Sebastian wraz z Joasią Czechowską jadą na ulice Zieloną w Łodzi przywitać Patrycje ,która od dawjen dawna kocha Sebastiana Wątrobe. Joasia Czechowska też się w nim podkochuje dlatego dochodzi do sprzeczki. Oczywiście Patrycja jest bardzo fajna,miła i ładna. Ma ok 12 lat ale to nic. Wracając do sprawy wygrywa Patrycja. I razem z Sebastianem żyją długo i szczęśliwie mając 1 dziecko chłopczyka o imieniu Sebastian. Koniec. Bardzo chciałabym pozdrowić Sebastiana Wątrobe i jeszcze Sebastiana Wątrobe a oprócz niego Sebastiana Wątrobe.
Kocham Cię Sebastian mam na komórce tapetę twoją z napisam I LOVE YOU i jeszcze KOCHAM CIĘ i KOCHAM CIĘ. To będę kończyła. Ale jeszcze coś dopiszę. Bradzo kocham cię. Efekty do tego tematu możecie dodać sami. To tylko takie skrócenie. Ale nie możecie zapomnieć o końcu gdzie ja i Sebastian się pobieramy i mamy jedno dziecko. Dziękuję dobranoc. Śpij sobie słodko mój przyszły mężusiu. Kocham cię tylko mnie nie szukaj bo ja już Cię odnalazłam jesteś w moim telewizorze na dobre i złe. Proszę stwórzcie więcej stron na temat Sebastiana. Dziękuję pozdrawiam Joasię Czechowską. To mój adres email na wszelki wypadek gdybyście chcieli do mnie napisać ala1998@tlen.pl Dziękuję kocham Cię Sebastianie. Pa całusków 102 karaluszki pod poduszki. Pa pa
Hehehehe-dore...Tez go lubię,ale nie kocham...niech będzie dla Ciebie.Fakt-do Łodzi mogliby przyjechać...np.do manufaktury rozdawac autografy...
Źle się czujesz dziewczynko? Jak coś to znajdę ci dobrego psychiatrę. Ja też go lubię, ale bez przesady.
dziecko zal mi jest ciebie naprawde ale dlaczego ty wypisujesz takie bzdury bo myslisz ze ktos ciebie pokocha to jest glupia i pojebana i tyle ci powien
"Kocham Cię Sebastian mam na komórce tapetę twoją z napisam I LOVE YOU i jeszcze KOCHAM CIĘ i KOCHAM CIĘ"
Nie może być!!
Hehe, hihi, haha!!