Ludzie! Kto ogląda takie badziewie??? Chyba przedszkolaki żeby się pośmiać. Ten serial razi wiekszą sztucznoscią niz gra Trojanowskiej i Mroczków razem wziętych. Tego się nie da oglądac, a TVN katuje ludzi taką kaszaną. Emocje to coś może wywołać jedynie u emerytów. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać oglądając te "mrożace krew w żyłach" historyjki.
Ty katujesz innych. Powtórzę się po raz setny. Obejrzałeś dwa, może nawet jeden nie cały odcinek i uważasz, ze oceniać możesz. Nie znasz tych odcinków, na które warto zwrócić uwagę. Ostatni odcinek, który leciał w czwartek "przypadkowe porwanie", dalej "w niebezpieczeństwie" "podejrzany", "w szachu"...i wymieniać bym mogła tak z przynajmniej godzinę. Nie oceniaj, gdy nic nie wiesz.
Jak się coś krytykuje to trzeba podać przynajmniej kilka argumentów bo napisanie że coś jest do kitu nie wystarczy. Oczywiście każdy może mieć inne zdanie ale trzeba to uzasadnić.
W11 nie powinien być w ogóle na filmwebie. Ja tak, żeby się pośmiać weszłam zobaczyć, czy jakimś cudem to jest a tu aż smutno mi się zrobiło, że osoby zalogowane na filmwebie uważające się za godnych komentowania filmów dają takiemu czemuś 9-10/10. Smutne.
Nie powiedziałabym, że można tu wymieniać minusy tego "serialu", bo każdy powinien je znać, no ale cóż..
- gra "aktorów" (No ale co się dziwić, dzwonią do byle osoby, proponują zagranie w TYM, głupcy lecą na bycie w telewizji i tyle. Mam znajomego do którego zadzwonili, on oczywiście kategorycznie odmówił).
- dialogi (Po prostu śmiech na sali. Przypominało mi to dialogi wieśniaków polskich XIX w.)
- kamerka lata na podłoge później w niebo - bodźmy poważni
- fabuły przestępstw tak mierne, że ściska w żołądku i myśli ile czasu się traci na tym czymś
- no i wreszcie pokazana polska rzeczywistość a konkretniej sprawność polskiej policji (i jak tu ją lubić)
- a trzyma w napięciu to tylko jak ktoś musi obejżeć więcej odcinków, żeby jacyś tam fani nie rozumiejący, że niektóre seriale możnja ocenić już po pierwszym odcinku, nie mieli wymówek, lecz to nie jest napięcie ze strachu tylko z podenerwowania
Na tyle z argumentami. Troche czasu straciłam, bo osoby broniące z całej siły tego wiejskiego gniotu zapragnęły argumentów. Jak zawsze zresztął, ponieważ jak ktoś atakuje można odwrócić kota ogonem i zaatakować atakującego. Polityka.
A wracając to "serialu" argumenty nie potrzebne, nie potrzebne oko znawcy filmowego, żeby zobaczyć, że ten "film" jest nakręcony na miare amatorskiego nakręcenia przyjęcia urodzinowego.
"z resztą" - z pośpiechu. Czemu filmweb nie może wprowadzić możliwości koretky własmych wypowiedzi? Przez to filmwem zapełnia się strasznymi błedami ort. Jak jakiś tam błąd mam to przepraszam ale nie chce mi się tego czytać poraz drugi.
Praca kamery jest naprawdę godna pożałowania. W dodatku "efekty specjalne", mogliby podczas bójek dawać jakieś dźwięki, bo to naprawdę sztucznie wygląda. Inna wada to ta "gra aktorska". Rozumiem, że tu występują amatorzy, ale mogliby choć trochę wczuć się w rolę. W dodatku schematyczność. Dałem 5/10 temu serialowi.
Ludzie nie gadajcie z fanami w11 jeśli to zasrane gówno jest dla nich realistyczne to jest mi ich żal.ŚMIERC FRAJEROM(komisarzom z w11) I SAMEMU W11.pozdro dla wszystkich którzy nie lubią w11.