Ja nie mam pojęcia, ale może Wy wiecie... czy to jest już koniec Saula? Na dobre?
Na pewno to nie koniec. Mam nadzieję, że chociaż z dwa sezony jeszcze będą i najważniejsze chociaż jakieś małe wątki z Walterem. Oraz wyjaśnienie tych obrazów z cukierni co, gdzie kiedy i jak? Tylko teraz zapomnieć i do lutego bądź marca czekać
z cukierni? przecież w ostatnim sezonie BB Saul mówił Walterowi, że jedzie właśnie objąć posadę kierownika w sklepiku? jak to było...? coś mówił o tym, i od razu jak zobaczyłam pierwszy odcinek BCS i jak pokazali go z wąsem to mi się to przypomniało.. ale z drugiej strony on się czegoś tam bał nie? to masz racje..
ja byłam w szoku po ostatniej scenie... z domu Chucka.. zwariował do reszty. trochę mi go szkoda, ale w momencie jak przyszedł do niego Jimmy i jak mu chamsko odpowiedział to powiedziałam głośno "Ty wredoto"...
musi być jeszcze jakiś sezon.. co z Mikem? Hectora musza posadzić na wózek z dzwoneczkiem :D no i co z Nacho? .... tyle pytań. wątpię, że będzie gdzieś tam Walter, mam zawsze taka nadzieje, ale taka małą... :-)
Oczywiście, ze bedzie sezon. Właśnie został oficjalnie zapowiedziany.
Szczerze mowiac, nawet jakby AMC i Sony sie na Gilligana i Goulda wypięło, bo oglądalność spada bo coś tam coś tam, to tych dwoje to taki typ osob, ze nie zdziwilbym sie gdyby z wlasnej kieszeni oplacili kolejny sezon, byleby tylko opowieść do końca doprowadzić.