zagrałem tam role drugoplanowa. to była rola mojego zycia!! zagrałem w odcinku nr 21 i było super, poznałem wielu kolgów... pzdr
ps. jak mi wyszło?? penwie niekt mnie nie kojarzy??:D
A kogo grałeś ''denata'' czy ''podejrzanego'' a może ''sprawcę''?.
Nie obraź się ale uważam że prawdziwy aktor powinien jednak skończyć szkołę teatralną.
Ten odcinek chyba był tak dawno że nawet autor tematu nie pamięta kiedy to było.
ja byłem dzieckiem zabójczyni:) zamierzam isc do skzoly aktorskiej, dzieki za rade:)
O Boże!! Zagrałem w szkolnym przedstawieniu!! Czy jestem aktorem??
Co za temat. Niektóre tematy na filwebie poprostu miażdżą. Tak z pewnością jesteś trAKTOREM!!!
Życzymy szczęścia w karierze:D.
Jak będziesz przystojny to może TVN da ci jakąś ''prawdziwą'' role:D
Zagram w takim H/Kicie jak W11 potem zaproszą do Dzień dobry tefałen i dostane więcej propozycji a po paru 'wielkich' rolach ktoś to doceni, zagram u Wajdy u boku Mroczek Braders i Kasi Cichopek i dostane telekamere:) Wyjade do holiłud i pojawie się w filmie w którym gra BraT Pit!! WoW aż mi gorąco:)
zagrałem zwłoki na płocie w w11 oraz przechodnia z psem w m jak milosc czy jestem dobrym aktorem:P hehe
ŁaŁ, chłopie jesteś 'prafćifym' aktÓrem. No fajnie! powodzenia w karierze!!
Nie no leże i płacze. Zajebisty temat.
Musicie być wszyscy tacy wredni? Tak Was to boli, że ktoś zagrał w serialu i się cieszy? Przecież nie mówi, że dzięki temu stanie się nowym Alem Pacino.
Ktośtam zagrał 3-planową rolę w jakimś serialu i ma swoją stronę na filmwebie jako 'aktor', więc dlaczego on nie może?
Ja Ci życzę powodzenia:)