Ja też nie rozumiem kompletnie ludzi którzy uważają, że w11 to "chłam" albo podobnie. Przecież to sa policjanci a nie aktorzy z Łódzkiej filmówki!!! Starają się jak mogą i z odcinka na odcinek coraz lepiej "gra" im wychodzi. A co do statystów to ludzie tacy jak wy. Idźcie spróbujcie jak to wygląda. Ile to stresu i pracy. A potem stajesz się posmiewiskiem niedouczonych dzieci. Ja dalej uważam, że ten serial jest w porządku i zamierzam go dalej oglądać
"Przecież to sa policjanci a nie aktorzy z Łódzkiej filmówki"
NO WŁAŚNBIE!!!
Ludzie przeciż to nawet nie aktorzy, więc co za idiota wpadł na pomysł, żeby robić z nimi serial?
Pośmiewiskiem zostali jak się zgodzili zagrać w serialu, bez żadnych umiejętności aktorskich. Aktorzy są od tego, żeby grać, udawać przekonywująco emocje, itp. a istnieją dla tego, że "normalni ludzie" tego nie potrafią...
Istnieje wiele seriali o policji, które przedstawiają autentyczne wydażenia, w których grają aktorzy i są o niebo lepsze. Po cholere na siłe wciskać tam "prawdziwych" jak o wiele lepiej i co ciekawe realistyczniej to wygląda, z aktorami?
Kto tu weryfikował te nagrody??? Ludzie zastanówcie się w końcu. W11 dostało Telekamerę w kategorii najlepszy serial dokumentalno-kryminalny a nie fabularno-kryminalny a co do tego że Joanna Czechowska była nominowana w kategorii seriel to no coments =)
Kiedyś uważałam tak samo jak wy ,że to badziewie i na początku oglądanie ich to było koszmarem. Jednak teraz po upływie pewnego czasu stwierdzam ,że to fajne jest i wole np. od Fali zbrodni która totalnie mnie wkórza. Nawet już Kryminalni na psy zeszli.
Pozdrawiam :)
Ja też nie rozumiem kompletnie ludzi którzy uważają, że w11 to "chłam" albo podobnie.
A wiesz że są ludzie o innych gustach?? według mnie to jest beznadziejne tak samo jak Dedektywi...
Wiem że są ludzie o innych gustach i szanuje ich zdanie ale co po niektórzy po 1000 razy powtarzają jaki to zły serial, to po co to oglądają???
Ja jestem fanką W11. Jeśli ktoś nie lubi tego serialu i ludzi, którzy w nim grają (a właściwie oni nie grają, pozostali sobą - Asia, Anka, Seba i reszta, to są prawdziwi policjanci a nie aktorzy)to niech nie ogląda i niech nie obraża tych, którzy lubią W11!