś.
A poza tym, to Ty nie masz przypadkiem jakiejś niechęci do kobiet? Tak czytamy te Twoje wypowiedzi i coś dziwnie się tej Czechowskiej czepiasz. Aż nie podobne do normalnego faceta ...
Nie mam niechęci do kobiet a co do ''W-11'' to nie przepadam za tym serialem(acz rzadko zdarza mi się obejrzeć, takie nietypowe rozdwojenie jaźni mam:D).
A poza tym jesteś psychologiem że mnie tak wyczuwasz?:D
Do wica filmweb,ty chyba jesteś trochę przewrażliwiony na punkcie tej czechowskiej skoro nawet w dowcipach(niezbyt śmiesznych ale jednak) widzisz aluzje do niej,i od razu jeżdisz w najbardziej wulgarny i prymtywny sposób po autorze postu.
Weż człowieku zastanów się nad swoim sposobem oceniania ludzi.