PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Male sprostowanko do wszystkich, ktorzy uwazaja ten serial za badziew. To nie aktorzy w nim graja, ale prawdziwi policjanci. Bardzo go lubie i staram sie nie opuscic zadnego odcinka. Tym bardziej, ze sprawy rozwiazywane przez policjantow sa bardzo ciekawe i zapieraja dech w piersiach. Serdecznie polecam wszystkim, ktorzy znaja sie na rzeczy!

Anecckaaa007_reg

OK, główni bohaterowie niech sobie będą prawdziwymi policjantami, a nie aktorami, ale co powiesz o grających w tym serialu ofiarach, rodzinach poszkodowanych itp? Przecież to nie są prawdziwe ofiary :). Chociaż tu mogli przypasować prawdziwych aktorów... Właśnie z tego powodu, z tej beznadziejnej gry aktorskiej nie oglądam tego serialu. No po prostu mnie to odrzuca! I choćbym nawet chciała obejrzeć, bo jest jakaś fajna sprawa to 5min i nie mogę...

ocenił(a) serial na 10
__tabasco__

Rozumiem Twoja urazę co do tego, ale...Skoro już policjanci nie są prawdziwymi aktorami to zdeka głupio byłoby nagle jako mordercę obsadzić Bogusława Linde, a jako ofiarę Joannę Brodzik, nie? Fakt faktem, że momentami emocje są udawane, ale nawet Izabela Trojanowska w Klanie jest plastikowa. I to nawet bardzo. Poza tym jeśli nie tolerujesz gry zwykłych ludzi w W11 i z tego powodu nie oglądasz serialu to OK Twoja sprawa, ja to szanuję:) Pozdro.