PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256426}

Wszyscy nienawidzą Chrisa

Everybody Hates Chris
2005 - 2009
7,2 7,7 tys. ocen
7,2 10 1 7734
5,0 2 krytyków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
powrót do forum serialu Wszyscy nienawidzą Chrisa

czasami można obejrzeć ten serial, ale ogólnie jest dla mnie strasznie irytujący i działa na nerwy.

lemongrass

Dokładnie! Nie rozumiem tego, ze serial ma taka wysoką średnią. Dla mnie to nieporozumienie i nie rozumiem, dlaczego transmituj go na CC. Może przesadzam, ale po prostu to poczucie humoru w tym serialu w ogóle mnie nie rusza. Za to uwielbiam Hoży doktorzy, On, ona i dzieciaki czy 8 prostych zasad, zabawne i przyjemne :)

GoSSxD

"dlaczego transmituj go na CC" no jak chcesz to odpowiem tobie : bo jest super i mi się bardzo podoba !!! Jednym się podoba to a innym tamto , ile rzeczy mi się nie podoba w tv to jak bym miał tak głupio zadając takie pytanie przy każdej pozycji której nie lubię zajęło by mi to parę dni. Napisz do CC by go zdjęli z emisji bo się tobie nie podoba.
A tu masz linka
http://www.comedycentral.pl/
Powodzenia :)))

ocenił(a) serial na 8
EHNATON2

Popieram w 100% EHNATON2 :) Serial jest super:) A poczucie humoru na dobrym poziomie. Kiedy oglądam z młodszą siostrą to ona nie kapuje pewnych dowcipów:D A co do tego, że puszczają w CC to chwała im za to!! A tv jest dla wszystkich dlatego też dla was moi drodzy puszczają np. 8 prostych zasad.(nie mówię, że jest zły) Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
GoSSxD

A ja lubię ten serial . Jest zabawny :). Co do ,, On , ona i dzieciaki" to kiedyś to lubiłam , ale teraz się już przejadło ! Ciągle to samo , teraz działa mi na nerwy !