PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639993}

Z pamiętnika położnej

Call the Midwife
2012 -
8,0 3,1 tys. ocen
8,0 10 1 3143
Z pamiętnika położnej
powrót do forum serialu Z pamiętnika położnej

Za nami nieco słodki, jak to już w zwyczaju, specjalny odcinek świąteczny. Akcja niespecjalnie wybiega naprzód, ale delikatnie zapowiada, czego możemy spodziewać się w 5 sezonie. Moim zdaniem coś się kroi między siostrą Gilbert a wielebnym, ha, tylko co na to Trixie? Wyrwie się z nałogowego alko kącika wesołości i zawalczy o byłego narzeczonego?
Całe szczęście,że siostrze Monice Joan nic się nie stało, bo scenę w kostnicy przeżywałam niemniej niż siostra Evangelina.

Adanvarne

Moim zdaniem, jeśli już się coś zadzieję między wielebnym a Gilbert, to Trixie się nie przyzna, że jest zazdrosna etc. W końcu to ona zerwała. No ale zobaczymy ;)

Adanvarne

Z ciekawości ;)
Gdzie oglądacie odcinek Christmas Special?
Widziałam w sumie 3 odcinki świąteczne- z tego jeden był rozbity jakby na 2. Więc nie wiem czego mi brakuje? :) Brakuje mi na pewno odcinka ze ślubem doktor Turnera i nie wiem co z tą bardzo spokojną położną- która miała rybkę? Czy to jest wyjaśnione w tym świątecznym odcinku?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Adanvarne

Już obejrzałam odcinek ze ślubem :D
No właśnie nigdzie tego nie wytłumaczyli hm.. czytałam gdzieś, że niby w wyciętych scenach jest informacja, że zmyła się z wielebnym :P
Teraz czekam na tłumaczenia do 5-tego sezonu :)