Zadzwoń do Saula (2015-2022)
Zadzwoń do Saula: Sezon 6 Zadzwoń do Saula sezon 6, odcinek 10
odcinek Zadzwoń do Saula (2015-2022)

Zadzwoń do Saula | Nippy

51m
7,8 992  oceny
7,8 10 1 992
Zadzwoń do Saula
powrót do forum s6e10

Czy tylko mi ten śnieg wydaje się cholernie sztuczny? Dodatkowo po drzewach widać że to nie zima... Czy oni serio to nakręcili po prostu w Albuquerque i sypnęli sztucznym śniegiem?

ocenił(a) serial na 3
Butcher88

Mi nawet bardziej chodzi o efekt szarości w tle. On wprowadza człowiekowi do świadomości, ze to co się dzieje - działo się kiedyś. A to się dzieje przecież po Better Call Saul i Breaking Bad…. Kompletnie nie rozumiem tego zamysłu.

ocenił(a) serial na 9
Butcher88

No właśnie, zastanawiam się jaki sens byłby w sztucznym naśnieżaniu wielkich przestrzeni i kręceniu tego w lato?

ocenił(a) serial na 8
Butcher88

Dokładnie to samo pomyślałam, Sztuczny śnieg i drzewa z liśćmi. Dziwne to, ale może to jakieś nawiązanie do ostatnich miesięcy Waltera z BB, który też wylądował zimą w Nebrasce,
Inna sprawa, że nurtuje mnie wybór samej Nebraski na miejsce "zesłania"- nie wiem, czy to jakieś takie symboliczne Podlasie amerykańskiej popkultury, czy celowy wybór. W 6 sezonie "Dextera" 7 odcinek nosi tytuł "Nebraska" i jest bardzo nietypowy- Dexter wyjeżdża ze swojej Florydy i zachowuje się bardzo nie-dexterowo
.