PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Nie mam nic do aktorów tych no całych policjantów grają ok. Ale czy nie mogliby wziąć jakiś normalnych ludzi co potrafią grać a nie jakiś prosto z ulicy co tylko "przeczytają" swoją formułkę z pamięci, bez żadnych uczuć, emocji. Nic! Ktoś umarł a oni dalej bez zmiany tonu! Jak mają być tacy aktorzy to ja dziękuję! To już lepiej nie puszczać tego serialu do TV. O 89% wolę Kryminalnych, tam ludzie grają normalnie, można odczuć, że to się dzieje teraz i w ogóle jakby się to samemu przeżywało.

Paulina94x

Po pierwsze to są policjanci a nie aktorzy, więć nie potrafią grać. A co do Kryminalnych - to jest wystudiowane, poprawione 5 tysięcy razy itd. Nie porównywałabym serialu "dokumentalnego" (bo w11 takim wg mnie jest) do serialu sensacyjnego.

They_Are_Not_You

Ale nie wiem o co ci chodzi przecież napisałam, że nie chodzi mi o policjantów -,-

A skąd wiesz, że to dokumentalny?! tu jest tak przebarwione! Ale serial jest 5/10

Paulina94x

gra jest strasznie sztuczna aż sie śmiać chce. mówią w taki sposób że sma bez żadnych talentów aktorskich mogłabym tam zagrać..chodzi o tych poszkodowanych albo zabujców....reszta jest ok:)

ocenił(a) serial na 10
Paulina94x

Paulinko...ty się zastanów na samym początku o co ci chodzi, a potem pisz. Przeczytaj trochę informacji na dany temat i dopiero wyrażaj swoje zdanie. To naprawdę jest proste.

kasia043_2

Może źle się wyraziłam troszkę nie zrozumiale, ale chodzi mi właśnie o tych poszkodowanych itp. Płaczą, martwią się itd. Wszystko tak sztuczne, że po prostu czasami aż chce się wyć ze śmiechu ;D

ocenił(a) serial na 10
Paulina94x

Mam nadzieje, że kiedyś pojawisz się na planie i pokażesz jak to się robi.

kasia043_2

A dlaczego nie? Jak dadzą mi taką szansę ;] Na pewno byłabym o wiele lepsza ;)

Paulina94x

"Na pewno byłabym o wiele lepsza".

Chciałbym to zobaczyć. Pewnie przed kamerą byś uciekła.