PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 89 tys. ocen
8,4 10 1 89486
8,9 28 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Bo w Breaking Bad jej nie ma więc na pewno coś musi się stać. moim zdaniem najbardziej prawdopodobne że umrze .
Może być tez tak że wsadzą ją do puchy za jakiś przekręt bo z laski która studziła trochę tego Jimmiego zmienila się w osobę jego pokroju no ale mysle ze to mniej prawdopodobne .

ocenił(a) serial na 9
Filip_090

Będzie jej groziło więzienie lub śmierć, więc wykorzystają sprzedawcę odkurzaczy i dostanie nową tożsamość.

ocenił(a) serial na 10
Filip_090

Ja myśle ze Kim odwali jakąś grubą akcje, ze zwróci się przeciwko Jimmiemu i to będzie miało wpływ na jego ostateczną przemianę w Saula i pewnie ich drogi się rozejdą. Tak obstawiam

ocenił(a) serial na 10
pajka87

Ja też obstawiam, że ich drogi w jakiś sposób się rozejdą, bo nie sądzę, żeby Jimmy po jej śmierci był w stanie się otrząsnąć i zachowywać jak w BB, gdzie ani trochę nie wygląda na zrozpaczonego.
Natomiast twórcy potrafią tak zaskakiwać, że być może zdarzy się coś, czego nikt z nas nie przewidział.

ocenił(a) serial na 8
ewagm1

Moze być tak, ze po prostu Kim cały czas tam była w cieniu wspierając Saula Goodmana a po prostu nie spotkała Waltera i Jessiego. Zresztą gdyby była adwokatką Skylar np po Ozymandiaszu to dopiero było by coś :)

ocenił(a) serial na 10
Danio31b

Zgaduję, że pan detektyw z wczorajszego odcinka odegra rolę w jej zniknięciu.

Filip_090

Dobre pytanie!
Myślę, podobnie do innych że ich drogi się rozejdą. Może się rozstaną i Kim wyjedzie? Ciekawy wątek faktycznie.

ocenił(a) serial na 9
Filip_090

A ja myślę, że Kim ma jakiś związek ze "Ice Station Zebra" z Breaking Bad. Poza tym w BCS jest urywek gdy Saul żegna się z Francescą i przypomina jej, że ma się gdzieś z kimś spotkać bo on nie będzię w stanie ( krótko przed dostaniem nowej tożsamości ).