PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625092}

Wodogrzmoty Małe

Gravity Falls
2012 - 2016
8,3 26 tys. ocen
8,3 10 1 26037
8,0 8 krytyków
Wodogrzmoty Małe
powrót do forum serialu Wodogrzmoty Małe

Czy ktos moze mi powiedziec, czy 3-ego na pewno nie bedzie? Gdzies czytalem ze tworca rozmysla nad kontynuacja. Jesli nie, dsiwie sie ze Disney tak latwo odpuscil, zwlaszcza ze serial szczegolnie w obecnym zalewie crapu naprawde nietuzinkowy i ciekawy, sam nieraz bylem pod wrazeniem pomyslow tworcy. Zdecydowanie serial ktire obecne pokolenie bedzie,a przynajmniej powinno wspominac tak jak starsze "Kacze opowiesci", "Chip i Dale"... no i brawo dla tworcow za odwazne wprowadzanie watkow/scen ktore dla najmlodszych sie niekoniecznie nadaja/ew. Beda niezrozumiale :)

Rexus88

Alex Hirsch odszedł od wytwórni, dlatego ponoć nie będzie więcej Wodogrzmotów.

GallAnonim_filmweb

Baaardzo szkoda ;/
Aktualnie jestem w połowie drugiego sezonu i tylko utwierdzam się w przekonaniu, że ten serial to arcydzieło i drugiego takiego raczej nie będzie :( I nawet nie pod względem jakości, ale klimatu, inteligencji, zagadek pod koniec odcinka - i mówi to ktoś kto raczej nie ogląda kreskówek. No bo to dla mnie nie tylko kreskówka - to wciągające przygodowe fantasy/sci-fi które miałoby spore szanse na powodzenie nawet w serialu typu live action....

No cóż - pozostaje tylko obserwować pana Alexa Hirscha i liczyć że się nie zmarnuje - jeśli nie, mam dziwne przeczucie że jeszcze nie raz dostarczy nam - fanom dobrych seriali - przyjemności. No i jeszcze jest nadzieje, że kiedyś i on zatęskni za Gravity Falls jak fani :)

Rexus88

Słyszałem, że PONOĆ mają być jakieś komiksy, ale to nie potwierdzone. Nie wiem o czym by miały być, ale powiązane z Wodogrzmotami na pewno.