PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Serial byłby spoko, ale...

użytkownik usunięty

No coż, to bardzo osobista wypowiedź, bo na pewno nikt z was nie zna tej osoby o której napiszę... Ale to będzie ważny przykład...bla tych, którym już odbiło na punkcie tego serialu...

Mam pewną koleżankę, bardzo fajna dziewczyna, czasem mnie wkurza, ale wiadomo, kto się czubi to się lubi, ale od pewnego czasu na prawdę mnie bardzo denerwuje... Zastanawiacie się pewnie dlaczego...
Otóż moja koleżanka została ogromną fanką W11 i coż, od tej pory "terroryzuje" wszystkie dziewczyny w klasie opowieściami np. Jak to P. nadkomisarz J.Czechowska świetnie zagrała, albo jaki Sebastian mial tekst wczoraj... Poza tym postanowiła zostać policjantką... Może się to wydawać nieszkodliwe, ale dodam heszcze, zę dziewczyna codziennie dywa na forach poświęconych W11 po kilka godzin, a nawet jednego razu wysłała list do P. Anny Potaczkowej z prośbą o autografy swoich idoli...
A to dla mnie i dla kilku innych osób jest już naprawdę męczące... Mam tego czasami na prwdę dosyć... mam nadzieję, zę jej wkrótce przejdzie...

Zresztą chyba po przeczytaniu tego sami zauważycie, zę jestem dość dobrze zorientowana, jak widać, moja koleżanka wbrew mojej woli przekazała mi częściowo swoją "wiedzę" o serialu...
Nie sądzicie, ze to przygnębiające?? Bo mi jest smutno...

Każdy (może nie każdy, ale większość osób) ma jakiegoś fioła. Chyba fajniej, że twoja koleżanka fascynuje się pracą policjantów niż (nie umniejszając nikomu) Ivanem i Delfinem. Przemyśl to. A poza tym młoda albo znalazła powołanie, albo wkrótce jej przejdzie. Spróbuj to jakoś przeboleć;) Pozdrawiam...