Kto mowi ze w11 jest gupie ?? To jest najlepszy serila kryminalny tylko debile nie wiedzą jak on jest na prawde!!!!!!!! Przeciez wy go nawet nie oglądacie a sie wypowiadacie na ten temat!!!!!!!!! moze obejrzeli bysce najpierw a puznej krytykowali. Ja Np. teraz wiem jak przebiegają śledzctwa i tylko cymbalynie wiedzom ze najpierw trzeba miec dowody. I trzeba obejzec co najmniej 3 odcinki.
<lol2>
Śmiem krytykować ten serial, nie obejrzałem trzech odcinków, bo tego nie da się oglądać, ale jednak jakiś tam obejrzałem, chyba czekałem na Fakty... i ten kicz właśnie leciał. Pomyślałem: "obejrzę, zobaczę co się teraz produkuje"... tak... przez cały serial się się śmiałem, a to z fabuły, a to z beznadziejnej gry aktorów, ich sztucznej wymowy. Coś słyszałem że aktorów biorą "z ulicy", ale to tego nie usprawiedliwia, chcą występować w serialach, czy nawet w filmach, muszą się nauczyć. Ogólnie gra aktorska jak z podrzędnego teatrzyku dla dzieci... nawet gorzej. Jedyne co mnie dziwi, że ten serial jest dalej na antenie... zapycha dziury w programie, czy ma dużą widownię? I tak nie spodziewałem się po polskim serialu niczego lepszego, trzeba to przyznać... robimy kiepskie seriale. Wybaczcie... jestem miłośnikiem tzw. "kończących się" serialów amerykańskich, tj. : Lost, Prison Break, Friends, 4400, Lost Room, ALIAS, Heroes. Tak dla porównania radziłbym Ci obejrzeć słynną serią CSI... osobiście tego nie oglądałem, bo oprócz Monka to seriale kryminalne mnie nie interesują ;]. Podobno CSI jest wspaniałe.
A tak wogule to przed faktami lecom detektywi nie w11 wienc wypowiadasz sie nie na ten temat. I to niejest prowokacja tylko prawda w11 leci o 20:15 :P
W11 jest super...rozumiem,że komuś może się nie podobać,ale co tu jest złego???
To że nie lubię W11, nie oznacza że jestem głupi. Miałem okazję widzieć (z nudów) więcej niż 50 odcinków. Co mam powiedzieć? Nuda, schemat, beznadzieja? Nie oceniam seriali "jeden odcinek obejrzałem, głupi, dalej nie będę oglądał, bo i tak będzie głupi".