PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA !! Niech to sobie nie będą aktorzy,. nic ich nie usprawiedliwia! To jest po porstu chała i jeśli tego nie dostrzegacie to macie problemy ze sobą i to wielkie! Ale co najgorze powstał już nowy serial z tym łysym Gieńkiem co on już nie jest w policji tylko sie stał prywatnym detektywem... buhahaha, nie no wole sobie wiadomości obejrzeć jeśli chce posłuchać o morderstwach z zimną krwią, bo to W11 to jakaś kpina z telewizji, TVN po prostu robi sobie ze mnie jaja, inaczej tego nie wytłumacze.. buhahaha i jeszcze te ekscytacje całej durnej masy z nowych odcinków...ehhh

papugwredny

Tak w ogole to po co tu wchodzisz skoro uważasz,że "To jest po porstu chała " i "W11 to jakaś kpina".
Każdy ogląda to co lubi.
Jest wiele dobrych dokumentów na Discovery o zbrodniach,gwałtach,pobiciach itd. Pewnie,że są-często je oglądam,ale W11 to nie jest najgorszy serial,na pewno jest inny niż te wszytskie,o których już pisałam na innym forum. Inny,bo wnosi coś nowego,coś soba reprezentuje,a nie jak Moda na sukces,gdzie akcja toczy się już od iluś tam lat,a odcinek przedstawia się jako 3459...To jest dopiero żalosne,ale jeśli ktoś to lubi to niech ogląda.
POZDRAWIAM!

Sara_von_Krolock

Człowiekuuuuu. Krytykujesz mnie gdyż ośmielam się poddawać twój ukochany serial krytyce? To chyba właśnie po to jest forum bym sobie z buciorami mógł sobie wejśc do twojej iddyli i mógł ci piachem sypnąc w ryj:P może przjrzysz na oczy. Drugie, co mnie w tobie urzekło to to, że sam zjezdżasz jakiś serial nazywając go "żałosnym" (uch co za okropne słowo, aż musiałeś wziąć je w cudzysłów, żeby każdy wiedział, że to z moich plugawych ust wyszło) a potem usprawiedliwiasz się twierdząć "ale jeśli ktoś to lubi to niech ogląda", żeby nie zniżyć się dom ojego poziomu i nie oburzyć kogoś.

Co do serialu to straszna chała, okropieństwo, wiem, że to nie jest konstruktywna krytyka, ale oburza mnie, że ktoś to włączył do ramówki.

papugwredny

Przepraszam,ja nie napisałam, żałosny w cudzysłowiu...
A poza tym dlaczego od razu taki agresywny jesteś?
Czy ja coś złego na Twój temat napisałam? Ja chciałam kulturalnie porozmawiać,polemizować,pokonw ersować,ale widzę,że Ty raczej nie gustujesz w rozmowach,tylko od razu w słownych atakach.
Szkoda,bo po to jest FORUM,aby porozmawiać i wymienić poglądy,a nie obrzucać się błotem. Szkoda,że niektorzy potrafią tylko to drugie.
I tak pozdrawiam i kończę ten temat.