PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 86868
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula

Tuco w więzieniu

ocenił(a) serial na 10

Witam, właśnie po raz kolejny oglądam Breaking Bad i zwróciłem uwagę, że w s01e06 Skinny Pete wspomina, że siedział w jednej celi z Tuco. Natomiast w s02e02 Hank mówi, iż w 2003 roku Tuco zaszlachtował obywatela Mesyku.
Jak myślicie, czy możemy liczyć na rozwinięcie tego wątku w kolejnych sezonach Better Call Saul?

ocenił(a) serial na 9
Fattann

s02e05 :D Wszystko jasne. Tylko Mikke jest obywatelem Meksyku? :D

Fattann

Obejrzałem jak narazie do s02e06 włącznie i wydaje mi się że akcja dzieje się w 2002 roku. Jeśli twórcy serialu naprawdę połączą fabułę Breaking Bad i Better Call Saul szczegółowo to wydaję mi się że tym obywatelem Meksyku będzie Nacho. Prawdopodobnie później Tuco dowie się że Nacho chciał się go pozbyć i go zabije.

ocenił(a) serial na 6
Fattann

jak koledzy wcześniej pisali, akcja dzieje się w latach 2002/2003. Scenariusz BB powstawał z wieloma wątkami, które można byłoby rozwinąć. Widzom spodobał się prawnik Saul więc nakręcili serial o nim i teraz łączą, modelują inne wątki i postaci tak by wszystko złożyło się do kupy. Równie dobrze mogliby nakręcić prequel o Salamance i innych i też by wszystko połączyli w jednolitą całość

ocenił(a) serial na 8
Mauna_Kea

Ale było by kozacko, gdyby po BCS powstały kolejne seriale na przykład o Pinkmanie lub Gusie!

ocenił(a) serial na 6
Patrk019283

np co robi Pinkman po końcówce BB. To było by coś. Z tego co pamiętam chciał zawsze wyjechać na Alaskę, czy do Nebraski... Zupełnie inny klimat, inni ludzie. Mogłoby się udać :)

ocenił(a) serial na 7
Mauna_Kea

Taki Przystanek Alaska, tyle, że z Pinkmanem i blue meth?:P

ocenił(a) serial na 6
Dioryt

no coś w tym stylu : )

ocenił(a) serial na 7
Mauna_Kea

Mogłoby być fajnie, ale nie zdziwiłbym się, gdyby dalsze losy Pinkmana wpleciono jednak w BCS, bo z tego co mówili twórcy akcja tego serialu ma rozgrywać się od 2002 aż do okresu po zakończeniu BB i będą tu występować postacie znane z BB. Np. w tym sezonie ma się ponoć pojawić Fring.

Dioryt

A kto by chciał ogladac tego pipkmana? Zrzędził całe BB jak baba i przez niego sie wszystko rozjechało .. ale w sumie gdyby nie on to by nie było co ogladac

ocenił(a) serial na 7
Patrk019283

Z pogłosek wynika, że historia Gusa ma być wpleciona w BCS.