PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208863}
4,7 19 tys. ocen
4,7 10 1 18562
3,3 3 krytyków
W11 - wydział śledczy
powrót do forum serialu W11 - wydział śledczy

Ja też nie rozumiem kompletnie ludzi którzy uważają, że w11 to "chłam" albo podobnie. Przecież to sa policjanci a nie aktorzy z Łódzkiej filmówki!!! Starają się jak mogą i z odcinka na odcinek coraz lepiej "gra" im wychodzi. A co do statystów to ludzie tacy jak wy. Idźcie spróbujcie jak to wygląda. Ile to stresu i pracy. A potem stajesz się posmiewiskiem niedouczonych dzieci. Ja dalej uważam, że ten serial jest w porządku i zamierzam go dalej oglądać

ocenił(a) serial na 2
Meredith

"Przecież to sa policjanci a nie aktorzy z Łódzkiej filmówki"

NO WŁAŚNBIE!!!

Ludzie przeciż to nawet nie aktorzy, więc co za idiota wpadł na pomysł, żeby robić z nimi serial?

Pośmiewiskiem zostali jak się zgodzili zagrać w serialu, bez żadnych umiejętności aktorskich. Aktorzy są od tego, żeby grać, udawać przekonywująco emocje, itp. a istnieją dla tego, że "normalni ludzie" tego nie potrafią...

ocenił(a) serial na 2
Daywalkerp

Istnieje wiele seriali o policji, które przedstawiają autentyczne wydażenia, w których grają aktorzy i są o niebo lepsze. Po cholere na siłe wciskać tam "prawdziwych" jak o wiele lepiej i co ciekawe realistyczniej to wygląda, z aktorami?

Daywalkerp

No może i robią z siebie pośmiewisko ale ogląda ich 4mln Polaków =)

Meredith

Kto tu weryfikował te nagrody??? Ludzie zastanówcie się w końcu. W11 dostało Telekamerę w kategorii najlepszy serial dokumentalno-kryminalny a nie fabularno-kryminalny a co do tego że Joanna Czechowska była nominowana w kategorii seriel to no coments =)

Meredith

Kiedyś uważałam tak samo jak wy ,że to badziewie i na początku oglądanie ich to było koszmarem. Jednak teraz po upływie pewnego czasu stwierdzam ,że to fajne jest i wole np. od Fali zbrodni która totalnie mnie wkórza. Nawet już Kryminalni na psy zeszli.

Pozdrawiam :)

Meredith

Ja też nie rozumiem kompletnie ludzi którzy uważają, że w11 to "chłam" albo podobnie.

A wiesz że są ludzie o innych gustach?? według mnie to jest beznadziejne tak samo jak Dedektywi...

martyna126

Wiem że są ludzie o innych gustach i szanuje ich zdanie ale co po niektórzy po 1000 razy powtarzają jaki to zły serial, to po co to oglądają???

Meredith

Ja jestem fanką W11. Jeśli ktoś nie lubi tego serialu i ludzi, którzy w nim grają (a właściwie oni nie grają, pozostali sobą - Asia, Anka, Seba i reszta, to są prawdziwi policjanci a nie aktorzy)to niech nie ogląda i niech nie obraża tych, którzy lubią W11!

ocenił(a) serial na 1
monikapalmaka

Może się starają ale nie zauważyłem by wychodziło im coraz lepiej.

WOLVERINE55

To sam spróbuj, chętnie popatrzę jak się "starasz".